Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip jums jūsų draugas pasipiršo?

QUOTE(Senti* @ 2011 01 16, 23:10)
Buvo tu spyriu manau.... 4u.gif  biggrin.gif stengiasi jis labai ir visa kita,tiesiog dar truputi netinkamas laikas,bet kaip ir noreciau jau to rolleyes.gif Belieka palaukti..

tas laukimas labiausiai ir erzina smile.gif
gerai kad man nereikejo laukt, o jam reikejo lotuliukas.gif
Atsakyti
jurgituxg, mačiau jūsų pasisakymus šitoj ir kitose temose, taip pat ir kitam forume ir man pasirodė, kad šituose santykiuose jaučiatės labai nesaugiai unsure.gif Jau kelis metus vis kalbat apie tą patį, guodžiatės ir kartu bandot save nuramint, įtikint, kad viskas bus gerai... Nors iš tikrųjų manau, kad giliai širdy viską ir pati suprantant, tik gal sunku sau pripažinti.
Nesupykit, bet man pasirodė, kad jūsų draugui toks gyvenimas yra laaabai patogus ir jis naudojasi atsiradusia puikia galimybe. Pagalvokit, juk jūs jį išlaikot, mokat už viską : už maistą, komunalinius patarnavimus, pramogas ir pan.( dar aišku, namai, buitis, valgis, lovos reikalai), o jis moka tik paskolą už SAVO būstą. Žinoma, kad tempia gumą ir dar temps, kol jam tai patogu ir naudinga. Bet, tarkim, jam pabosta jūsų santykiai/pakyla jo atlyginimas/atsiranda kita/dar kažkas - ar pagalvojat, kaip viskas klostytųsi toliau? Jūs liekat be nieko. Visiškai. Kraustytumėtės iš jo buto į gatvę beigi į nieką nepretenduotumėt, kad ir kiek metų mokėjot už viską, išlaikėt draugą ir juo rūpinotės visapusiškai.
Jis kuo puikiausiai supranta, kad tikitės santykių tęstinumo, ateities kartu ir dabartiniu momentu piršlybų ir tai kabliukas, kuriuo jis laiko jus šalia savęs. Kai jūs "sukylat", jis tik nuramina gražia forma, pasako, ką norėtumėt išgirsti ir viskas iki kito karto... Ir dar, kaip rašot, nevengia paerzint šita tema. Na nežinau... Siūlyčiau jums žiūrėti daugiau savęs ir savų interesų, pamąstyt apie ateitį, nes nepanašu, kad kas gero nusimatytų unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Victorious: 17 sausio 2011 - 13:04
QUOTE(Victorious @ 2011 01 17, 13:41)
jurgituxg,

drinks_cheers.gif va va, ka daugelis forumieciu cia jau bandem pasakyt unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Victorious @ 2011 01 17, 10:41)
Pagalvokit, juk jūs jį išlaikot, mokat už viską : už maistą, komunalinius patarnavimus, pramogas ir pan.( dar aišku, namai, buitis, valgis, lovos reikalai), o jis moka tik paskolą už SAVO būstą.

g.gif
tai jau tikrai.... doh.gif unsure.gif
kuris taip nenoretu gyvent... per daug jam leidziat g.gif
kai vyrus per daug lepini jie praranda susidomejima moterim, nes pripranta doh.gif

ir tikrai bus taip, kad parsives tokia kuria jis rupinsis... nes dabar atrodo atvirkciai unsure.gif vyrai medziotojai gi.... unsure.gif nebent cia kokio alfonco tipo vyriokas, tada gal jam taip ir gerai bus....
bet nemanau, kad cia greitu metu pakviptu vestuvems 4u.gif

tikrai labiau ziurek saves 4u.gif leisk sumoket ir jam uz ka nors, parodyk save kiek kitokia bigsmile.gif 4u.gif wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mimuke: 17 sausio 2011 - 14:22
Iš komentarų forumuose man jurgituxg pasirodė jautrus, geras, mylintis, rūpestingas, viską savy labai išgyvenantis žmogus ir verta tikrai kur kas daugiau drinks_cheers.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Victorious: 17 sausio 2011 - 14:25
QUOTE(Victorious @ 2011 01 17, 13:41)

Negalėčiau jums labai prieštarauti, bet ir nedrįsčiau sakyti, kad jūs visiškai esate teisi. Šiaip, jei nekalbant apie santuokos temą, mūsų santykiai puikūs. Pažįstų jį, jo šeimą, gimines. Jei ir yra toks savotiškas "išnaudojimas", tai tikrai nėra suplanuotas ir tyčinis. Kurį laiką pradėjus kartu gyventi jo finansinė situacija buvo tikrai sudėtinga. Kaip neseniai prasitarė, turėjo skolų, tik neseniai baigė jas išsimokėti. O dabar kaip tik jam pakėlė atlyginimą, tai pažiūrėsiu, kaip kas keisis. Aišku, jei jis ir dabar nepasisiūlys prisidėti prie buities ir pan., bus rimta šneka. Šįkart ne apie šeimą, o apie pinigus smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Victorious @ 2011 01 17, 15:22)
Iš komentarų forumuose man jurgituxg pasirodė jautrus, geras, mylintis, rūpestingas, viską savy labai išgyvenantis žmogus ir verta tikrai kur kas daugiau drinks_cheers.gif

Dėkui smile.gif Kartais aš gal per daug imu viską į širdį, todėl paskui pati ir kenčiu. Bet pasistengsiu labiau savim rūpintis ir save mylėti blush2.gif Ačiū už palaikymą! 4u.gif
Atsakyti
Manau, kad visos jus čia palaiko, o griežtesni žodžiai tam, kad pagaliau akis pati atmerktumėt blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(vikce333 @ 2011 01 17, 00:27)
tas laukimas labiausiai ir erzina smile.gif
gerai kad man nereikejo laukt, o jam reikejo lotuliukas.gif

Nebuvai tikrai,ar siaip norejei patampyti jam nervus? bigsmile.gif thumbup.gif
Atsakyti
Nu va,ir as paskaiciau jurgituxg visus komentarus,tikrai pritariu daugumai merginu.
Tuo labiau jums ne 20 ir ne 18.Manau laikas kai ptik butu vestuvems.O trys metai yra pakankamas laiko tarpas pazinti vienas kita. Pasirode,jog jusu vaikinas visiskai nesidomi bendra ateitimi ir jam per daug nerupi.Tik greitai atsauna 'gerai' 'gal kita vasara' unsure.gif
Siulyciau galutinai ji prispausti prie sienos ir rimtai paklausti ka jis isviso galvoja apie judvieju ateiti,vestuves,vaikus.Ar bent benori kurti bendra ateiti,paklausti kodel visa laika rodoma iniaciatyva is jusu puses.Paziurekite kaip reguos g.gif
Linkiu judviems sekmes,labai tikiuosi,akd viskas iseis i gera 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Senti*: 17 sausio 2011 - 23:42
QUOTE(Senti* @ 2011 01 18, 00:41)
Nu va,ir as paskaiciau jurgituxg visus komentarus,tikrai pritariu daugumai merginu.
Tuo labiau jums ne 20 ir ne 18.Manau laikas kai ptik butu vestuvems.O trys metai yra pakankamas laiko tarpas pazinti vienas kita. Pasirode,jog jusu vaikinas visiskai nesidomi bendra ateitimi ir jam per daug nerupi.Tik greitai atsauna 'gerai' 'gal kita vasara' unsure.gif
Siulyciau galutinai ji prispausti prie sienos ir rimtai paklausti ka jis isviso galvoja apie judvieju ateiti,vestuves,vaikus.Ar bent benori kurti bendra ateiti,paklausti kodel visa laika rodoma iniaciatyva is jusu puses.Paziurekite kaip reguos g.gif
Linkiu judviems sekmes,labai tikiuosi,akd viskas iseis i gera  4u.gif

Neseniai ir buvau ji taip labiau prispaudus smile.gif Pasikalbėjom. Kaip minėjau, sužinojau šį tą apie jo situaciją, ko nenorėjo man anksčiau pasakyti. Išsprendė jis savo problemas pats, sakė, kad taip pat nori šeimos, nori būti su manimi. Tai tikiuosi, kad ledai pajudės. O kadangi jo situacija pagerėjo, tai jei niekas nejudės, manau, nieko kito nebeliks, kaip daryti labai aiškias išvadas...
Papildyta:
QUOTE(Victorious @ 2011 01 17, 15:48)
Manau, kad visos jus čia palaiko, o griežtesni žodžiai tam, kad pagaliau akis pati atmerktumėt blush2.gif

Žinau mirksiukas.gif Didele dalimi Jūs, merginos/mamos, mane ir pastūmėjote dar kartą su juo pasikalbėti. group.gif Ačiū!!!
Atsakyti
Na, paskaitau as kartais jusu tema, jusu bedas. Bet... ka jums reiskia tas pasipirsimas? Kodel taip laukiate?
Atsakyti
QUOTE(Maidenana @ 2011 01 19, 12:32)
Na, paskaitau as kartais jusu tema, jusu bedas. Bet... ka jums reiskia tas pasipirsimas? Kodel taip laukiate?

Man tai pirmas žingsnis į šeimos kūrimą. ax.gif
Atsakyti