QUOTE(Kuzia @ 2007 03 06, 13:30)
O kas girdėt apie 9-ąją vid. m-klą
?
Įkišiu ir aš savo trigrašį.Vyro sesuo dirba 9 vidurinėje matematikos mokytoja,nu bardakas,tai super.Direktorė-tarybinių laikų,priklausanti Tėvynės sąjungai,o meras žinote kas mūsų,tai ir laiko nupuišusią visai.Atsiprašau,bet geriau neišeina pasakyti.
O dėl Balčikonio,mano pernai dičkis baigė.Egzaminus išlaikė du šimtukus:matematika,anglų,lietuvių-97 procentais.Fizika-87,informatika-89.Mokėsi tikrai ne per naktis,o nepersidirbdamas.Tiesa samdėme korepetitorius lietuvių,anglų,fizikos papildomai.Bet įstojo į Vilniaus universitetą ten kur norėjo iš karto.
Apie Balčikonį tik gerus žodžius galiou pasakyti,išmoko vaikus savarankiškai mokytis,demokratija super.Jokių pasiekimo knygelių,praktiškai ir nežinome kaip mokosi tėvai.Direktorius yra pasakęs,jei tėvus domina,prašau ateiti į mokyklą.Dbar mažasis mokosi Balčikonyje pirmus metus.Semestrą baigė be aštuntukų.
Dalyvauja visokiose olimpiadose,konkursuose kaip ir dičkis.O dar choro visokie pasirodymai.
O ko niekas nepasisakote apie V.MIKALAUSKO MENŲ MOKYKLĄ?Buvusi konservatorija.Labai gera mokykla.Mano dabar mažoji mokosi ir berniukai baigė 8 klases ten.Iš pradžių bijojau,kad gal bus blogai paruošiami dalykai,daugiau bus skiriama dėmesio muzikai.Bet va kokie rezultatai nuėjus į Balčikonį.Tai dar kartu baigia ir muzikos mokyklą ir gauna muzikinį išsilavinimą,kuris tikrai praverčia gyvenime,nors ir netampa muzikantais.Vyro sesuo labai veržėsi į 5 vidurinę,sukišo abu pirmus vaikus.Dabar jau atsikando,trečią leido į konservatoriją.Įstojimo procentais Balčikonis lenkia 5.
Ir universitete Balčikonis turi vardą.