Įkraunama...
Įkraunama...

Guliašas

kol susiruosiau parasyti, tai parase toki pati koki norejau parasyti wink.gif
Atsakyti
As dabar gaminu toki:
apkepiau mesos gabaliukus, sudejau griezineliais pjaustytas morkas ir kubeliais supjaustytus svogunus ir dar viska pakepiau. Uzpyliau vandens ir troskinu. Paskui desiu prieskoniu ivairiausiu ir uzpilsiu padazu padarytu is grietines, pom. padazo ir miltu. Dar viska pakaitinsiu ir valgysim su virtais grikiais ir salotomis. Cia toks paprastas variantas, kai peles pasipiktinusios saldytuvo turiniu. wink.gif
Atsakyti
galiu pasiulyti labai paprasta receptuka.
mesa apkepi, po to sudedi i puoda ir baigiant troskinti ipilk dziuveseliu.
pabandyk tikrai skanu. wub.gif
Atsakyti
QUOTE (smike @ 2004 11 30, 15:19)
As dabar gaminu toki:
apkepiau mesos gabaliukus, sudejau griezineliais pjaustytas morkas ir kubeliais supjaustytus svogunus ir dar viska pakepiau. Uzpyliau vandens ir troskinu. Paskui desiu prieskoniu ivairiausiu ir uzpilsiu padazu padarytu is grietines, pom. padazo ir miltu. Dar viska pakaitinsiu ir valgysim su virtais grikiais ir salotomis. Cia toks paprastas variantas, kai peles pasipiktinusios saldytuvo turiniu. wink.gif

Va va grynai mano receptas, prieskoniai, visi + česnakai ir kmynai thumbup.gif Tik valgom su bulvių koše. O į raugintus kopūstus aš dedu svogūno ir aliejaus ir palieku kelioms minutėms pasimarinuoti fantastika thumbup.gif Kaip noriu..
Atsakyti
kiek laiko reikia troskinti mesyte kol pasidarys
minksta g.gif g.gif
Atsakyti
o kad mėsytė greičiau būtų minkšta galit įpilti stikliuką degtinės tongue.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(kisule @ 2005 11 30, 17:54)
o kad mėsytė greičiau būtų minkšta galit  įpilti stikliuką degtinės tongue.gif  thumbup.gif


O tu čia rimtai? blink.gif
ir kaip skonis? nepasikeičia? g.gif nes man aplamai degtinės kvapas nepatinka schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(kutosiukas @ 2005 12 01, 14:38)
O tu čia rimtai?  blink.gif
ir kaip skonis? nepasikeičia? g.gif nes man aplamai degtinės kvapas nepatinka schmoll.gif



Skonis šiek tiek pasikeičia. Toki įdomu prieskonį gauną (bent jau man taip atrodo, nes šiaip tai degtinės negeriu). Bet skonio tikrai negadina, o beto nedaug jos ir pilti reikia... 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(monagean @ 2005 11 30, 18:00)
kiek laiko reikia troskinti mesyte kol pasidarys
minksta g.gif  g.gif



g.gif Iš tiesų kiek laiko troškinat?

Nes aš vis nedrįstu daryt guliašo, baiminuos kad nebūtų kieta ar sausoka mėsytė.
Atsakyti
Vyrams toks guliašas su degtine tai turbūt pirmoj vietoj atsidurs patiekalų racione biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Nerytė @ 2005 12 01, 19:15)
Vyrams toks guliašas su degtine tai turbūt pirmoj vietoj atsidurs patiekalų racione  biggrin.gif



Tai, kad nuo nuo kaitinimo visi laipsniai išgaruoja, be promilių tas guliašas gaunasi rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(kutosiukas @ 2005 12 01, 14:38)
O tu čia rimtai?  blink.gif
ir kaip skonis? nepasikeičia? g.gif nes man aplamai degtinės kvapas nepatinka schmoll.gif

Patikėk tikrai nesikeičia skonis thumbup.gif mirksiukas.gif
Atsakyti