Įkraunama...
Įkraunama...

Mokyklos Panevėžyje

QUOTE(golfiukas @ 2009 02 26, 08:43)
Merginos būtų malonu ir labai faina jei daugiau kas parašytumėt, negi niekas daugiau nesusiduriat su problema dėl penktos klasės?

O cia per 39 temos puslapius niekas nieko nerase g.gif huh.gif?
Atsakyti
QUOTE(Kuzia @ 2009 02 26, 14:34)
O cia per 39 temos puslapius niekas nieko nerase g.gif huh.gif?

rašė ,visus puslapius peržiūrėjau.Daugiausia diskutuojama apie pirmas klases, mane domina ką žadą daryt mamytės šiais metais su penktokėliais. NUO 2007 metų daug pasikeitimų įvyko būtent šiemet, tai yra pavz. 5vid mokykla ir Miltinio penktokų nuo šių metų nebepriims, tik į šeštas klases, reorganizuojasi į gimnazijas. Paltarokas iš trijų ketvirtų klasių formuos dvi penktas gimnazines, kiek šansų kad liks vietų kad dar iš kitur priimt, tai vienas dievas težino. Suprantu kam neaktualu tai neįdomu.Bet gal kas susidūrėt tai ir domiuosi ,kaip mamos sprendžiat.Kas buvo prieš pora metų ar net prieš metus jau nebeaktualu man. schmoll.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo golfiukas: 26 vasario 2009 - 16:07
QUOTE(golfiukas @ 2009 02 26, 14:04)
rašė ,visus puslapius peržiūrėjau.Daugiausia diskutuojama apie pirmas klases, mane domina ką žadą daryt mamytės šiais metais su penktokėliais. NUO 2007 metų daug pasikeitimų įvyko būtent šiemet, tai yra pavz. 5vid mokykla ir Miltinio penktokų nuo šių metų nebepriims, tik į šeštas klases, reorganizuojasi į gimnazijas. Paltarokas iš trijų ketvirtų klasių formuos dvi penktas gimnazines, kiek šansų kad liks vietų kad dar iš kitur priimt, tai vienas dievas težino. Suprantu kam neaktualu tai neįdomu.Bet gal kas susidūrėt tai ir domiuosi ,kaip mamos sprendžiat.Kas buvo prieš pora metų ar net prieš metus jau nebeaktualu man. schmoll.gif

Pilna tema beletristiku galim greit privaryt. Kitoj temoj daugelis jau tinges ta pati rasyt, ka rase sitoj. O mokyklos ir mokytojai is principo nesikeicia. Jei buvo paskelbta, kad bus gimnazija, tai ir bus. Pirmais metais nebeformavo pirmuju klasiu, automatiskai kitais metais nebebus jau ir pirmuju, ir antruju. Ir taip toliau. Kitamet nebebus ir sestuju klasiu biggrin.gif . O del perkelimu i kitas mokyklas keiciasi tvarka, manau, ne tik pirmokams. Taip pat ir visiems kitiems, kurie nori patekt i nepriskirta teritorija. Cia kalbet reiktu ne kaip mokykla rast, bet kaip prisitaikyt pirmuma i norima mokykla biggrin.gif .
Atsakyti
QUOTE(golfiukas @ 2009 02 26, 16:04)
Paltarokas iš trijų ketvirtų klasių formuos dvi penktas gimnazines, kiek šansų kad liks vietų kad dar iš kitur priimt, tai vienas dievas težino.

Šiandien buvau tėvų susirinkime, pasidomėjau ir šiuo klausimu. Mano žiniomis, penktokų skaičius tikrai nebus mažinamas. Kokiu būdu jie iš 3 klasių 2 padarys, nežinau, bet vaikų skaičiau nemažins.
Atsakyti
QUOTE(Kuzia @ 2009 02 26, 19:13)
Pilna tema beletristiku galim greit privaryt. Kitoj temoj daugelis jau tinges ta pati rasyt, ka rase sitoj. O mokyklos ir mokytojai is principo nesikeicia. Jei buvo paskelbta, kad bus gimnazija, tai ir bus. Pirmais metais nebeformavo pirmuju klasiu, automatiskai kitais metais nebebus jau ir pirmuju, ir antruju. Ir taip toliau. Kitamet nebebus ir sestuju klasiu biggrin.gif . O del perkelimu i kitas mokyklas keiciasi tvarka, manau, ne tik pirmokams. Taip pat ir visiems kitiems, kurie nori patekt i nepriskirta teritorija. Cia kalbet reiktu ne kaip mokykla rast, bet kaip prisitaikyt pirmuma i norima mokykla biggrin.gif .

ax.gif Teisybę pasakius nežinau ką ir rašyt, kam neaktualu tas nesupranta . Tuščios kalbos , nieko konkretaus.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo golfiukas: 27 vasario 2009 - 13:29
QUOTE(golfiukas @ 2009 02 27, 11:20)
ax.gif Teisybę pasakius nežinau ką ir rašyt,

tai ir pataupykit vieta informatyviems postams sioje temoje smile.gif
Atsakyti
Turiu truputo informacijos apie Skaistakalnio mokykla.Ten pradinukai atskirti nuo didesniu vaiku ,mokosi atskirame korpuse.Siemet pirmokus ims 2 stiprios mokytojos,klasese nedaug vaiku apie 20,bet keli buna is vaiku namu.Kaskaip truputi ramiau tapo gal nera ten taip blogai pradinukams,bet nuo 5 klases ten jau tikrai nieko gero.Gal eisim i sita visgi arciausiai
Atsakyti
Gal žinote kas spręs - švietimo skyrius ar mokykla po to, kai jai bus perduoti prašymai - jei aš norėsiu kad pirmokas patektų pas konkrečią mokytoją? Gal mokykloms teisė formuoti klases bus palikta, o Švietimo skyrius tik surinks bendrą skaičių? Iš tos jų patvirtintos tvarkos neaišku, ar iš viso bus galimybė rinktis mokytoją. Gal kas nors domėjotės tuo klausimu?
Atsakyti
QUOTE(Kina @ 2009 03 01, 19:43)
Gal žinote kas spręs - švietimo skyrius ar mokykla po to, kai jai bus perduoti prašymai - jei aš norėsiu kad pirmokas patektų pas konkrečią mokytoją? Gal mokykloms teisė formuoti klases bus palikta, o Švietimo skyrius tik surinks bendrą skaičių? Iš tos jų patvirtintos tvarkos neaišku, ar iš viso bus galimybė rinktis mokytoją. Gal kas nors domėjotės tuo klausimu?

Kiek žinau, savivaldybė birželio mėn.(man taip mokykloje sakė) perduos mokinių skaičių mokykloms,praneš, kiek klasių leidžia komplektuoti, o jau šios pačios skirstys į klases. bigsmile.gif O dėl mokytojos pasirinkimo teiraukitės mokykloje, kurioje mokysitės. mirksiukas.gif
Atsakyti
Kiek teko girdėti, anksčiau būdavo pavasarį būsimiems pirmokėliams trumpos pamokos, o kaip šįmet bus? Jei duomenis perduos tik birželio mėn., tai gal nebebus tų pamokėlių?
Atsakyti
Sakykit,ar reikia visą komisiją praeiti konsultacinėje prieš mokyklą ar užtenka šeimos daktaro išvadų? Įtariu eilės dabar nerealios visur:oh Gal kas jau praėjo visus daktarus,gali parašyti pas kokius siunčia?Ačiū
Atsakyti
Reikės praeiti komisiją, mums jau išrašė siuntimus pas psichologą (Nemuno g. poliklinikoje) akių, LOR (konsultacinėje) ir infektologą (infekcinėje). Jei nelanko darželio, man atrodo, reikia dar ir pas logopedą. Arba daktarė gal sprendžia dar kur. Tada kai apsilankai visur, po savaitės eini pas savo daktarę, ji jau turi atsakymus, ir išrašo pažymą. Taip kad registruokitės griečiau pas savo gydytoją, eilių dar gal nėra, bet iki balandžio 1 galima viską susitvarkyti ir jau nešti prašymą į Švietimo skyrių.
Atsakyti