QUOTE(Tokata @ 2012 06 23, 23:09)
Man atrodo, kad svarbiausia nuoširdumas, šypsena ir artumas tuo pasipiršimo momentu
Tikrai nebūtina pompastikos su brilijantais and dangoraižio stogo ar kažkas panašaus...
Užtenka ir va taip
Aš irgi pritariu, kad svarbiausia, jog tai būtų tikra, nuoširdu ir su noru. Visai nenorėjau nei pompastikos, nei būtinai brangiausių žiedų, Eifelio bokšto ar pan.
Ta proga ir savo istoriją parašysiu, nes viskas dar nespėjo ataušti ir susiguėti, kadangi vyko praeitą savaitgalį. Savaitgalį praleidom pas MB tėvus, padėjom jiems truputį. Šeštadienį aš, MB ir MB tėtis nuvykom į namo statybas ir ten pasidarbavom. Mėgstu ten nuvažiuoti ir gauti fizinio krūvio bei smalsu pamatyti, kaip viskas vyksta nuo A iki Z. Į vakarą nuvykom pas MB tėvus į butą, pavakarieniavom ir sutarėm į kokią nors gražią vietą nuvykti, nes labai gražios apylinkės aplink. Kadangi vis tiek vykom į gamtą, tai aš tik drabužius persirengiau, nors ir labai norėjosi galvą išsiplaut. Bet galvoju, maža ką veiksim gamtoj, geriau išsiplausiu grįžusi. O MB kažkaip labai skrupulingai ruošėsi, puošėsi, galvą išsiplovė, nusiskuto, pasikvėpino. Nepanašu, sakau, kad į gamtą važiuotume. Šitai tikrai buvo keista, bet jokių piršlybų aš nesuuodžiau. Važinėjomės visur aplink, ir per langą dairėmės, o po to jau pagal kelio ženklus pamačiau, kad vykstam mes į Medvėgalį (esu jau su juo buvusi ten ir laaabai gerų įspūdžių parsivežusi). Mašiną pasistatėm, pradėjom laipioti po tuos piliakalnius. Taip gražu aplink. Vakaras šaltas buvo, tai nei gyvos dvasios aplink. Tik mes du. MB ten su fotoaparatu viską fotografavo, kvailiojom, bėgiojom, gaudėmės (būdas sušilti
). Po to truputį aprimom, dairėmės. O ten tikrai labai gražu aplink - miškai, bokštai matosi bažnyčių, vandens telkiniai. Ir ta tokia ramybė... MB padėjo fotoaparatą ant žemės, įjungė vaizdo įrašymą, paėmė už rankos. Aš pagalvojau, kad čia mes gal šoksime, ar ką. Bet pasivedė mane ir paklausė, ar čia pakankamai graži vieta. Atsakiau, kad tikrai taip. Ir nuo to momento man viskas pasidarė kaip sapne. Kai priklaupė ant vieno kelio, aš dar pamaniau, kad juokauja. Neatsimenu tiksliai, ką ten kalbėjo, kažką apie kalvas ir kalnus, upes ir pan., ir paklausė, ar tekėsiu už jo. Iš to netikėtumo buvau visiškam šoke ir net pati pradėjau klausinėti
ar tu rimtai, ar rimtai? Bet, aišku, atsakiau, kad taip. Norėčiau dabar į tą akimirką sugrįžti