QUOTE(welkom1 @ 2007 01 31, 12:24)
[
Guliašas su pupelėmis ir marinuotais agurkais
700 g jautienos kumpio
2 stiklinės virtų pupelių
4-5 marinuoti agurkai
2 svogūnai
3-4 šaukštai švelnaus pomidorų padažo
1 šaukštas miltų
2 šaukštai grietinės (nebūtinai)
druska
pipirai
lauro lapas
aliejus
Jautieną supjaustome gabaliukais ir apkepame keptuvėje su aliejumi. Baigiant kepti sudedame susmulkintus svogūnus, miltus, ir, kai jie apkepa, supilame pomidorų padažą.
Tada viską sudedame į puodą, užpilame vandens, kad apsemtų mėsą ir troškiname, kol mėsa suminkštėja.
Tada sudedame virtas pupeles, marinuotus supjaustytus agurkus ir paverdame 5 min. Apie pusę valandos palaikome uždengtame puode.
Patiekiame su bulvių koše.
Guliašas su pupelėmis ir marinuotais agurkais
700 g jautienos kumpio
2 stiklinės virtų pupelių
4-5 marinuoti agurkai
2 svogūnai
3-4 šaukštai švelnaus pomidorų padažo
1 šaukštas miltų
2 šaukštai grietinės (nebūtinai)
druska
pipirai
lauro lapas
aliejus
Jautieną supjaustome gabaliukais ir apkepame keptuvėje su aliejumi. Baigiant kepti sudedame susmulkintus svogūnus, miltus, ir, kai jie apkepa, supilame pomidorų padažą.
Tada viską sudedame į puodą, užpilame vandens, kad apsemtų mėsą ir troškiname, kol mėsa suminkštėja.
Tada sudedame virtas pupeles, marinuotus supjaustytus agurkus ir paverdame 5 min. Apie pusę valandos palaikome uždengtame puode.
Patiekiame su bulvių koše.
aciu uz sita receptuka


