Įkraunama...
Įkraunama...

Marijampolės auklės

! 
Skelbimai šiame skyrelyje - draudžiami.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Getter: 18 vasario 2008 - 16:08
Na, ir kaipgi sekasi su auklyčių paieška? Kažin 4-erių metų vaikui surasti auklę sunkiau ar lengviau nei visai mažučiui, ir įdomu, kokios dabar kainos?
Atsakyti
Mes augam ir dziaugiames auksine auklyte wub.gif wub.gif wub.gif thumbup.gif
TFU TFU TFU ax.gif

Manau lengviau surasti didesniam vaikiukui aukle. Visgi jau be sauskelniu ir pats pasakyti jau moka, ko nori, ko ne. O del kainu - ivairiai. Valanda 2-5 lt, menesine alga 500-1000 Lt.
Atsakyti
QUOTE(šilkinė @ 2008 03 20, 18:05)
Na, ir kaipgi sekasi su auklyčių paieška? Kažin 4-erių metų vaikui surasti auklę sunkiau ar lengviau nei visai mažučiui, ir įdomu, kokios  dabar kainos?

Sveikute,

Prieš savaitę ieškojau auklės ir mano nuostabai blink.gif jų atsirado labai daug. net nėra ką lyginti su paieškomis prieš 2 metus. Atsiliepė tikrai šaunios moterys, todėl buvo iš ko pasirinkti mirksiukas.gif Bet nebuvo lengva doh.gif Moku 700 Lt. per mėnesį.
Atsakyti
[Merginos, gal; darom auklių sąrašiujką mūsų mieste, taip padėsime viena kitai renkantis auklę. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Antilope @ 2008 04 22, 14:21)
Sveikute,

Prieš savaitę ieškojau auklės ir mano nuostabai blink.gif  jų atsirado labai daug. net nėra ką lyginti su paieškomis prieš 2 metus. Atsiliepė tikrai šaunios moterys, todėl buvo iš ko pasirinkti mirksiukas.gif  Bet nebuvo lengva doh.gif  Moku 700 Lt. per mėnesį.

Laba,
o kaip ieškojot: per pažįstamus ar pagal skelbimus? Aš buvau davus sklebimą, atsiliepė kelios, bet be 900 lt. net į kalbas nesileidžia.
Atsakyti
Sveikos,

QUOTE(Antilope @ 2008 04 22, 14:21)
Prieš savaitę ieškojau auklės ir mano nuostabai blink.gif  jų atsirado labai daug. net nėra ką lyginti su paieškomis prieš 2 metus. Atsiliepė tikrai šaunios moterys, todėl buvo iš ko pasirinkti mirksiukas.gif  Bet nebuvo lengva doh.gif  Moku 700 Lt. per mėnesį.

As buvau davus skelbima tik siaip kainom suzinot, tai irgi EN skambino, bet man kazkaip nepatikima pasirode aukle nuosavam vaikiukui rinktis per skelbimus. Todel sutelkiau visas draugu, pazistamu, kaimynu pajegas aukles paieskai. Norejau rekomenduotos, patikimos, isbandytos auklytes. Vat tokia tik dar DAUG kartu geresne ir turim thumbup.gif
Moku minimaliai, bet su daznais paskatinimais biggrin.gif
Ir zadu laikytis jos isikibus ir antram... leliukui biggrin.gif

QUOTE(šilkinė @ 2008 04 23, 10:35)
o kaip ieškojot: per pažįstamus ar pagal skelbimus? Aš buvau davus sklebimą, atsiliepė kelios, bet be 900 lt. net į kalbas nesileidžia.

Taip taip, as ir is skelbimu buvau radus tokiu "branguciu", bet pasiknaisiojau ju praeity (Marijampole provincija), tai nei viena tiek neverta...
Aisku priklauso ir nuo aukles darbo apimties kaina.
Atsakyti
Reikia ir man po biskį į darbuką ruoštis lotuliukas.gif . Galvojam apie auklę. Kaip sekasi šiuo metu mamytėms ieškoti auklių Marijampolėje? Gal kainos jau nukrito? g.gif Pasidalinkit patirtim. smile.gif
Atsakyti
Turbūt Marijampolėje visos pačios vaikus augina, kad niekas neatsiliepia? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Edmė @ 2009 01 09, 14:24)
Turbūt Marijampolėje visos pačios vaikus augina, kad niekas neatsiliepia? g.gif

Niu kaip reikalai su auklytes paieska? bigsmile.gif gal jau ka radot panasaus? ax.gif
Atsakyti
Dar rimtai neieškojau, tik kainas aiškinuosi. Dar šiek tiek turiu laiko ax.gif .
Atsakyti
Įdomu kiek kainuotų dvynukų priežiūra? Gal kas susidūrėt?
Atsakyti