Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip jums jūsų draugas pasipiršo?

QUOTE(Maidenana @ 2011 01 19, 12:32)
Na, paskaitau as kartais jusu tema, jusu bedas. Bet... ka jums reiskia tas pasipirsimas? Kodel taip laukiate?

laukiam, nes tai parodo, ar vaikino interesas i tave ilgalaikis ar trumpalaikis.
Atsakyti
QUOTE(Amellie @ 2011 01 20, 10:48)
laukiam, nes tai parodo, ar vaikino interesas i tave ilgalaikis ar trumpalaikis.

Sutinku, tai irgi viena iš labai rimtų priežasčių. drinks_cheers.gif
Be to, būkim biedni, bet teisingi: norisi patirti tą gražią akimirką, kai mylimas žmogus išreiškia norą su tavimi praleisti visą gyvenimą, kurti šeimą, susilaukti vaikų smile.gif
Atsakyti
Bet jei ta akimirka išsizysta, tai nieko ten gražaus, deja..
Atsakyti
QUOTE(jurgituxg @ 2011 01 20, 09:57)
Man tai pirmas žingsnis į šeimos kūrimą.  ax.gif

O tiesiog gyvendama su mylimu zmogumi nesijauti, kad jus seima?

na, suzinot, tarkim, kad ilgalaikis. ir?

QUOTE(jurgituxg @ 2011 01 20, 11:54)
Sutinku, tai irgi viena iš labai rimtų priežasčių.  drinks_cheers.gif
Be to, būkim biedni, bet teisingi: norisi patirti tą gražią akimirką, kai mylimas žmogus išreiškia norą su tavimi praleisti visą gyvenimą, kurti šeimą, susilaukti vaikų  smile.gif
akimirka yra momentas, bet vat tas gyvenimas, rupuze, ilgas...

man taip keista tiesa pasakius... na, kazkaip jus labai tikites, kad jam pasipirsus jusu gyvenimo kokybe pageres... man atrodo, kad laukdamos jus labai daug graziu dabarties momentu praleidziate... IMHO. vaikams gimti gi nereikia ziedo.. meilei buti tikrai nereikia ziedo.. ne, as suprantu viska... na, mano galvoje tas pasipirsimas turi kiek kitokia prasme nei "seimos kurimas" ir "ilgalaikis poziuris", nu bet tiek to. Beje, Amellie, "ilgalaikis" - tik laiko klausimas. vieniems 3 metai ilgai, kitiems - 13... tad, tas laikas gali ir praeiti mirksiukas.gif O zodis "amzinai" gyvena tik serenadose, nes net uz save negali garantuoti valandai i prieki - ateities tu nezinai... Tad...
Atsakyti

Bet Jūs pastebėjot, kad labai daug merginų zyzia ir spaudžia savo vaikinus, kad jie pirštųsi. Apsiverkia per šventes, jei žiedo negauna. Nejaugi vaikinui "ilgalaikių santykių" noras įkalamas per prievartą ir spaudimą?
Atsakyti
QUOTE(jellg @ 2011 01 20, 17:40)
Bet Jūs pastebėjot, kad labai daug merginų zyzia ir spaudžia savo vaikinus, kad jie pirštųsi. Apsiverkia per šventes, jei žiedo negauna. Nejaugi vaikinui "ilgalaikių santykių" noras įkalamas per prievartą ir spaudimą?

o jau laimes paskui buna su tokiu ,,prispaustu"... doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Cashmere @ 2011 01 20, 12:15)
Bet jei ta akimirka išsizysta, tai nieko ten gražaus, deja..

Jei turite omenyje mane, tai pasakyčiau, kad gal kiek per griežtas žodis "išzysta". Galiu tik tiek pasakyti, kad gyvenime ne visada viskas būna gražu ir tobula, kaip norėtųsi. Žinoma, būtų labai šaunu, jei mano vaikinas būtų pasipiršęs man apie tai nė žodeliu neužsiminus, deja, taip neatsitiko. O vienintelis būdas sužinoti, ką jis mano tuo klausimu, tai tiesiog kalbėtis. smile.gif Be to, pažįstų saviškį, ir žinau, kad jis nedarys nieko, ko pats nenori, todėl tiesioginis zyzimas ne padėtų, o greičiau jį atbaidytų smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Maidenana @ 2011 01 20, 17:33)
na, suzinot, tarkim, kad ilgalaikis. ir?

ir nusiramini, kad zmogus i tave ziuri rimtai, o ne kaip i trumpalaike stotele savo gyvenime, kuria lengva ranka pakeis vos atsiradus patogesnei.

Atsakyti
QUOTE(Maidenana @ 2011 01 20, 17:33)
O tiesiog gyvendama su mylimu zmogumi nesijauti, kad jus seima?

man taip keista tiesa pasakius... na, kazkaip jus labai tikites, kad jam pasipirsus jusu gyvenimo kokybe pageres... man atrodo, kad laukdamos jus labai daug graziu dabarties momentu praleidziate... IMHO. vaikams gimti gi nereikia ziedo.. meilei buti tikrai nereikia ziedo.. ne, as suprantu viska... na, mano galvoje tas pasipirsimas turi kiek kitokia prasme nei "seimos kurimas" ir "ilgalaikis poziuris", nu bet tiek to.

Galbūt tiesiog skiriasi mūsų vertybės. Aš esu tokių pažiūrų, kad vaikas turi gimti ŠEIMOJE. T. y. oficialiai įteisintoje šeimoje. Nemažai čia temų, kad merginos gyvena nesusituokusios, pastoja, o paskui skuba tuoktis, kad mažiau rūpesčių visokių būtų. Kadangi vaikai nėra jau kažkokia tolima vizija, todėl nenoriu tempti dar n metų, kol įteisinsim mūsų santykius. Ir jeigu atvirai, kad esam tikra šeima nesijaučiu, ypač, kai visiems jo artimiesimes/giminėms esu jo "draugė".
Nemanau, kad pasipiršus pagerės gyvenimo kokybė smile.gif Tai nei meilės, nei dar ko nors nepridės. Tiesiog prasidės kiek kitoks gyvenimo etapas, atsiras konkretūs planai ir pan.
Dėl to, kad vaikams ir meilei žiedas nebūtinas, aš sutinku. Bet man jis svarbus (ne pats žiedas, bet tai, ką jis simbolizuoja. Čia tiek apie sužadėtuvių, tiek apie vestuvių žiedą kalbu).
Atsakyti

nebutinai. Vienos laukia, verkia ir reguliariai apie tai sneka, kitos nei zodeliu neprasitaria ir sulaukia... Vienaip ar kitaip dazniausiai, jei jau vyras pasipersa, tai vadinas jis apsisprendzia tam zingsniui, nesvarbu ar buvo pastumetas savo noru ar antrosios puses.
Atsakyti

Kažkaip dauguma viską mato arba juoda, arba balta. Juk niekas vaikino neprirakina prie radiatoriaus ir nesako: "kol man nepasipirši, tol nepaleisiu..." smile.gif Tai negi negalima su mylimu žmogumi kalbėtis šiomis temomis, išsakyti savo norų, lūkesčių, domėtis jo norais ir pan., vien todėl, kad netyčia tik vaikinas nepasijustų prispaustas. Juk nekeliami ultimatumai "arba..., arba..." Va čia tai būtų spaudimas ir prievarta. Nė karto nesakiau saviškiui, kad jei man napasipirš - paliksiu.
Atsakyti
QUOTE(Amellie @ 2011 01 20, 19:13)
nebutinai. Vienos laukia, verkia ir reguliariai apie tai sneka, kitos nei zodeliu neprasitaria ir sulaukia... Vienaip ar kitaip dazniausiai, jei jau vyras pasipersa, tai vadinas jis apsisprendzia tam zingsniui, nesvarbu ar buvo pastumetas savo noru ar antrosios puses.

Oi, negaliu. Laukti galima maloniu dalyku, o ne gripo, ar dantisto kreslo. Cia is serijos: neturejo bobute vargo, isigijo ozi.
Atsakyti