Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip jums jūsų draugas pasipiršo?

QUOTE(Amellie @ 2011 01 24, 20:50)
drauge yra drauge, zmona yra zmona. simple.

ir abi jos yra mylimos arba nemylimos moterys. simple wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Amellie @ 2011 01 24, 20:50)
drauge yra drauge, zmona yra zmona. simple.

drinks_cheers.gif
Papildyta:
QUOTE(jellg @ 2011 01 24, 21:00)
ir abi jos yra mylimos arba nemylimos moterys. simple wink.gif

Bet sutikite, kad geriems santykiams vien tik meilės neužtenka smile.gif Na, bet čia jau kitos diskusijos tema, tai geriau nepradėkim ir neterškim šios temos.
Kiekvienai gal kitaip, bet man yra skirtumas ar būti drauge, ar žmona. Jei nebūtų, tai tada tokio dalyko ir kaip santuoka nebeliktų. Žmonės tuokiasi ne dėl baltos suknelės, didelio torto ir krūvos sveikinimų. Santuoka su mylimu žmogumi turi prasmę, todėl aš jos ir noriu smile.gif
Atsakyti
pasake: o , zzzzzzzavingojiiii, bukite mano zzzzzmoooona .....juokauju liezuvis.gif
cia multike taip buvo
Atsakyti
QUOTE(jurgituxg @ 2011 01 24, 16:21)
Pasikartosiu: santuokos noriu ne dėl statuso ar baliaus, o todėl kad vis dažniau pagalvoju apie  2.gif O prieš planuojant vaikiuką, norėčiau, kad susituoktume.

Pala, o jūsiškis irgi galvoja? Ar tik jūs?
Atsakyti
Nesuprantu kodel i pirslybu istoriju tema ateina moterys kurios netiki vestuvemis, ju nenori ir nesupranta kam jos reikalingos ax.gif gal jau ne tokios nereikalingos jeigu eina paskaitinet i tokia tema? g.gif vieniems reikia, kitiems nereikia -kam privertineti moteri/mergina kuri tiki kad santuoka reikalinga vardinti priezastis kodel ji reikalinga? cia kaip mano draugas sako - 'niekada negaleciau ivardinti priezasciu kodel tave myliu, jei kadanors galesiu reiskiasi cia jau nebe meile', tai man ir vestuves tokios pacios - jeigu tos, kurios ju nori, galetu isvardinti tiksliai kodel - tai jau butu isskaiciavimas..
Atsakyti
Vyrai dar nuo mazu berniuku auga/auginami kaip seimos galvos, duonos parnesejai (na galbut ne visi, bet gi tikrai labai daug vyru mano, kad jie turi parnesti pagrindinius finansus) ax.gif , o moterys auga/auginamos kaip namu zidinio kurejos, 'mamos' o is tas biologinis laikrodis pradeda tikseti kai kurioms anksciau, kai kurioms veliau ax.gif ir man atrodo ir gaunasi toks 'prasilenkimas': vyrai kad ir nori seimos bet galvoja kad turi viskuo ja aprupinti, o moterys noredamos seimos nori kuo greiciau savo 'funkcija' (grubiai tariant;) pradeti atlikti..

pamasciau cia dabar biggrin.gif
Atsakyti
kazkaip itariu, kad po pirmadienio sita tema papilnes, nes juvelyrinese tai ziedai turi paklausa nebloga mirksiukas.gif siandien teko pasivaikscioti po Kauno akropoli, ieskojau pakabuko sesei dovanu, tai visur pardavejos buvo uzsiemusios.. vis rode vaikinukams ziedus.. net grazu ziuret, kaip jie renka kuo grazesni ir kuo mielesni ziedeli 4u.gif taigi, laukiam nauju istoriju bigsmile.gif bigsmile.gif bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Musinukė @ 2011 01 29, 00:25)
Pala, o jūsiškis irgi galvoja? Ar tik jūs?

Kaip jis sako, kol kas dar nori palūkėti, bet jei jau taip nutiktų, kad netyčia pastočiau, labai nenusimintų. Na, aš pati šiuo metu dar nenoriu, noriu užbaigti magistrą, o tada jau norėtųsi realiau pradėti galvoti. Maniškis sako, kad norėtų po poros metų. Na, nežinau. Man tai atrodo dar taip toli, pati gal norėčiau greičiau.
Papildyta:
QUOTE(Mildutte @ 2011 02 11, 23:24)
Nesuprantu kodel i pirslybu istoriju tema ateina moterys kurios netiki vestuvemis, ju nenori ir nesupranta kam jos reikalingos ax.gif  gal jau ne tokios nereikalingos jeigu eina paskaitinet i tokia tema? g.gif  vieniems reikia, kitiems nereikia -kam privertineti moteri/mergina kuri tiki kad santuoka reikalinga vardinti priezastis kodel ji reikalinga? cia kaip mano draugas sako - 'niekada negaleciau ivardinti priezasciu kodel tave myliu, jei kadanors galesiu reiskiasi cia jau nebe meile', tai man ir vestuves tokios pacios - jeigu tos, kurios ju nori, galetu isvardinti tiksliai kodel - tai jau butu isskaiciavimas..

drinks_cheers.gif Gal todėl man taip sunku pasakyti, kodėl būtent noriu vestuvių. Na, tiesiog yra tas noras ir viskas. Ir nematau čia nieko blogo. smile.gif
Papildyta:
QUOTE(imeldutia @ 2011 02 12, 01:46)
kazkaip itariu, kad po pirmadienio sita tema papilnes, nes juvelyrinese tai ziedai turi paklausa nebloga  mirksiukas.gif  siandien teko pasivaikscioti po Kauno akropoli, ieskojau pakabuko sesei dovanu, tai visur pardavejos buvo uzsiemusios.. vis rode vaikinukams ziedus.. net grazu ziuret, kaip jie renka kuo grazesni ir kuo mielesni ziedeli 4u.gif taigi, laukiam nauju istoriju bigsmile.gif  bigsmile.gif  bigsmile.gif

smile.gif Aš irgi tą patį pagalvojau smile.gif
Atsakyti
Sveikos! Nemaniau, kad taip greit rašysiu į šitą temą, norėdama ne pasiguosti, o pasidžiaugti. Man vakar pasipiršo! biggrin.gif Nors jau prieš kurį laiką žinojau, kad ketina kažkada greitu metu pirštis (jis pats netyčia išsidavė), bet buvo netikėtai netikėta doh.gif Viskas buvo labai paprasta, bet ne mažiau svarbu ir brangu. Vakar buvo mūsų susipažinimo diena (kas mėnesį tą dieną vienas kitą kuo nors palepinam, aš jam saldainių, jis man - gėlių ir pan.). Ir šį mėnesį, gal antrą per visą mūsų draugystės laiką, aš visai pamiršau, nes pastarosiomis dienomis užimta darbe buvau, nebuvo kada net pagalvoti. blush2.gif Tai va, grįžom vakar po šokių pamokos vėlai namo, jis pasakė, kokią dieną aš pamiršau, o pats išsitraukė saldainių dėžutę (tokią iš Šokolado namų). Aš tokia susigėdusi, kad pamiršau, atsiprašinėju, dėkoju už saldainius ir t..t. O jis sako "tai nepasidalinsi saldainiais?" Aiškiai, norėjo, kad tuoj pat ir atidaryčiau dėžutę. Tada tokia mintis sukirbėjo, kad galiu rasti ten ne tik saldainius. Atidariau, o ten guli dėžutė wub.gif Išėmiau, jis paėmė ją iš manęs, atidarė, priklaupė ir paklausė, ar tekėsiu už jo wub.gif Mano atsakymas jau šimtą metų buvo aiškus ax.gif Tai va, taip paprastai, be didelių romantikų, bet tikrai netikėtai tapom sužadėtiniai friends.gif
Šiais metais vestuvių neplanuojam, nes tam neturėsim nei pakankamai pinigėlių, nei laiko. Vestuvės - kitų metų planuose biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(jurgituxg @ 2011 03 04, 09:36)

Sveikinu clap.gif clap.gif clap.gif Kaip gražu wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Iceland @ 2011 03 04, 12:17)
Sveikinu  clap.gif  clap.gif  clap.gif Kaip gražu  wub.gif

Labai ačiū!!! 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(TamsiMergaite @ 2010 07 03, 23:29)
Super!!!  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif Apie savo patylesiu  verysad.gif  verysad.gif 

JIS: Girdi , imk mano kortele , nusipirk zieda.
AS: ??? blink.gif  blink.gif
JIS: Tai tu nori zenitis ar ne?
AS: ??? blink.gif  blink.gif  blink.gif  blink.gif
JIS: Nu viskas , lekiu i darba. Ate.
verysad.gif  verysad.gif Nors imk ir nusisauk. Durnelis.. verysad.gif

Kaži, ar sutikčiau tekėt, jei man taip "pirštųsi" schmoll.gif
Atsakyti