Įkraunama...
Įkraunama...

Guliašas

Mum labai patiko kažkurios forumietės pasiūlymas (baigiant virt guliašą įbert maltų džiuvesėlių).. kažkaip abejingai iš pradžių reagavau.. 4u.gif bet kai smalsumo vardan įdėjau, tai buvo geriausias mano guliašas per visą savo istoriją. bis.gif vyras nenustojo liaupsėjęs... blush2.gif
Atsakyti
na ir prisiskaiciau...busiu kulinare lotuliukas.gif cool.gif drinks_cheers.gif aciu thumbup.gif
Atsakyti
Mergaites ir ne tik o guliasui sprandine tinka
Laukiu labai greito atsakymo ir busiu laaaaaaabai dekinga 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(burbuolee @ 2008 02 28, 14:40)
Mergaites ir ne tik o guliasui sprandine tinka
Laukiu labai greito atsakymo ir busiu laaaaaaabai dekinga 4u.gif


tinka
Atsakyti
QUOTE(Nome @ 2004 11 30, 10:17)
Kaip tik siandien gaminsiu guliasa, tai pasidalinsiu receptuku.

Guliasas su darzovem

700 g neriebios kiaulienos
2 stiklines virtu pupeliu (bet as naudoju konservuotas is skardiniu-tingiu virti)
4 nedideli marinuoti agurkai
2 svogunai
4 saukstai pomidoru padazo (as dedu daugiau)
2 saukstai guliaso prieskoniu (yra tokiu specialiu, bet galima naudot ir kitokius)
1 saukstas miltu
2 saukstai grietines (nebutinai)
100 g aliejaus

Kiauliena supjaustom gabaliukais ir apkepam keptuvej su aliejum. Baigiant kepti sudedam susmulkintus svogunus, miltus, prieskonius, ir, kai viskas gerai apkeps, supilame pomidoru padaza. Tada troskini sudedam i puoda, uzpilam vandeniu, kad apsemtu mesa ir troskinam kol mesa suminksteja. Tada sudedame virtas pupeles, griezineliais supjaustytus agurkus ir paverdame dar 5 min., idedame grietine, ismaisome. Apie puse valandos palaikome uzdengtame puode. (as tikrai nelaikau).

Tai toks tas mano receptukas. O jei nenori su darzovem, tai gali daryti viska kaip parasyta, tik nedeti nei pupeliu, nei agurku.
skanaus biggrin.gif

na as bandysiu toki guliasa psidaryt siandien ax.gif
Atsakyti
As cia prsiskaiciau guliaso receptu ir priejau isvados,kad sumetu visa mesa i keptuve ir uzdedu isvirtas bulves apkepti,tada keciupo,grietines ir dziuveseliu,dar uzdengiau,atseit troskinu ir bandysiu eiti valgyti bigsmile.gif gerai,kad seimynos nera,nes nuo tokiu receptu-tikrai maldele turetu sukalbeti pries valgydami-maza kas?.. doh.gif
Papildyta:
nu ka as zinau-valgoma..prisvile-bet valgoma bigsmile.gif jei kas turi kantrybes stoveti prie puodu ir vis pamaisyti,tai gana skaniai gautusi manos amarlekas lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pamaiva-22: 15 kovo 2008 - 21:09
QUOTE(Nome @ 2004 11 30, 10:17)
Kaip tik siandien gaminsiu guliasa, tai pasidalinsiu receptuku.

Guliasas su darzovem

700 g neriebios kiaulienos
2 stiklines virtu pupeliu (bet as naudoju konservuotas is skardiniu-tingiu virti)
4 nedideli marinuoti agurkai
2 svogunai
4 saukstai pomidoru padazo (as dedu daugiau)
2 saukstai guliaso prieskoniu (yra tokiu specialiu, bet galima naudot ir kitokius)
1 saukstas miltu
2 saukstai grietines (nebutinai)
100 g aliejaus

Kiauliena supjaustom gabaliukais ir apkepam keptuvej su aliejum. Baigiant kepti sudedam susmulkintus svogunus, miltus, prieskonius, ir, kai viskas gerai apkeps, supilame pomidoru padaza. Tada troskini sudedam i puoda, uzpilam vandeniu, kad apsemtu mesa ir troskinam kol mesa suminksteja. Tada sudedame virtas pupeles, griezineliais supjaustytus agurkus ir paverdame dar 5 min., idedame grietine, ismaisome. Apie puse valandos palaikome uzdengtame puode. (as tikrai nelaikau).

Tai toks tas mano receptukas. O jei nenori su darzovem, tai gali daryti viska kaip parasyta, tik nedeti nei pupeliu, nei agurku.
skanaus biggrin.gif

man patiko sio recepto guliasas skanei valgiau thumbup.gif o mano vyrui netiko verysad.gif
Atsakyti
Butinai pasidarysiu ir as toki guliasa smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Nome @ 2004 11 30, 13:17)
Kaip tik siandien gaminsiu guliasa, tai pasidalinsiu receptuku.

Guliasas su darzovem

700 g neriebios kiaulienos
2 stiklines virtu pupeliu (bet as naudoju konservuotas is skardiniu-tingiu virti)
4 nedideli marinuoti agurkai
2 svogunai
4 saukstai pomidoru padazo (as dedu daugiau)
2 saukstai guliaso prieskoniu (yra tokiu specialiu, bet galima naudot ir kitokius)
1 saukstas miltu
2 saukstai grietines (nebutinai)
100 g aliejaus

Kiauliena supjaustom gabaliukais ir apkepam keptuvej su aliejum. Baigiant kepti sudedam susmulkintus svogunus, miltus, prieskonius, ir, kai viskas gerai apkeps, supilame pomidoru padaza. Tada troskini sudedam i puoda, uzpilam vandeniu, kad apsemtu mesa ir troskinam kol mesa suminksteja. Tada sudedame virtas pupeles, griezineliais supjaustytus agurkus ir paverdame dar 5 min., idedame grietine, ismaisome. Apie puse valandos palaikome uzdengtame puode. (as tikrai nelaikau).

Tai toks tas mano receptukas. O jei nenori su darzovem, tai gali daryti viska kaip parasyta, tik nedeti nei pupeliu, nei agurku.
skanaus biggrin.gif


gaminau šiandien smile.gif tik dar morkų įdėjau smile.gif skanu, tik kitakart ilgiau mėsytę patroškinsiu, kad labiau suminkštėtų thumbup.gif
Atsakyti
sveikos, o as guliasa kitaip darau... prisiskaiciau, kad jus cia visos mesyte kepinat, o as ja verdu rolleyes.gif kadangi cia greitpuodzio neturiu, tai virinu ja du kartus, kad putu nebeliktu, o tada i sultini sumetu svoguniuku, morkyciu, visokiu prieskoniu, ir tada dar mesyte, leidu pasitroskint. sultini tirstinu miltais, ismaisytais mazame kiekyje vandens, dar kecupo ipilu ir mums jau skanu tongue.gif
Atsakyti
prisiskaiciau cia visokiu receptuku,tai rytoj darysiu ir as guliasa,labaai susigundziau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(maliavka @ 2006 04 03, 12:08)
turiu jautienos sprandines. Noriu padaryti guliasa. Girdejau, kad mesyte buna daug minkstesne, jei ja pamarinuoji (turiu tam laiko para). O i koki marinata tai daryti neaisku. Kulinare is manes nekokia... o reikalas man svarbus  wub.gif  tad labai prasau, padekite... Sorry, jei jau tokia tema buvo smile.gif

Atsakyti