
kol susiruosiau parasyti, tai parase toki pati koki norejau parasyti

As dabar gaminu toki:
apkepiau mesos gabaliukus, sudejau griezineliais pjaustytas morkas ir kubeliais supjaustytus svogunus ir dar viska pakepiau. Uzpyliau vandens ir troskinu. Paskui desiu prieskoniu ivairiausiu ir uzpilsiu padazu padarytu is grietines, pom. padazo ir miltu. Dar viska pakaitinsiu ir valgysim su virtais grikiais ir salotomis. Cia toks paprastas variantas, kai peles pasipiktinusios saldytuvo turiniu.
apkepiau mesos gabaliukus, sudejau griezineliais pjaustytas morkas ir kubeliais supjaustytus svogunus ir dar viska pakepiau. Uzpyliau vandens ir troskinu. Paskui desiu prieskoniu ivairiausiu ir uzpilsiu padazu padarytu is grietines, pom. padazo ir miltu. Dar viska pakaitinsiu ir valgysim su virtais grikiais ir salotomis. Cia toks paprastas variantas, kai peles pasipiktinusios saldytuvo turiniu.

galiu pasiulyti labai paprasta receptuka.
mesa apkepi, po to sudedi i puoda ir baigiant troskinti ipilk dziuveseliu.
pabandyk tikrai skanu.
mesa apkepi, po to sudedi i puoda ir baigiant troskinti ipilk dziuveseliu.
pabandyk tikrai skanu.

QUOTE (smike @ 2004 11 30, 15:19) |
As dabar gaminu toki: apkepiau mesos gabaliukus, sudejau griezineliais pjaustytas morkas ir kubeliais supjaustytus svogunus ir dar viska pakepiau. Uzpyliau vandens ir troskinu. Paskui desiu prieskoniu ivairiausiu ir uzpilsiu padazu padarytu is grietines, pom. padazo ir miltu. Dar viska pakaitinsiu ir valgysim su virtais grikiais ir salotomis. Cia toks paprastas variantas, kai peles pasipiktinusios saldytuvo turiniu. ![]() |
Va va grynai mano receptas, prieskoniai, visi + česnakai ir kmynai


o kad mėsytė greičiau būtų minkšta galit įpilti stikliuką degtinės


QUOTE(kisule @ 2005 11 30, 17:54)
O tu čia rimtai?

ir kaip skonis? nepasikeičia?


QUOTE(kutosiukas @ 2005 12 01, 14:38)
O tu čia rimtai?
ir kaip skonis? nepasikeičia?
nes man aplamai degtinės kvapas nepatinka 

ir kaip skonis? nepasikeičia?


Skonis šiek tiek pasikeičia. Toki įdomu prieskonį gauną (bent jau man taip atrodo, nes šiaip tai degtinės negeriu). Bet skonio tikrai negadina, o beto nedaug jos ir pilti reikia...

QUOTE(monagean @ 2005 11 30, 18:00)

Nes aš vis nedrįstu daryt guliašo, baiminuos kad nebūtų kieta ar sausoka mėsytė.
Vyrams toks guliašas su degtine tai turbūt pirmoj vietoj atsidurs patiekalų racione

QUOTE(Nerytė @ 2005 12 01, 19:15)
Vyrams toks guliašas su degtine tai turbūt pirmoj vietoj atsidurs patiekalų racione 

Tai, kad nuo nuo kaitinimo visi laipsniai išgaruoja, be promilių tas guliašas gaunasi

QUOTE(kutosiukas @ 2005 12 01, 14:38)
O tu čia rimtai?
ir kaip skonis? nepasikeičia?
nes man aplamai degtinės kvapas nepatinka 

ir kaip skonis? nepasikeičia?


Patikėk tikrai nesikeičia skonis

