Įkraunama...
Įkraunama...

Guliašas

QUOTE(qqskaa @ 2010 01 06, 10:29)
Nerealiai skanu! thumbup.gif Vakar dariau,uosvius pavaisinau,visiems tiko ir patiko.Zodziu,dekui uz saunius receptukus! 4u.gif  4u.gif  4u.gif

Sugundete. Ryt gaminsiu biggrin.gif
Atsakyti
Pats skaniausias mano gaminamas guliašas bigsmile.gif tongue.gif

- mėsytė (skaniausia jautiena/veršiena, bet kartais ir iš vištienos pasidarau - irgi thumbup.gif )
- svogūnas
- 1-2 valg. š.miltų
- 1 valg. š. pomidorų padažo
- 1 valg. š. grietinės
- druska, pipirai
- krapai (būtinai)
Supjaustyti mėsytę plonomis juostelėmis, paprieskoniuoti. Šiek tiek apkepus sudėti pjaustytą svogūną ir dar pakepinti. Įberti miltų, pakepinti (kad apliptų mėsytė). Tada įdėti pomidorų padažo, apkepinti. Suberti mėsą į verdantį sultinį (sultinio kiekis priklauso nuo pageidaujamo troškinuko tirštumo) ir troškinti apie 30 min. Prieš baigiant troškinti įdėti grietinės ir įberti smulkintų krapų.

Niam niam 4u.gif
Šį receptuką perėmiau iš savo tėčio-kulinaro ir tikrai visiems labai patinka bigsmile.gif 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ~Beauty~: 20 gegužės 2010 - 12:41
Atejau ir as i se tema to tikrojo biggrin.gif guleso recepta suzinoti. Man gulesiukas tas toks kur budavo valgyklose, mesyte ir padazas
O kai prasideda darzoves tai jau as troskinukais vadinu, viena diena dedi morka svoguna paprika, kita diena pupas, trece dar kukuruzus, kita kopustus, ir jau gaunasi N skirtingu troskinuku.
Atsakyti
O is vistienos kas nors bandet daryt guliasa?
Atsakyti
QUOTE(~Beauty~ @ 2010 05 20, 13:40)
Pats skaniausias mano gaminamas guliašas bigsmile.gif tongue.gif

- mėsytė (skaniausia jautiena/veršiena, bet kartais ir iš vištienos pasidarau - irgi  thumbup.gif )
- svogūnas
- 1-2 valg. š.miltų
- 1 valg. š. pomidorų padažo
- 1 valg. š. grietinės
- druska, pipirai
- krapai (būtinai)
Supjaustyti mėsytę plonomis juostelėmis, paprieskoniuoti. Šiek tiek apkepus sudėti pjaustytą svogūną ir dar pakepinti. Įberti miltų, pakepinti (kad apliptų mėsytė). Tada įdėti pomidorų padažo, apkepinti. Suberti mėsą į verdantį sultinį (sultinio kiekis priklauso nuo pageidaujamo troškinuko tirštumo) ir troškinti apie 30 min. Prieš baigiant troškinti įdėti grietinės ir įberti smulkintų krapų.

Niam niam 4u.gif
Šį receptuką perėmiau iš savo tėčio-kulinaro ir tikrai visiems labai patinka bigsmile.gif 4u.gif


superinis receptukas dariau su stirniena thumbup.gif tikrai labai greita, paprasta ir be galo skanu wub.gif
Atsakyti
As irgi guliasa gaminu taip kaip Beauty, tik vietoj pomidoru padazo naudoju, koncervuotus pomidorus savo sultyse ir 1 v. sauksta pomidoru pastos idedu. 4u.gif Nerealiai skaniai gaunasi thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mergyte83: 04 spalio 2010 - 19:56
QUOTE(~Beauty~ @ 2010 05 20, 13:40)
Pats skaniausias mano gaminamas guliašas bigsmile.gif tongue.gif

- mėsytė (skaniausia jautiena/veršiena, bet kartais ir iš vištienos pasidarau - irgi  thumbup.gif )
- svogūnas
- 1-2 valg. š.miltų
- 1 valg. š. pomidorų padažo
- 1 valg. š. grietinės
- druska, pipirai
- krapai (būtinai)
Supjaustyti mėsytę plonomis juostelėmis, paprieskoniuoti. Šiek tiek apkepus sudėti pjaustytą svogūną ir dar pakepinti. Įberti miltų, pakepinti (kad apliptų mėsytė). Tada įdėti pomidorų padažo, apkepinti. Suberti mėsą į verdantį sultinį (sultinio kiekis priklauso nuo pageidaujamo troškinuko tirštumo) ir troškinti apie 30 min. Prieš baigiant troškinti įdėti grietinės ir įberti smulkintų krapų.

Niam niam 4u.gif
Šį receptuką perėmiau iš savo tėčio-kulinaro ir tikrai visiems labai patinka bigsmile.gif 4u.gif


labai skanus thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(~Beauty~ @ 2010 05 20, 13:40)
- mėsytė (skaniausia jautiena/veršiena, bet kartais ir iš vištienos pasidarau - irgi  thumbup.gif )
- svogūnas
- 1-2 valg. š.miltų
- 1 valg. š. pomidorų padažo
- 1 valg. š. grietinės
- druska, pipirai
- krapai (būtinai)
Supjaustyti mėsytę plonomis juostelėmis, paprieskoniuoti. Šiek tiek apkepus sudėti pjaustytą svogūną ir dar pakepinti. Įberti miltų, pakepinti (kad apliptų mėsytė). Tada įdėti pomidorų padažo, apkepinti. Suberti mėsą į verdantį sultinį (sultinio kiekis priklauso nuo pageidaujamo troškinuko tirštumo) ir troškinti apie 30 min. Prieš baigiant troškinti įdėti grietinės ir įberti smulkintų krapų.


Man toks klausimukas 4u.gif o sultinį kokį naudojat? Ar pati pasidarot,ar kokį iš kubelių blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Megaera @ 2010 10 08, 12:14)
Man toks klausimukas 4u.gif o sultinį kokį naudojat? Ar pati pasidarot,ar kokį iš kubelių blush2.gif


as ne autore, sio patiekalo, bet pabandysiu padeti smile.gif as tai naudojaupaprasta Knorr tik istirpinau karstam vandenyje ir supyliau i mesyte ax.gif
Atsakyti
QUOTE(~Beauty~ @ 2010 05 20, 13:40)
Pats skaniausias mano gaminamas guliašas bigsmile.gif tongue.gif

- mėsytė (skaniausia jautiena/veršiena, bet kartais ir iš vištienos pasidarau - irgi  thumbup.gif )
- svogūnas
- 1-2 valg. š.miltų
- 1 valg. š. pomidorų padažo
- 1 valg. š. grietinės
- druska, pipirai
- krapai (būtinai)
Supjaustyti mėsytę plonomis juostelėmis, paprieskoniuoti. Šiek tiek apkepus sudėti pjaustytą svogūną ir dar pakepinti. Įberti miltų, pakepinti (kad apliptų mėsytė). Tada įdėti pomidorų padažo, apkepinti. Suberti mėsą į verdantį sultinį (sultinio kiekis priklauso nuo pageidaujamo troškinuko tirštumo) ir troškinti apie 30 min. Prieš baigiant troškinti įdėti grietinės ir įberti smulkintų krapų.

Niam niam 4u.gif
Šį receptuką perėmiau iš savo tėčio-kulinaro ir tikrai visiems labai patinka bigsmile.gif 4u.gif



istiesu
essen.gif

Atsakyti
QUOTE(~Beauty~ @ 2010 05 20, 13:40)
Pats skaniausias mano gaminamas guliašas bigsmile.gif tongue.gif

- mėsytė (skaniausia jautiena/veršiena, bet kartais ir iš vištienos pasidarau - irgi  thumbup.gif )
- svogūnas
- 1-2 valg. š.miltų
- 1 valg. š. pomidorų padažo
- 1 valg. š. grietinės
- druska, pipirai
- krapai (būtinai)
Supjaustyti mėsytę plonomis juostelėmis, paprieskoniuoti. Šiek tiek apkepus sudėti pjaustytą svogūną ir dar pakepinti. Įberti miltų, pakepinti (kad apliptų mėsytė). Tada įdėti pomidorų padažo, apkepinti. Suberti mėsą į verdantį sultinį (sultinio kiekis priklauso nuo pageidaujamo troškinuko tirštumo) ir troškinti apie 30 min. Prieš baigiant troškinti įdėti grietinės ir įberti smulkintų krapų.

Niam niam 4u.gif
Šį receptuką perėmiau iš savo tėčio-kulinaro ir tikrai visiems labai patinka bigsmile.gif 4u.gif


Snd per pietus bandziau pakepti jautienos kepsniukus, bet gavosi guminiai... verysad.gif Sakykit, gal imanoma juos perkepti/pertroskinti i guliasa pagal jusu recepta? g.gif Nesinoretu mesyte lauk mesti... unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Sunreja @ 2010 10 18, 13:44)
Snd per pietus bandziau pakepti jautienos kepsniukus, bet gavosi guminiai...  verysad.gif  Sakykit, gal imanoma juos perkepti/pertroskinti i guliasa pagal jusu recepta?  g.gif  Nesinoretu mesyte lauk mesti...  unsure.gif


Aš turiu superinį receptą. Ne vienus metus darau iš jautienos (kartais ir kiaulienos). Ir kaip kepsnelius,ir kaip guliašą.

Jautiena su garstyčiomis

600gr jautienos kumpio
50gr sviesto
1 šaukštas miltų
2-3 arbatiniai šaukšteliai garstyčių
2 šaukštai grietinės
2 šaukštai neaštraus pomidorų padažo
truputis druskos,pipirų,aliejaus kepimui

Jautieną supjaustome nedideliais griežinėliais,išmušam,pabarstom druska,pipirais,gerai apkepame keptuvėje su aliejumi ir dedame į puodą.
Miltus pakepame su sviestu,įpilame apie 0,5ltr vandens (arba sultinio), įdedame garstyčių,įberiame truputį pipirų ir užverdame.Šiuo padažu užpilame jautieną.Mėsą su padažu troškiname apie 30 min,tada įdedame grietinės,pomidorų padažo ir užviriname.
Atsakyti