Sveikos! Nemaniau, kad taip greit rašysiu į šitą temą, norėdama ne pasiguosti, o pasidžiaugti. Man vakar pasipiršo!
Nors jau prieš kurį laiką žinojau, kad ketina kažkada greitu metu pirštis (jis pats netyčia išsidavė), bet buvo netikėtai netikėta
Viskas buvo labai paprasta, bet ne mažiau svarbu ir brangu. Vakar buvo mūsų susipažinimo diena (kas mėnesį tą dieną vienas kitą kuo nors palepinam, aš jam saldainių, jis man - gėlių ir pan.). Ir šį mėnesį, gal antrą per visą mūsų draugystės laiką, aš visai pamiršau, nes pastarosiomis dienomis užimta darbe buvau, nebuvo kada net pagalvoti.
Tai va, grįžom vakar po šokių pamokos vėlai namo, jis pasakė, kokią dieną aš pamiršau, o pats išsitraukė saldainių dėžutę (tokią iš Šokolado namų). Aš tokia susigėdusi, kad pamiršau, atsiprašinėju, dėkoju už saldainius ir t..t. O jis sako "tai nepasidalinsi saldainiais?" Aiškiai, norėjo, kad tuoj pat ir atidaryčiau dėžutę. Tada tokia mintis sukirbėjo, kad galiu rasti ten ne tik saldainius. Atidariau, o ten guli dėžutė
Išėmiau, jis paėmė ją iš manęs, atidarė, priklaupė ir paklausė, ar tekėsiu už jo
Mano atsakymas jau šimtą metų buvo aiškus
Tai va, taip paprastai, be didelių romantikų, bet tikrai netikėtai tapom sužadėtiniai
Šiais metais vestuvių neplanuojam, nes tam neturėsim nei pakankamai pinigėlių, nei laiko. Vestuvės - kitų metų planuose