QUOTE(jurgituxg @ 2011 01 20, 09:57)
Man tai pirmas žingsnis į šeimos kūrimą.
O tiesiog gyvendama su mylimu zmogumi nesijauti, kad jus seima?
QUOTE(Amellie @ 2011 01 20, 10:48)
laukiam, nes tai parodo, ar vaikino interesas i tave ilgalaikis ar trumpalaikis.
na, suzinot, tarkim, kad ilgalaikis. ir?
QUOTE(jurgituxg @ 2011 01 20, 11:54)
Sutinku, tai irgi viena iš labai rimtų priežasčių.
Be to, būkim biedni, bet teisingi: norisi patirti tą gražią akimirką, kai mylimas žmogus išreiškia norą su tavimi praleisti visą gyvenimą, kurti šeimą, susilaukti vaikų
akimirka yra momentas, bet vat tas gyvenimas, rupuze, ilgas...
man taip keista tiesa pasakius... na, kazkaip jus labai tikites, kad jam pasipirsus jusu gyvenimo kokybe pageres... man atrodo, kad laukdamos jus labai daug graziu dabarties momentu praleidziate... IMHO. vaikams gimti gi nereikia ziedo.. meilei buti tikrai nereikia ziedo.. ne, as suprantu viska... na, mano galvoje tas pasipirsimas turi kiek kitokia prasme nei "seimos kurimas" ir "ilgalaikis poziuris", nu bet tiek to. Beje,
Amellie, "ilgalaikis" - tik laiko klausimas. vieniems 3 metai ilgai, kitiems - 13... tad, tas laikas gali ir praeiti
O zodis "amzinai" gyvena tik serenadose, nes net uz save negali garantuoti valandai i prieki - ateities tu nezinai... Tad...
Люди хотят похудеть, разбогатеть, подкачаться, вкусно пожрать и оторваться. Поумнеть, блять, никто не хочет.