QUOTE(dark @ 2007 03 07, 13:20)
IngridaB, na prašau, sutik, retas 6-7kl. žino kuo norės būti ir kur stoti. Arba yra motyvacija mokslui arba vėjai galvoj. Be to tie norai dar tikrai kinta. Gerai, jei tavo vaikai labai motyvuoti, bet dauguma tokiuos metuos tikrai nežino ko nori ir jau tada imt mąstyt kur stosi ir rinkt bagažą nelengva
Mano dičkis jau nuo 5 klasės žinojo,kad gyvenimą suriš su informatika.Lankė kokie tuo laiku tik buvo kursai KTU.Vienus kursus išlaikęs gavo sertifikatą,stojant nuo jo irgi dėjosi balai.Nuo 9 kl;sės dalyvauja"Jaunųjų mokslinikų konkurse"Brolis šiemet pirmą kartą dalyvaus.
Sėdint vien klsėje ir tikėtis gerų rezultatų nebeužtenka.Mokytojai atidirba tik savo valandas,pagal juos man už tai niekas nemoka.Žinau vieną tik stidavųsią infornmatikos mokytoją Balžikonyje,kuri nežiūri darbo valandų,kasdien vaišina vaikus šokoladu,parveždavo net naktimis su taksi mano dičkį namo,kai ruošdavosi konkursams.Va čia tai Mokytoja.Skysite,gera jai taip aukoptis,kai neturi šeimos.Sutinku.
Mažosios grojimo mokytojos dabar irgi aukoja savo laiką,bet čia tik vienetai tokių.
QUOTE(lialka @ 2007 03 07, 13:34)
Kiek daug naujo cia suzinau
Aciu, mergickos, uz info.
Del Kenguros konkurso. Siemet maziams dar vienas pogrupis atsirado? Buvo 3-4 kl., o dabar kiek supratau 1-2 kl. irgi yra? O kaip ji persokt ir patekt i 3-4 kl.?
Nes jei neduoda nieko ruostis, o teuztenka sprest pirmoko pratybas... tai kazin kokios ten uzduotys bus?
Bent seniau tai tokios idomios uzduotys budavo- reikia galvyte pasukt ir pratybinio pasiruosimo tikrai maza butu buve (vistik mazuju pogrupyje konkursas nuo 3-4 kl.).
Kengūros konkursui knygynuose yra knygelė su praeitų konkursų užduotimis.Labai gerai paspręsti,ruošiantis.
Tarp kitko mano dičkis,palankęs papildomai lietuvių pamokas,pradėjo kurti eiles.Ir taip susidomėjo lietuvių kalba,kad pradėjo labai domėtis jos kilme.Sakau,gal ne į tas roges įsėdo?Ko nesugebėjo mokyklos mokytoja.Kur dirbti su klase,kur individualiai.