Įkraunama...
Įkraunama...

Mokyklos Panevėžyje

QUOTE(Čalykušu @ 2007 03 07, 12:07)
Aš norėjau įsiterpt  ax.gif dukrai priklausys 17 vid. Ką apie ją galit pasakyt, pati nieko nežinau  ax.gif

Dabar Ąžuolo. Eilinė mokykla. Ne už ilgo bus pagrindinė, kol kas vidurinė. Pagrindine taps berods nuo 2009 g.gif t.y. kai Minties taps gimnazija mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Čalykušu @ 2007 03 07, 12:07)
Aš norėjau įsiterpt  ax.gif dukrai priklausys 17 vid. Ką apie ją galit pasakyt, pati nieko nežinau  ax.gif

aš kaip blondinė - ne į temą - klinkt klinkt - nusipirkot ten butą? bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jutare: 07 kovo 2007 - 12:13
QUOTE(lialka @ 2007 03 07, 11:49)
O lietuviu kalboj kur pasireikst? Ar buna kokiu konkursu?  g.gif

Būna, būna, tik neatsimenu apie ką biggrin.gif , mano draugė čia kažkada šventė mokinių laimėjimus biggrin.gif cool.gif
Atsakyti
QUOTE(lialka @ 2007 03 07, 12:49)
Labai idomu... Kur tokia m-kla yra? Nuo keliu m. priima i ja?
drinks_cheers.gif  drinks_cheers.gif  drinks_cheers.gif

Butent.  drinks_cheers.gif Mane tai nervina, kai yra bagazas ziniu ir neturim kur ju panaudot... Taip, yra konkursai, bet kaip patekt i aukstesni konkursu lygi, jei esam amziumi per jauni? Kaip irodyt savo sugebejimus, jei niekas neleidzia pasireikst? O kai uzsimeni mokytojai, tai sake, jai tas pats, kad vaikas skaiciuoja (atlieka matematinius veiksmus) nuo 2 metu- programa yra programa... Ir taip bukinama- stengiamasi suvienodint... Vis dar dedam 1+1...  verysad.gif 
O lietuviu kalboj kur pasireikst? Ar buna kokiu konkursu?  g.gif

Matematikų mokykla nuo 11 klasės,paieškok per google-"Jaunųjų matematikų mokykla".Fotonas nuo 9 klsės.O šiaip gi kengūra labai gerai vysto netradicinį mąstymą,matematikos olimpiados,šiandien pas mažąją mokyklos matematikos olimpiada,kas gerai išspręs,eis toliau. thumbup.gif
Lietuvių klabos irgi yra visokių konkursų.Dičkis dalyvavo viename,rinko tarmes rajono,paskui siuntė į Vilnių su mokytoja.

QUOTE(Kuzia @ 2007 03 07, 12:56)
Neturiu laiko rinkt citatų, bet rūpi paklaust. Jeigu yra papildomos pamokos, tai kas trukdo jomis naudotis? Ne prestižas? Korepetitoriai labiau vež biggrin.gif ?
Prižadu pati pakalbint korepetitores kelias biggrin.gif , bet nemanau, kad per keletą mėn pasikeitė jų nuomonė apie visa tai ax.gif . Nėra motyvacijos mokytis laiku, klasėje, nes ai, išmoksiu pas mokytoją irnesakyk.gif . Arba staiga nubunda ohmy.gif , laikysiu egzaminą, nors nelabai ūpas buvo mokytis tą dalyką iš seniau doh.gif .

Tai naudojamės ir visomis priklausomomis papildomomis pamokomis,bet maža būna kartais.Ir mokomės gerai,bet yra bet.....Kiekvienas konkursas laimėtas,baigti kursai,olimpiados,čia vaiko bagažas paskui stojant,nuo visko prisideda balai. thumbup.gif Jau kokioje 6-7 klasėje pradėti mąstyti,rinkti balus.
Atsakyti
Lialka, lietuvių kalba wub.gif mano meilė kažkada buvus wub.gif
-rašinių konkursai;
-teksto interpretacijos;
-savos kūrybos eilės, proza ir t.t.;
-tarmės;
-skaitovų; ir tt.

IngridaB, na prašau, sutik, retas 6-7kl. žino kuo norės būti ir kur stoti. Arba yra motyvacija mokslui arba vėjai galvoj. Be to tie norai dar tikrai kinta. Gerai, jei tavo vaikai labai motyvuoti, bet dauguma tokiuos metuos tikrai nežino ko nori ir jau tada imt mąstyt kur stosi ir rinkt bagažą nelengva mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dark: 07 kovo 2007 - 12:23
Kiek daug naujo cia suzinau thumbup.gif Aciu, mergickos, uz info. aciuks.gif

Del Kenguros konkurso. Siemet maziams dar vienas pogrupis atsirado? Buvo 3-4 kl., o dabar kiek supratau 1-2 kl. irgi yra? O kaip ji persokt ir patekt i 3-4 kl.? mastau.gif Nes jei neduoda nieko ruostis, o teuztenka sprest pirmoko pratybas... tai kazin kokios ten uzduotys bus? g.gif Bent seniau tai tokios idomios uzduotys budavo- reikia galvyte pasukt ir pratybinio pasiruosimo tikrai maza butu buve (vistik mazuju pogrupyje konkursas nuo 3-4 kl.). mastau.gif
Atsakyti
QUOTE(Jutare @ 2007 03 07, 12:12)
aš kaip blondinė - ne į temą - klinkt klinkt - nusipirkot ten butą?  bigsmile.gif

jau beveik ax.gif biggrin.gif
Atsakyti
Aš irgi - klink klink - pasiutęs aktyvumas temos laugh.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Čalykušu @ 2007 03 07, 12:37)
jau beveik  ax.gif  biggrin.gif

nu tai suuuper thumbup.gif

QUOTE(Kuzia @ 2007 03 07, 12:41)
Aš irgi - klink klink - pasiutęs aktyvumas temos laugh.gif  thumbup.gif

aga, kaip bebūtų keista biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Jutare @ 2007 03 07, 12:43)
aga, kaip bebūtų keista biggrin.gif

Dar biški ir kursim temą kaimynuos "iš mokyklų" bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Kuzia @ 2007 03 07, 12:46)
Dar biški ir kursim temą kaimynuos "iš mokyklų" bigsmile.gif

jo, panevėžietės-3 laugh.gif user posted image
Atsakyti
QUOTE(dark @ 2007 03 07, 13:20)

IngridaB, na prašau, sutik, retas 6-7kl. žino kuo norės būti ir kur stoti. Arba yra motyvacija mokslui arba vėjai galvoj. Be to tie norai dar tikrai kinta. Gerai, jei tavo vaikai labai motyvuoti, bet dauguma tokiuos metuos tikrai nežino ko nori ir jau tada imt mąstyt kur stosi ir rinkt bagažą nelengva  mirksiukas.gif

Mano dičkis jau nuo 5 klasės žinojo,kad gyvenimą suriš su informatika.Lankė kokie tuo laiku tik buvo kursai KTU.Vienus kursus išlaikęs gavo sertifikatą,stojant nuo jo irgi dėjosi balai.Nuo 9 kl;sės dalyvauja"Jaunųjų mokslinikų konkurse"Brolis šiemet pirmą kartą dalyvaus. blink.gif Sėdint vien klsėje ir tikėtis gerų rezultatų nebeužtenka.Mokytojai atidirba tik savo valandas,pagal juos man už tai niekas nemoka.Žinau vieną tik stidavųsią infornmatikos mokytoją Balžikonyje,kuri nežiūri darbo valandų,kasdien vaišina vaikus šokoladu,parveždavo net naktimis su taksi mano dičkį namo,kai ruošdavosi konkursams.Va čia tai Mokytoja.Skysite,gera jai taip aukoptis,kai neturi šeimos.Sutinku. drinks_cheers.gif Mažosios grojimo mokytojos dabar irgi aukoja savo laiką,bet čia tik vienetai tokių. drinks_cheers.gif

QUOTE(lialka @ 2007 03 07, 13:34)
Kiek daug naujo cia suzinau  thumbup.gif  Aciu, mergickos, uz info. aciuks.gif

Del Kenguros konkurso. Siemet maziams dar vienas pogrupis atsirado? Buvo 3-4 kl., o dabar kiek supratau 1-2 kl. irgi yra? O kaip ji persokt ir patekt i 3-4 kl.? mastau.gif Nes jei neduoda nieko ruostis, o teuztenka sprest pirmoko pratybas... tai kazin kokios ten uzduotys bus?  g.gif Bent seniau tai tokios idomios uzduotys budavo- reikia galvyte pasukt ir pratybinio pasiruosimo tikrai maza butu buve (vistik mazuju pogrupyje konkursas nuo 3-4 kl.). mastau.gif

Kengūros konkursui knygynuose yra knygelė su praeitų konkursų užduotimis.Labai gerai paspręsti,ruošiantis.
Tarp kitko mano dičkis,palankęs papildomai lietuvių pamokas,pradėjo kurti eiles.Ir taip susidomėjo lietuvių kalba,kad pradėjo labai domėtis jos kilme.Sakau,gal ne į tas roges įsėdo?Ko nesugebėjo mokyklos mokytoja.Kur dirbti su klase,kur individualiai. thumbup.gif
Atsakyti