Guliasas
Mums reikes
Jautienos (kiek? Kiek rasite saldytuve)
Svogunai 3 - 4
Vengriskos raudonosios paprikos milteliai
Bulves
Prieskoniai (raudonelis, krapai, druska)
Kaip ruosti
Jautiena supjaustom kubeliais, juostelem ar kaip kam labiau patinka. Svogunus supjaustom griezineliais. Viska suverciame i keptuve. Ant virsaus uzbarstom raudonosios paprikos milteliu. 3 - 4 saukstus. Nepagailim! Nepilam jokio vandens, tiesiog uzdengiam ta mesa su svogunais dangciu ir leidziam troskintis savose sultyse, o sulciu paprastai svogunai paleidzia nemazai.
Troskinam ant nedideles ugnies kol svogunai istirpsta. Apie valanda, priklauso nuo mesos ir svogunu kiekio.
Kol troskinasi nulupam bulves ir supjaustom kubeliais.
Kai svogunai istirpsta iki tiek, kad ju nebelieka dedame supjaustytas bulves ir uzpilam vandenuku, kad viska apsemtu.
Troskiname vel, kol bulves isverda. Pries pabaiga sudedame prieskonius.
P.S.Mesa gaunasi tikrai minksta.
Skanaus
