Istorija tokia: naminėj aplinkoj, žiūrim tv.
mb sako: tai ar tuoksimės?
aš: ok, galim.
Ir klausiu jo: o tu nori?
Jis: na ... taip.
Nu va kaip paprasta viskas
o ziedas buvo su nediduku briliantu, bet toks labai labai
QUOTE(lauroone @ 2009 05 28, 23:17)
o ziedas buvo su nediduku briliantu, bet toks labai labai
QUOTE(Baudinys @ 2009 05 29, 02:43)
O as zinau net data, kada man pasipirs, ir niekaip nesumastau, ka galeciau ta proga jam padovanoti... Mastau apie erotiniu foto albumuka.
gera mintis
QUOTE(gyvybe22 @ 2009 05 28, 18:53)
jetau, kada as galesiu pasigirti kad man pasipirso, nebutinai ypatingai, svarbu kad is viso tai padare...
Suprantu, ką jaučia gyvybe22. Buvo lygiai taip pat. Pasakiau tiesiai šviesiai, ko tikiuosi.... Gavau.... Dabar nenoriu prisiminti, nes jis tai padarė ne savo noru, o kad man to reikėjo.... Tai atsitiko po 4 m mūsų draugystės. Visą likusį laiką iki santuokos kasmet piršdavosi iš naujo.... Sakė, juk po piršlybų susituokti galima tik per metus... Manau, būtų taip tempęs iki pensijos, bet .... mums gimė dukrytė Dėl jos susirašėm MS.... Jis kartais kalba, kad norėtų susituokti bažnyčioj. Myliu savo žmogų ir turiu viltį, kad tas jo noras tikrai išsipildys.... kada nors
QUOTE(skorpea @ 2009 05 28, 17:35)
sveikutes
butu idomu suzinoti kaip mb jums pasipirso
man tai isimintina diena
pasipirso per kaledas ant sniego is sviecianciu lazdeliu sudeliojo zodi myliu tave liepe iseiti i lauka ten priklaupe ir pasipirso jausmas nenusakomas ir neuzmirstomas
ar jums ta diena tokia pati isimintina
butu idomu suzinoti kaip mb jums pasipirso
man tai isimintina diena
pasipirso per kaledas ant sniego is sviecianciu lazdeliu sudeliojo zodi myliu tave liepe iseiti i lauka ten priklaupe ir pasipirso jausmas nenusakomas ir neuzmirstomas
ar jums ta diena tokia pati isimintina
Labas,
man pasipirso nuvezes i parkeli, bet kai jau sedau, supratau, kas bus , nes buvo oficialiai apsivilkes, su kostiumu priklaupe, kalbejo, bet ne vienas po to nelabai atsimenam ka, nes man buvo asaros akyse, o jis buvo labai susijaudines, buvo isidejes taures, isgerem sampano, tik ziedelis buvo ankstokas , bet isimuginau, o dabar jo nebenuimt
QUOTE(mamenka @ 2009 05 29, 14:43)
Labas,
man pasipirso nuvezes i parkeli, bet kai jau sedau, supratau, kas bus , nes buvo oficialiai apsivilkes, su kostiumu priklaupe, kalbejo, bet ne vienas po to nelabai atsimenam ka, nes man buvo asaros akyse, o jis buvo labai susijaudines, buvo isidejes taures, isgerem sampano, tik ziedelis buvo ankstokas , bet isimuginau, o dabar jo nebenuimt
Ot graudu ir skaityt.. Maniskis niekaip nepasipersa
QUOTE(skorpea @ 2009 05 28, 17:35)
tb? O jis toks didelis mėgėjas pirštis?
QUOTE(Nervuota:) @ 2009 05 30, 18:08)
Ot graudu ir skaityt.. Maniskis niekaip nepasipersa
niu jo man ir panasiai ...MB ir nieko tokio panasaus dar nera padares ,tokiu pirslybu