QUOTE(Amellie @ 2011 01 20, 19:11)
ir nusiramini, kad zmogus i tave ziuri rimtai, o ne kaip i trumpalaike stotele savo gyvenime, kuria lengva ranka pakeis vos atsiradus patogesnei.
ta prasme - jau zagsan pedinti nebutina? na, apsisprende, pasipirso. viskas kaip ir. ane? ar bus sekantis spaudimo/laukimo etapas: vestuviu data, vestuviu planavimas... gincai del ju stiliaus... verksmas "jis man nei kiek nepadeda ruostis vestuvems"... temute "ar tikrai jis mano zmogus?"... veliau "svajoju apie meiluzi, nes vyras man neskiria demesio"... "po gimdymo papilnejau - vyras susirado meiluze"...
QUOTE(jurgituxg @ 2011 01 20, 19:11)
Galbūt tiesiog skiriasi mūsų vertybės. Aš esu tokių pažiūrų, kad vaikas turi gimti ŠEIMOJE. T. y. oficialiai įteisintoje šeimoje. Nemažai čia temų, kad merginos gyvena nesusituokusios, pastoja, o
paskui skuba tuoktis, kad mažiau rūpesčių visokių būtų. Kadangi vaikai nėra jau kažkokia tolima vizija, todėl nenoriu tempti dar n metų, kol įteisinsim mūsų santykius. Ir jeigu atvirai, kad esam tikra šeima nesijaučiu, ypač, kai visiems jo artimiesimes/giminėms esu jo "draugė".
Nemanau, kad pasipiršus pagerės gyvenimo kokybė
Tai nei meilės, nei dar ko nors nepridės. Tiesiog prasidės kiek kitoks gyvenimo etapas, atsiras konkretūs planai ir pan.
Dėl to, kad vaikams ir meilei žiedas nebūtinas, aš sutinku. Bet man jis svarbus (ne pats žiedas, bet tai, ką jis simbolizuoja. Čia tiek apie sužadėtuvių, tiek apie vestuvių žiedą kalbu).
taip, nes gimstant vaikui nesusituokus, musu biurokratijos vingiai yra ant tiek vingioti, kad tikrai neirodysi, kad tavo vaikas yra tavo. ten ziauriai sunkus niuansai, tad daug lengviau pasirasyti tame dideliam zurnale.
Bet. tai tik tiek. Daugiau nieko.
QUOTE(Vifsla @ 2011 01 20, 19:54)
kaip suprasti,,santuoka visiskai subalansuota vyrams"
?
manau, cia turima omenyje, kad santuokoje tik vyrams gerai. na, moteriske ten turi suktis kaip vovere - babkes parnesti, apskalbti, aprengti, aplyginti, apmaitinti, apseksuoti ir visaip kaip liulioti ta mesos su laikrasciu mase. Tikriausiai, cia toks to posto autoriaus poziuris i santuoka.
Люди хотят похудеть, разбогатеть, подкачаться, вкусно пожрать и оторваться. Поумнеть, блять, никто не хочет.