Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip jums jūsų draugas pasipiršo?

QUOTE(rubija @ 2007 03 05, 20:44)
Maniskis vis zinojo kad as noreciau romantisko pasipirsimo,bet jam sunku su romantsika aplinka  mirksiukas.gif  Taiva syki kepu kotletus ir ieina i virtuve su Didele puokste raudonu roziu ir klaupesi ant keliu tiese maza dezute ir klause "Ar tekesu uz manes?" O as  blink.gif  nu velnes visai nelaiku ir nevietoj,kotletai svyla ,o atsakyma reikia duoti  doh.gif Staigiai keptuve nukeliau ziuriu ir pasimetusiu balsu sakau"Jai geras busi tekesiu" Vaikinukas puole buciuoti ir spraudzia man ta dezute i delna ,o as neimu  schmoll.gif  nu gi noriu kad uzmautu pats  blush2.gif  Tai jis klause,o cia vyrai turi uzmaiti ta zieda  doh.gif  ne sakau ne vyras  schmoll.gif  ateina kaimynas ir uzmauna  lotuliukas.gif  Bet vakare pakviete i kavine pavakarieniauti  wub.gif  Kotletai liko kitai dienai  irnesakyk.gif

Jaudinosi labai... ax.gif
Atsakyti
rubijos pasakojimas labai prajuokino biggrin.gif uztat kokie atsiminimai thumbup.gif man pasipirso Palangoj, basanaviciaus gatvej prie Senosios dores valties smile.gif uzdejo metalini zieduka pirkta is kazkokios bobutes (po keliu dienu gavau sidabrini). Sakau, tekesiu, jei mama isleis tongue.gif tai mama ramiai sau skuto bulves, o tas priejo ir paklause biggrin.gif mamai bulve is ranku iskrito lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Capriciossa @ 2007 04 10, 20:43)
o as karta su pirslybom jau nukentejau. draugavom 2 metus, kai viena vakara isejus pasivaiksciot issitrauke ziedeli ir pasiule susituokt. mes abu supratom, kad neskubesim tuoj pat planuot vestuviu, kad dar reikia palaukt kol as ir jis pabaigsim mokslus. taciau po to pasipirsimo, jis pasijuto, kad mane turi ir nieko daugiau nebedare, kad islaikytu draugyste: nebegerbe, mane vos ne kaip tarnaite laike, nesiklause mano nuomones, negraziai vadino, jokiu dovanu, juokes is asaru, tyciojosi, graziu zodziu nebegirdejau... nieko visiskai... kai paklausdavau kas bus jei pastosiu, atsaudavo, kad vaikas ne jo... o tuo tarpu jo tevai jau planavo be musu atsiklausimo vestuves... po metu tokio gyvenimo susiradau kita, atmerkiau jam akis ir palikau... nesigailiu nei trupucio! gal istorija ir ne kaip skamba, taciau as laiminga, kad tai isgyvenau ir zinau, kad taip daugiau nepasikartos!

Mano istorija irgi pamokanti. Mano ex pasipirso tada , kai as ji nusprendziau palikti, kai pasakiau, kad skiriames ir po 4 metu draugystes tapau laisva nuo jo. Jis negalejo susitaikyti su tuo, nes liguistai mane laike savo nuosavybe. Pamenu net savaite nepraejo, kai jis viena nakti mane susirado ir paniskai bijodamas , kad viena iseinu su draugemis i kluba blink.gif ,mane maldavo likti su juo ir matydamas , kad jau is tiesu tolstu nuo jo, griebesi paskutinio siaudo pasiulydamas tuoktis. Tuomet visa nakti kalbejome, jis iki smulkmenu suplanavo musu nuostabia ateiti, sekancia diena su glebiu roziu dar mano mamos paprase mano rankos, po to sventeme jo mamos namuose, dar rugpjuti nuneseme dokumentus i metrikacijos skyriu, nors vestuves ivyko tik spalio pabaigoje, atsventeme tai su draugais, viskas atrode idealu, gyvenimas sudeliotas i vietas, as dar likus menesiui iki vestuviu pastojau, nors tuokdamiesi to dar nezinojom, tik po poros savaiciu atsokus vestuves, sia naujiena sutikome su laimes asaromis akyse, nepamirsiu vyro zodziu, kad dabar jis turi del ko gyventi, stengtis....... Deja tai truko 2 menesius doh.gif Zmona jau jo "nuosavybe",nescia ji niekur nedings, jis daro ka nori, meiluze naudojasi padetimi .... gyvenimas virsta kosmaru..... Skaudus man nestumo laikotarpis, nei vienai to nelinkeciau verysad.gif Dabar mes jau seniai nebe kartu, sunumi jis visiskai nesuprupina. Tik tiek, kad iki skyrybu buvo dar 2 kartai, kai isejau, o jis liguistai manes pavydedamas parsiviliodavo atgal doh.gif Noredama sunui tevelio grizdavau doh.gif Taciau gyvenimas vis tiek "teveli" isplese is musu su saknimis, nes likimas dovanu turejo kita vyra ir teva wub.gif .
Atsakyti
Man MB pasipirso labai graziai wub.gif ta diena as issilaikiau vairavimo teises ir truputi sventem.Na as laukiausi, tad tik tortuko truputi su kavute suvalgiau...Veliau MB pasiule eiti pasivaikscioti,nuejom ant Nemuno tilto, jau buvo vakaras, dege zibintai ir Jurbarkas labai graziai nuo jo antrode smile.gif .Nuejom i pati viduri, pasisnekejom, pabuvom apsikabine, o tada MB issiele labai grazu ziedeli, atsiklaupe ir...pasipirso bigsmile.gif .Tada as tikrai to nesitikejau ir labai nustebau, bet ne nedvejojusi sutikau wub.gif
Atsakyti
wow...kokios grazios istorijos smile.gif ir kiekviena grazi savaip 4u.gif
Atsakyti
MB pasipiršo labi paprastai.. per "Reamon" koncertą daugiau nei prieš 2 metus per " "Supergirl " dainą.. blush2.gif blush2.gif .. tuo metu labai juokiausi ir pagalvojau, kad juokauja, bet kai pasakė, kad kalba rimtai.. labai pasimečiau ir net nežinojau ką atsakyti.. tik po gero pusvalandžio sugebėjau atsakyti ir tai tik po to kai gerokai užpyliau alaus draugės pagalba.. blush2.gif blush2.gif .. jei vėl pasikartotų tokia pati situacija, greičiausiai ir vėl taip pat pasimesčiau.. smile.gif
Atsakyti
Tuomet draugavom jau pusantru metu ... Ir tokia proga tikejausi gauti kokia miela dovanele, bet ne ... As Jam kazka padovanojau, o Jis "pamirso" ... Zinoma as nepykau, juk pasitaiko, nors iki tol kiekvieno menesio 8 diena geliu parnesdavo, o apvalesnem progom ir dar ka nors padovanodavo ... Tai va, ta vakara jau pries uzmiegant Jis islinko i lova su tokia sypsena ir niekaip negalejo liautis sypsojesis ... Tuomet atsigules salia, mane apkabino, pabuciavo ir susikaupes is uz nugaros issitrauke dezute su ziedu, paprase uzsimerkti ir man ji uzmove ... Labai buvo gera ... Ir ziedukas tada atrode pats graziausias pasaulyje, ai, nors ir dabar taip atrodo ... Balto aukso su deimanciuku ... Tai va, pasirodo ta zieda Jis slepe jau 3 menesius ir niekaip nesurades tinkamos progos tiesiog eme ir pasipirso ... Vis tiek tai buvo graziausias pasipirsimas ... tongue.gif
Atsakyti
O man niekaip nepasipirso, tuoj vestuves, o suzadetuviu ziedo taip ir neturiu schmoll.gif Tai vis ji erzinu, kad pati nusipirksiu blush2.gif Po 3 men. draugystes apsigyvenom kartu, dar po 2 menesiu pradejo kalbeti - jei jau gyvenam kartu, jei jau tinkam vienas kitam, tai manau, kad reiketu ir iteisinti tuos musu santykius. Po to atsimine pridurti - aisku, jei tu nieko pries biggrin.gif Ir su pareiskimais neskubejau, tylejau, kad nesakytu, jog spaudziu ji. Palaukiau, kol pats liepe kitai dienai atsiprasyti is darbo, kad nuveztume pareiskimus.
Atsakyti
mano busimas vyras man pasipirso ,kaip ir priklauso su suzadietuviu ziedeliu ir priklaupes thumbup.gif oi tos dienos nepamirsiu thumbup.gif laukiu tos dieneles kaip gausiu kita ziedeli wub.gif ji jau nebe uz kalnu rugpjucio 25d. wub.gif
Atsakyti
Man su pirslybom irgi sekasi blush2.gif
turejau drauga. Kartu gyvenom, kuitemes tam paciam bute... Na, nepavadinsi jo svajoniu vyru, bet vis gi - mane jis kazkuo trauke. Turejo tokio nepaaiskinamo ,cinkelio', nors manes ir visiskai negerbe. Atsitiko taip, kad pajutau demesi is salies. Tai buvo 10 m. uz mane vyresnis vyrukas, tvarkingas, labai labai geras ir idomus zmogus. Manasis, pajutes pavoju, eme ir pasipirso: Nidoj kopose, nakti, buvome tik as ir jis, kai svieciant svyturiui pastebejau kazka zibancio jo rankose ir akyse... negalejau nesutikti. Isties, as tik stovejau apsiasarojusi ir kuriam laikui praradau kalbos dovana. Bet gi... nezinau kas ir kaip, po 1 men.mes issiskyrem, nes labai bijojau ateities su juo. Na, buvo dar keliasdesimt priezasciu...
Is karto po to kazkas pradejo megztis su mane ,kabinusiu' vaikinu. Susimetem gyventi kartu. Po metu jis man pasipirso: lovoj prie ijungto TV, tiesiog beziurint filma. Buvo baisai netiketa...JIs butu pats tinkamiausias vyras pasaulyje, pamaniau sau.. na gerai. Ir gyvenom ramu gyvenima. Gal kiek pernelyg ramu man. Ir staiga mano gyvenime atsirado dar vienas zmogutis, kuri velnioniskai isimylejau... jis labai stengesi, labai labai...tarp musu uzsimezge stiprus rysys. ir viskas baigesi tuo, kad dabar mes gyvenam kartu, o lentynoje, tarp ivairiu smulkmeneliu guli maza raudona dezute su dviem suzadetuviu ziedais...

Papildyta:
QUOTE(little girl @ 2007 06 17, 21:13)
Mano istorija irgi pamokanti. Mano ex pasipirso tada , kai as ji nusprendziau palikti, kai pasakiau, kad skiriames ir po 4 metu draugystes tapau laisva nuo jo. Jis negalejo susitaikyti su tuo, nes liguistai mane laike savo nuosavybe. Pamenu net savaite nepraejo, kai jis viena nakti mane susirado ir paniskai bijodamas , kad viena iseinu su draugemis i kluba  blink.gif  ,mane maldavo likti su juo ir matydamas , kad jau is tiesu tolstu nuo jo, griebesi paskutinio siaudo pasiulydamas tuoktis. Tuomet visa nakti kalbejome, jis iki smulkmenu suplanavo musu nuostabia ateiti, sekancia diena su glebiu roziu dar mano mamos paprase mano rankos, po to sventeme jo mamos namuose, dar rugpjuti nuneseme dokumentus i metrikacijos skyriu, nors vestuves ivyko tik spalio pabaigoje, atsventeme tai su draugais, viskas atrode idealu, gyvenimas sudeliotas i vietas, as dar likus menesiui iki vestuviu pastojau, nors tuokdamiesi to dar nezinojom, tik po poros savaiciu atsokus vestuves, sia naujiena sutikome su laimes asaromis akyse, nepamirsiu vyro zodziu, kad dabar jis turi del ko gyventi, stengtis....... Deja tai truko 2 menesius  doh.gif  Zmona jau jo "nuosavybe",nescia ji niekur nedings, jis daro ka nori, meiluze naudojasi padetimi .... gyvenimas virsta kosmaru..... Skaudus man nestumo laikotarpis, nei vienai to nelinkeciau  verysad.gif Dabar mes jau seniai nebe kartu, sunumi jis visiskai nesuprupina. Tik tiek, kad iki skyrybu buvo dar 2 kartai, kai isejau, o jis liguistai manes pavydedamas parsiviliodavo atgal  doh.gif Noredama sunui tevelio grizdavau  doh.gif Taciau gyvenimas vis tiek "teveli" isplese is musu su saknimis, nes likimas dovanu turejo kita vyra ir teva  wub.gif .

Zmones greitai nesikeicia, jei apskritai kadanors keiciasi... gera ir pamokanti istorija kaip reikia klausytis savo sirdies:) saunuole, esi stipri moteris mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(noriu_nenoriu @ 2007 07 29, 20:03)
Man su pirslybom irgi sekasi blush2.gif
turejau drauga. Kartu gyvenom, kuitemes tam paciam bute... Na, nepavadinsi jo svajoniu vyru, bet vis gi - mane jis kazkuo trauke. Turejo tokio nepaaiskinamo ,cinkelio', nors manes ir visiskai negerbe. Atsitiko taip, kad pajutau demesi is salies. Tai buvo 10 m. uz mane vyresnis vyrukas, tvarkingas, labai labai geras ir idomus zmogus. Manasis, pajutes pavoju, eme ir pasipirso: Nidoj kopose, nakti, buvome tik as ir jis, kai svieciant svyturiui pastebejau kazka zibancio jo rankose ir akyse... negalejau nesutikti. Isties, as tik stovejau apsiasarojusi ir kuriam laikui praradau kalbos dovana. Bet gi... nezinau kas ir kaip, po 1 men.mes issiskyrem, nes labai bijojau ateities su juo. Na, buvo dar keliasdesimt priezasciu...
Is karto po to kazkas pradejo megztis su mane ,kabinusiu' vaikinu. Susimetem gyventi kartu. Po metu jis man pasipirso: lovoj prie ijungto TV, tiesiog beziurint filma. Buvo baisai netiketa...JIs butu pats tinkamiausias vyras pasaulyje, pamaniau sau.. na gerai. Ir gyvenom ramu gyvenima. Gal kiek pernelyg ramu man. Ir staiga mano gyvenime atsirado dar vienas zmogutis, kuri velnioniskai isimylejau... jis labai stengesi, labai labai...tarp musu uzsimezge stiprus rysys. ir viskas baigesi tuo, kad dabar mes gyvenam kartu, o lentynoje, tarp ivairiu smulkmeneliu guli maza raudona dezute su dviem suzadetuviu ziedais...

Ir visgi ką norėjai tuo pasakyti? g.gif Iš tokio pasakojimo neatrodo, kad žiedelis iš tos raudonos dėžutės Tavo gyvenime bus paskutinis...
Atsakyti
[quote=_Smalsutė_,2007 07 30, 15:05]
Ir visgi ką norėjai tuo pasakyti? g.gif Iš tokio pasakojimo neatrodo, kad žiedelis iš tos raudonos dėžutės Tavo gyvenime bus paskutinis...
[/quote

Tiesiog supratau kad suzadetuves nelabai daug ka keicia, o juo labiau santykiu napataisys... Turbut turiu vestuviu fobija. Arba dar nesutikau To Vienintelio... pacios pirslybos - labai jaudinantis dalykas. Taciau artejant vestuvems galvoje pradeda suktis tukstanciai ,,uz'' ir ,,pries'', kol galu gale visiskai susipainioju ko as noriu. verysad.gif
Atsakyti