Įkraunama...
Įkraunama...

Mokyklos Panevėžyje

Zinokit, eisiu dar i A.Lipniuno mokykla kalbet. Mums pro langus matosi smile.gif
Tikryte, ka manai apie sia mokykla?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Meril: 26 kovo 2009 - 09:22
QUOTE(golfiukas @ 2009 02 25, 13:09)
O negalima būtų konkrečiau , kodėl pvz. Miltinis ne?

Miltinis isauga i gimnazija, maziausi ju vaikai kitais mokslo metais bus sestokai, o pati mokykla labai gera, mokytojai stiprus, vaiku kontingentas motyvuotas, aisku, vienetai yra ir kitokiu, bet kur ju nera. As savo atzalas bandysiu ten leisti nuo 9 klases, kad tik patektume..
Atsakyti
Sveikutes,

Kadangi arteja toks metas kai reikia rinktis mokykla, noriu pasidalinti savo patirtimi ir as.
Mano vyresnioji lanko NEVEZIOpagrindine (buvusi 8) mokykla, siemet- i gimnazija. Mokykla turid mokytojus: stipri matematike, lietuviu ir uzsienio kalbu, informatikos mokytojos. Mergaite mano truputi daugiau nei vidutiniu gabumu, taciau patys be repetitoriu pagalbos stosime i gimnazijas - gal pavyks ir i Balcikonio. Mokykloje yra problemu su tvarka: luzta vaikams rankos, kojos, vyresnieji mokiniai ypac ziaurus - mokytojai nesikisa, tad patiems tevams tenka tvarkytis : doh.gif
Del MILTINIO - musu draugu mergaite perejo ten is 11vid.tai ji neturi ten ka veikti - per lengva, tad turintiems gabius vaikus, siulyciau gerai pagalvoti.
VERDENES mokykla ypac gera pradinukams: yra mokytojos, kurios dirba pagal Valdorfo pedagogika ir stipriai vaikus paruosiai 5 klasei (tiksliai zinau A.Sketeriene, del kitu reikia teirautis). Taciau 5 klaseje truksta geru matematiku.
PALTAROKO GIMN. - 10-tokai masiskai neislaiko mokykliniu egzaminu, mokiniai iseje i kitas stipresnes mokyklas ziauriai nusimoko. Del to labai gaila, nes si mokykla mums arciausiai verysad.gif Taciau pasiteiravus joje besimukiusiu - si varianta atmeteme.
Apie Karkos - besimokiusiu pazistamu ten neturiu, bet Panevezio narkologiniame dirbantys kaimynai,mums sake, kad daugiausia mokiniu atvezama is butent sios mokyklos.
Atsakyti
QUOTE(protas99 @ 2009 03 31, 12:40)
1. Del MILTINIO - musu draugu mergaite perejo ten is 11vid.tai ji neturi ten ka veikti - per lengva, tad turintiems gabius vaikus, siulyciau gerai pagalvoti.
2. VERDENES mokykla ypac gera pradinukams: yra mokytojos, kurios dirba pagal Valdorfo pedagogika ir stipriai vaikus paruosiai 5 klasei (tiksliai zinau A.Sketeriene, del kitu reikia teirautis). Taciau 5 klaseje  truksta geru matematiku.
3. Apie Karkos - besimokiusiu pazistamu ten neturiu, bet Panevezio narkologiniame dirbantys kaimynai,mums sake, kad daugiausia mokiniu atvezama is butent sios mokyklos.

1. O koks tikslas tada pervest buvo iš 11 vid. į Miltinio m-klą, jei Miltinis (kaip supratau iš šio teiginio) yra prastesnis už "Saulėtėkį" ? Ar "Saulėtekyje" gabiems vaikams ne per lengva? mastau.gif
2. Tik matematikų trūksta? O fizikų? Kažin lietuvių k. lygis koks? Kaip su chemija? Labai įdomu. Gal ką daugiau pasakyt galėtum? Nes mes irgi šniukštinėjam, ieškomės variantų kur geriau pereit po 4 klasių blush2.gif
3. Koks siaubas blink.gif Jau į tą m-klą tada mano vaikas schmoll.gif O dar turėjau ir šią m-klą mintyse... sakiau reiktų prazonduot... bet kažko nebenoriu. aciuks.gif
Atsakyti

Na štai...
Pridavėm dokumentus dėl pirmoko į Paltaro gimnaziją. Nuėjau prieš 7 val. buvo keletas tėvų. Truputį po 7 val. atėjo darbuotojos ir pradėjo priiminėti. Eilės didžiulės nesusidarė. Buvau kažkur skaičiusi, kad ten sudėtinga papulti, daug norinčių - viskas normaliai. Tik vat vėl truputį pasimečiau dėl Protas99 komentaro unsure.gif . Nebuvau to girdėjusi verysad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sapula: 01 balandžio 2009 - 07:04
pridavėm ir mes dokumentus į Švietimo skyrių. žmonės bangom eina. aš kai buvau, buvo tuščia. prametinėja pagrinde dėl deklaracijų. reikia būtinai šių metų deklaracijos, jas išduoda savivaldybėje mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(sapula @ 2009 04 01, 07:03)
Na štai...
Pridavėm dokumentus dėl pirmoko į Paltaro gimnaziją. Nuėjau prieš 7 val. buvo keletas tėvų. Truputį po 7 val. atėjo darbuotojos ir pradėjo priiminėti. Eilės didžiulės nesusidarė.  Buvau kažkur skaičiusi, kad ten sudėtinga papulti, daug norinčių - viskas normaliai. Tik vat vėl truputį pasimečiau dėl Protas99 komentaro  unsure.gif . Nebuvau to girdėjusi  verysad.gif

Paltaroke komplektuos tris klases,tai pakankamai daug pirmokų,tai ir šansai ten pakliūti gana dideli mirksiukas.gif Man įdomu kaip Topolių 12 vyksta priėmimas,kažin eilės didelės?
Atsakyti
Mums daktarė pirmokui būsimam išdavė sveikatos raidos istoriją - tokia knygelė, kur surašytos persirgtos ligos, skiepai ir t.t. O kodėl tada rašoma, kad reikia pristatyti pažymą? Ar tai turi būti vienas lapelis koks, ar aš čia painioju? Kokias Švietimo skyrius priima?
Atsakyti
QUOTE(Kina @ 2009 04 01, 10:01)
Mums daktarė pirmokui būsimam išdavė sveikatos raidos istoriją - tokia knygelė, kur surašytos persirgtos ligos, skiepai ir t.t. O kodėl tada rašoma, kad reikia pristatyti pažymą? Ar tai turi būti vienas lapelis koks, ar aš čia painioju? Kokias Švietimo skyrius priima?

ne, tai turi būti ta knygutė. lapeliai jokie netiks. žodžiu neškit tai, ką išduoda daktarai. nes juk klausia kokios pažymos jums reikia, mokyklai ar ne.
Atsakyti
QUOTE(lialka @ 2009 03 31, 17:16)
1. O koks tikslas tada pervest buvo iš 11 vid. į Miltinio m-klą, jei Miltinis (kaip supratau iš šio teiginio) yra prastesnis už "Saulėtėkį" ? Ar "Saulėtekyje" gabiems vaikams ne per lengva? mastau.gif
2. Tik matematikų trūksta? O fizikų? Kažin lietuvių k. lygis koks? Kaip su chemija? Labai įdomu. Gal ką daugiau pasakyt galėtum? Nes mes irgi šniukštinėjam, ieškomės variantų kur geriau pereit po 4 klasių  blush2.gif
3. Koks siaubas  blink.gif  Jau į tą m-klą tada mano vaikas  schmoll.gif  O dar turėjau ir šią m-klą mintyse... sakiau reiktų prazonduot... bet kažko nebenoriu. aciuks.gif

1. Sauletekio tampa tik astuonmete: tad reikia ieskoti, kur toliau eiti. Taciau mokykla pakankamai stipri, stiprus mokytojai pagrindiniu dalyku.
2. Karkos labai keiciasi, dabar nauja direktore "meto" prastus uzsisedejusius destytojus, taip kad reikalai smarkiai taisosi, be to, kaip ir minejau, pradiniu klasiu baze stipri.
Del Paltaroko: patys pamaysite, pradinese klasese viskas tik nuo mokytojos priklauso, o toliau...jei patys mokytojai savo vaikus i kitas mokyklas perkelia - tai isvadas darykite patys. Mano nuomeone, daug reklamos- o rezultatu jokiu. blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(protas99 @ 2009 04 01, 14:04)

Del Paltaroko: patys pamaysite, pradinese klasese viskas tik nuo mokytojos priklauso, o toliau...jei patys mokytojai savo vaikus i kitas mokyklas perkelia - tai isvadas darykite patys. Mano nuomeone, daug reklamos- o rezultatu jokiu. blush2.gif

Kiek žmonių tiek nuomonių . Aš žinau atvejų , kad iš kitų mokyklų pereina į Paltaroką ir tuo labai džiaugiasi .
Beje , jei pasiseks tai nuo rugsėjo ir mes ten žygiuosim smile.gif
Atsakyti
QUOTE(zvaigzdziuke @ 2009 04 01, 16:02)
Kiek žmonių tiek nuomonių . Aš žinau atvejų , kad iš kitų mokyklų pereina į Paltaroką ir tuo labai džiaugiasi .
Beje , jei pasiseks tai nuo rugsėjo ir mes ten žygiuosim  smile.gif

kada turėtumėt žinoti? ax.gif
Atsakyti