Įkraunama...
Įkraunama...

Mokyklos Panevėžyje

QUOTE(singaaa @ 2009 04 14, 09:47)
O jūs bandot pakliūti į ne pagal gyvenamą vietą priklausančią mokyklą? O ką paklausė  4u.gif

Pagal gyvenamą vietą, bet ją keitėm šįmet sausio mėn., užtat ir supanikavau.
Atsakyti
QUOTE(AUSRONE @ 2009 04 14, 16:29)
aišku 4u.gif  geriau jau mokytoją būtų galima rinktis rolleyes.gif

būtų gerai, bet tikrai nemanau, kad taip bus... jau kai paskambins iš mokyklos, mokytoja bus priskirta ir vyks pas ją pamokėlės vaikams. smile.gif taip, kad geriausia, jie norit patekti pas konkrečią mokytoją, eiti iki birželio mėn į mokyklą, tartis. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Spurgita @ 2009 04 14, 16:31)
Pagal gyvenamą vietą, bet ją keitėm šįmet sausio mėn., užtat ir supanikavau.

Nepanikuok mirksiukas.gif Mano irgi sausio mėn.TA MOTERIŠKĖ PAŽIŪRĖJO IR MAN IŠKART PASAKĖ, KAD MES PRIKLAUSOM NORIMAI MOKYKLAI.O TU TIKRAI ŽINAI, KAD JŪSŲ DEKLARUOTA VIETA PRIKLAUSO TAI MOKYKLAI, NES AŠ VOS VAIKO NEPRIRAŠIAU PAS ŽMONES, NUO KURIŲ PRASIDEDA PRIKLAUSYMAS KITAI MOKYKLAI.KAŽKAIP NEAIŠKIAI ČIA PARAŠIAU ax.gif
Atsakyti
QUOTE(AUSRONE @ 2009 04 14, 15:29)
aišku 4u.gif  geriau jau mokytoją būtų galima rinktis rolleyes.gif

Nueik i ta mokykla ir pasiklausk pavaduotojos. Daugelyje mokyklu jau nuo balandzio 1d. galima pildyti prasymus pasirenkant mokytojas.
Atsakyti
QUOTE(o94mama @ 2009 04 14, 16:25)
Nepanikuok mirksiukas.gif Mano irgi sausio mėn.TA MOTERIŠKĖ PAŽIŪRĖJO IR MAN IŠKART PASAKĖ, KAD MES PRIKLAUSOM NORIMAI MOKYKLAI.O TU TIKRAI ŽINAI, KAD JŪSŲ DEKLARUOTA  VIETA PRIKLAUSO TAI MOKYKLAI, NES AŠ VOS VAIKO NEPRIRAŠIAU PAS ŽMONES, NUO KURIŲ PRASIDEDA PRIKLAUSYMAS KITAI MOKYKLAI.KAŽKAIP NEAIŠKIAI ČIA PARAŠIAU ax.gif

Priklausom, nes dokumentų priėmėja pati dar pasitikslino.
Atsakyti
Sveikos mamytės,

Kažkur skaičiau, kad nešant prašymą reikia pateikti ir med. pažymą. Tai net susimėčiau, gal jau lėkt pas gydytoją ? g.gif blush2.gif Ir kokia Jūsų nuomonė apie Žemynos vid. mokyklą?
Atsakyti
QUOTE(astike @ 2009 04 23, 09:19)
Sveikos mamytės,

Kažkur skaičiau, kad nešant prašymą reikia pateikti ir med. pažymą. Tai net susimėčiau, gal jau lėkt pas gydytoją  ? g.gif  blush2.gif Ir kokia Jūsų nuomonė apie Žemynos vid. mokyklą?

Būtinai reikia nueiti pas savo šeimos daktarę,nes reikės pristatyti pažymą. Apie Žemyną mes kuo geriausios nuomonės,vyras ją baigė,dabar vesim ir dukrytę mirksiukas.gif
Atsakyti
Kaip suprantu prašymus reikia pristatyti iki birželio 1 d.? Dar labai blaškausi dėl mokyklos g.gif
Atsakyti
QUOTE(astike @ 2009 04 27, 08:15)
Kaip suprantu prašymus reikia pristatyti iki birželio 1 d.? Dar labai blaškausi dėl mokyklos  g.gif

Gerai supratot mirksiukas.gif Po birželio 1 sąrašai keliaus į mokyklas.O koks blaškymasis?Gi paskirs pagal tai, kokiam mikrorajonui priklausot 4u.gif
Atsakyti
Na, mamkos, pasidalinkit mintimis, kaip pasisekė jūsų vaikučiams į Paltaroką patekt. blush2.gif
Atsakyti
Labas
gal ira amites kurios ves vaikučius i verdenes mokykloslogopedine klase?
negaliu apsispresti ar leisti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(o94mama @ 2009 05 05, 21:09)
Na, mamkos, pasidalinkit mintimis, kaip pasisekė jūsų vaikučiams į Paltaroką patekt. blush2.gif

nagi , ir man labai įdomu smile.gif
Atsakyti