Įkraunama...
Įkraunama...

Mokyklos Panevėžyje

QUOTE(vijelius @ 2007 03 07, 11:06)
Nerašyk, prašau, neteisybę, nes TIKRAI taip nėra  schmoll.gif  Yra daug abiturientų ir vyresnių klasių vaikų, kurie nieko nesisamdo ir mokosi gerai  mirksiukas.gif

Kiek pažystų aplinkui didesnių vaikų,kurie tikrai nori kažko pasiekti samdo korepetitorius.Ir jau net žemesnių klasių.Pas gerus mokytojus jau reikia užsirašyti vasarą,nes eilės. g.gif Kaimynų mergaitė baigė 5 vidurinę su vienu devintuku ir tai samdė istorijos ir rusų mokytojus. g.gif Aišku,kas nenori ir mokosi tik,kad mokosi nesamdo. ax.gif
Kad ir pvz. mokantis neakivaizdinėje matematikų ar fizikos mokyklose be papildomai samdomų mokytojų sunkai pabaigtų mokyklas.Patikėkite žianau,ką sakau.Ten būna tokios užduotys,kad net mokytojams yra ką pasukti galvas.O pabaigus tokias mokyklas,stojant prisideda balai.Dičkis baigęs matematikų mokyklą,o mažius dabar mokosi fizikų mokykloje "Fotonas".Tikrai vien paprastą mokyklą baigti nebeužtenka,jei aišku nori kažką pasiekti. thumbup.gif
Atsakyti
IngridaB, kiek gi tu vaikų pažisti cool.gif Aš dirbu mokykloje, bendraujų su įvairaus amžiaus vaikais kiekvieną dieną - žinau tikrą padietį mirksiukas.gif Tikrai daug vaikų patys, be korepetitorių pagalbos, baigia mokyklas.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vijelius: 07 kovo 2007 - 10:27
QUOTE(IngridaB @ 2007 03 07, 10:22)
jei aišku nori kažką pasiekti. thumbup.gif

Pvz g.gif ?
Atsakyti
o tai dar vienas klausimas keliu metuku vaikas prededa eiti i mokykla 5;6 ?
dekui uz atsakymus 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(IngridaB @ 2007 03 07, 10:22)
Kiek pažystų aplinkui didesnių vaikų,kurie tikrai nori kažko pasiekti samdo korepetitorius.Ir jau net žemesnių klasių

tai išvada tada viena - kam reikalingas, pvz., Balčikonis, jei nėra skirtumo kur mokytis - vis tiek samdomi korepetitoriai? doh.gif
Atsakyti
QUOTE(gur @ 2007 03 07, 10:27)
o tai dar vienas klausimas  keliu metuku vaikas prededa eiti i mokykla 5;6 ?

6-7metų smile.gif
Atsakyti
QUOTE(gur @ 2007 03 07, 10:27)
o tai dar vienas klausimas  keliu metuku vaikas prededa eiti i mokykla 5;6 ?

septynerių biggrin.gif Vaikas eina į pirmą klasę, kuriais metais jam sueina 7 mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(vijelius @ 2007 03 07, 11:26)
IngridaB, kiek gi tu vaikų pažisti  cool.gif  Aš dirbu mokykloje, bendraujų su įvairaus amžiaus vaikais kiekvieną dieną - žinau tikrą padietį  mirksiukas.gif  Tikrai daug vaikų patys, be korepetitorių pagalbos, baigia mokyklas.

Aš taip pat pritariu IngirdaiB, kad dauguma vaikų lankosi pas korepetitorius, o ypač Balčikonio,nes ten mokytojai kelia ypatingai didelius reikalavimus žinioms.Vienas tokių pvz. Biologijos mokytoja: pavarčiau dukterėčios užrašus ir nustebau, aš universitete chemiją studijuodama tokius dalykus sužinojau,o jie to mokosi mokykloje ir negana to pasirenka papildomas pamokas ir dar biochemikų mokykloje Vilniuje mokosi.Nebent dabar programa stipriai pasikeitusi ir mokiniai per biologiją išeina visus biochemijos pagrindus, mitybą ir mikrobiologiją.Na prieš 15metų taip nebuvo.
Aišku ir be korepetitorių baigiamos mokyklos,bet rezultatai akivaizdžiai matomi po egzaminų, kur Balčikonyje daugybę šimtukų ir visi laiko valstybinius egzaminus, o paprastose vidurinėse tik vienas kitas šimtukas.
Atsakyti
QUOTE(vijelius @ 2007 03 07, 11:26)
IngridaB, kiek gi tu vaikų pažisti  cool.gif  Aš dirbu mokykloje, bendraujų su įvairaus amžiaus vaikais kiekvieną dieną - žinau tikrą padietį  mirksiukas.gif  Tikrai daug vaikų patys, be korepetitorių pagalbos, baigia mokyklas.

Aišku baigia ir be korepetitorių.Tik aš kiek žinau ,sakau.

QUOTE(Kuzia @ 2007 03 07, 11:27)

Pvz. įstoja,ten,kur nori,o ne bet kur,kad tik aukštojo diplomas.

QUOTE(Jutare @ 2007 03 07, 11:28)
tai išvada tada viena - kam reikalingas, pvz., Balčikonis, jei nėra skirtumo kur mokytis - vis tiek samdomi korepetitoriai?  doh.gif

Nebūtinai Balčikonis,sakau ir iš 5 vidurinės ir Žemynos mokyklos samdo,Žemkalnio.Aplinkui,kiek aš jau pažystu.Žinokite nemažai reikia investuoti į vaikų mokslą. doh.gif
Atsakyti
Merginos, o ką galite pasakyti apie pradinę mokyklą prie turgaus? Kažkaip niekas nepadiskutavo dar apie ją
Atsakyti
QUOTE(ziedune @ 2007 03 07, 10:42)
o jie to mokosi mokykloje

Ar iš tiesų tada mokosi mokykloj g.gif , jei reikia dar mokytojo namuose pasimokyt unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(IngridaB @ 2007 03 07, 11:44)
Žinokite nemažai reikia investuoti į vaikų mokslą. doh.gif

Auksiniai žodžiai thumbup.gif
Atsakyti