Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip jums jūsų draugas pasipiršo?

QUOTE(jurgituxg @ 2011 03 04, 09:36)
Sveikos! Nemaniau, kad taip greit rašysiu į šitą temą, norėdama ne pasiguosti, o pasidžiaugti. Man vakar pasipiršo!  biggrin.gif  Nors jau prieš kurį laiką žinojau, kad ketina kažkada greitu metu pirštis (jis pats netyčia išsidavė), bet buvo netikėtai netikėta  doh.gif  Viskas buvo labai paprasta, bet ne mažiau svarbu ir brangu. Vakar buvo mūsų susipažinimo diena (kas mėnesį tą dieną vienas kitą kuo nors palepinam, aš jam saldainių, jis man - gėlių ir pan.). Ir šį mėnesį, gal antrą per visą mūsų draugystės laiką, aš visai pamiršau, nes pastarosiomis dienomis užimta darbe buvau, nebuvo kada net pagalvoti.  blush2.gif  Tai va, grįžom vakar po šokių pamokos vėlai namo, jis pasakė, kokią dieną aš pamiršau, o pats išsitraukė saldainių dėžutę (tokią iš Šokolado namų). Aš tokia susigėdusi, kad pamiršau, atsiprašinėju, dėkoju už saldainius ir t..t. O jis sako "tai nepasidalinsi saldainiais?" Aiškiai, norėjo, kad tuoj pat ir atidaryčiau dėžutę. Tada tokia mintis sukirbėjo, kad galiu rasti ten ne tik saldainius. Atidariau, o ten guli dėžutė  wub.gif  Išėmiau, jis paėmė ją iš manęs, atidarė, priklaupė ir paklausė, ar tekėsiu už jo  wub.gif  Mano atsakymas jau šimtą metų buvo aiškus  ax.gif  Tai va, taip paprastai, be didelių romantikų, bet tikrai netikėtai tapom sužadėtiniai friends.gif
Šiais metais vestuvių neplanuojam, nes tam neturėsim nei pakankamai pinigėlių, nei laiko. Vestuvės - kitų metų planuose  biggrin.gif

niu pagaliau ir Tu sulaukei.. tikrai labai smagu.. sveikinimai patys didziausi wub.gif wub.gif wub.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(imeldutia @ 2011 03 07, 15:13)
niu pagaliau ir Tu sulaukei.. tikrai labai smagu.. sveikinimai patys didziausi  wub.gif  wub.gif  wub.gif  4u.gif

Labai ačiū, Imeldutia!!! 4u.gif Meilės tai daugiau nepridėjo, bet santykiai kažkiek pasikeitė smile.gif Na, tiesiog mano širdyje neliko kažkokio liūdesio, nuoskaudos, kad vis dar ne ir ne... O kaip smagu, kai ir vestuvių tema visai kitaip kalbam ax.gif
Atsakyti
QUOTE(jurgituxg @ 2011 03 07, 17:06)
Labai ačiū, Imeldutia!!!  4u.gif  Meilės tai daugiau nepridėjo, bet santykiai kažkiek pasikeitė smile.gif Na, tiesiog mano širdyje neliko kažkokio liūdesio, nuoskaudos, kad vis dar ne ir ne... O kaip smagu, kai ir vestuvių tema visai kitaip kalbam  ax.gif

prie dideliu sveikinimu prisidedu ir as wub.gif wub.gif wub.gif
kuo lengvesnio planavimo ir grazios sventes wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Mimuke @ 2011 03 08, 00:34)
prie dideliu sveikinimu prisidedu ir as  wub.gif  wub.gif  wub.gif
kuo lengvesnio planavimo ir grazios sventes  wub.gif

Didelis AČIŪ!!! 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(jurgituxg @ 2011 03 08, 08:20)
Didelis AČIŪ!!!  4u.gif

sveikinu ir as tave 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(vikce333 @ 2011 03 08, 11:22)
sveikinu ir as tave 4u.gif

4u.gif Ačiukas mirksiukas.gif
Atsakyti
Na, nepasipiršo dar tikrai ir nemanau, kad tai greitu metu įvyks, bet jei aš būčiau vyras, na arba kaip aš pati norėčiau pasipiršt tai, visų pirma, antra pusė net neturėtų nujaust apie tai ir įsivaizduoju kur ant lieptelio ant ezero kranto sėdint jaukiai įsisukus į kasdienius patogius drabužius, be jokių rožių ir žvakių, tiesiog išsitraukiant žiedelį ir paklausiant: "ar būsi su manim iki pat pabaigos.."
Atsakyti
QUOTE(jurgituxg @ 2011 03 04, 09:36)
Sveikos! Nemaniau, kad taip greit rašysiu į šitą temą, norėdama ne pasiguosti, o pasidžiaugti. Man vakar pasipiršo!  biggrin.gif

Nuoširdžiai jus sveikinu 4u.gif
Bandau tik įsivaizduoti, koks geras jausmas viduj... thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(agnite @ 2011 03 11, 20:47)
Nuoširdžiai jus sveikinu 4u.gif
Bandau tik įsivaizduoti, koks geras jausmas viduj... thumbup.gif

Ačiū! Labai labai geras jausmas smile.gif
Atsakyti
nusprendeme isleti atostogu, i rodo sala. kazkaip net nesusiziurejau, kad atostogausim butent per musu metines ax.gif puikiai praleide kelias dienas saloje, viena vakara nusprendem pavakaroti ilgiau ir apie 11 val vakaro islekem su MB i salos senamiesti.(aisku as vel nesusipratau, kad tas vakaras buvo butent musu metiniu isvakares). MB kazkodel buvo labai uzsideges rasti viena atokesni bara, kuriame yra relax'ines sofkutes tokios irlabai jauki romantiska aplinka ant stogo!! wub.gif (dabar net siurpuliukai eina prisiminus viska..) klaidziojom po visa senamiesti (jis yra tokioje dideleje pilyje, todel siauru mazu gatveliu ir baru pilna visur!), kol galiausiai radom ta bara. maciau kad MB kazkoks nervingas, bet maniau cia viskas del to, kad nerandamto jaukaus baro. Galiausiai jaukiai isitaiseme bare ant stogo, o ten nei vieno zmogaus nera, visas stogas priklause mums wub.gif uzsisakeme gerimus ir kaip tycia juos labai ilgai mums nese doh.gif o MB visdar buvo labai nervingas, bet as aisku pamaniau, kad cia del visko kaltas padavejes, kazkur uztrukes su musu kokteiliais. pagaliau, gerimai jau ant stalo, MB klausia kiek valandu, paziuriu i laikrodi 00.05 ir uzmeciau aki i data (tik tada supratau galiausiai, kad musu metines siandien! doh.gif ) , atsisukau i MB ir issisiepus pasakiau - 00.05 , rugsejo 14 biggrin.gif tada ivyko tas momentas, kokio niekada nepamirsiu isgirdusi wub.gif begale graziu zodziu, isgirdau klausima, kuris mane visiskai nustebino - ar sutinki tapti mano zmona?- wub.gif ir istiesia ranka, su dezute, o dezuteje, balto aukso ziedas su deimantu. maniau kad mirsiu is laimes! Vos islemenau zodi TAIP ir priduiau kad beprotiskai ji myliu wub.gif
tokia mano istorija wub.gif
Atsakyti
man mano vyras pasipirso po 3,5metu draugystes,as jam vis sakiau kad niekada nesituoksiu be suzadetuviu ziedo biggrin.gif ,dar kartais sakydavau kad jau ir noreciau to ziedelio biggrin.gif ,tai va per viena valentino diena pasipirso 4u.gif,kaip jau itariau kad ruosiasi traukt ta mano issvajota ziedeli kaip nesiau kudasiu as nuo jo,biski pasimeciau.jis mane pavijo virtuveje ispraude i kampa prie saldytuvo kad nepabegciau ir pasipirso wub.gif wub.gif wub.gif ,zinoma atsakiau TAIP wub.gif .po zadetuviu praejus 3,5 metu susituokeme,tuoj bus 6metai kaip susituoke
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zvimbute: 06 balandžio 2011 - 16:58
QUOTE(zvimbute @ 2011 04 06, 17:58)
man mano vyras pasipirso po 3,5metu draugystes,as jam vis sakiau kad niekada nesituoksiu be suzadetuviu ziedo biggrin.gif ,dar kartais sakydavau kad jau ir noreciau to ziedelio biggrin.gif ,tai va per viena valentino diena pasipirso 4u.gif,kaip jau itariau kad ruosiasi traukt ta mano issvajota ziedeli kaip nesiau kudasiu as nuo jo,biski pasimeciau.jis mane pavijo virtuveje ispraude i kampa prie saldytuvo kad nepabegciau ir pasipirso wub.gif  wub.gif  wub.gif ,zinoma atsakiau TAIP wub.gif .po zadetuviu praejus 3,5 metu susituokeme,tuoj bus 6metai kaip susituoke

man labai labai romantiska ir jauki jusu istorija... wub.gif ypac patiko ispraudimas prie saldytuvo kad nepabegtumet biggrin.gif taip miela... Nors ir jus pirma uzsiminet kad jau noretumet ziedelio, vis gi gavosi kad galu gale tai jis jus spaude prie sienos, tai jis jus vesti norejo, tai ir iniciatyva vis gi kaip ir is jo puses gavosi 4u.gif
Atsakyti