Įkraunama...
Įkraunama...

Mokyklos Panevėžyje

QUOTE(fify @ 2009 02 21, 19:56)
Tikrai ne  schmoll.gif .Mano sūnus ketvirtokas ir nuo pirmos klases mokosi 2 vaikai iš vaikų namų

Gali buti. Bet cia neseniai turbut. Nes tikrai zinau, kad pries 4-5m vaiku namu aukletiniai pradine baigdavo Voveraitej rolleyes.gif
Atsakyti
[quote=Bajoraitė,2009 02 21, 20:39]
[quote=IngridaB,2009 02 21, 19:31]
Sutinku su mama4 xl drinks_cheers.gif .Ko tos mamos veržiasi į Paltaroką? g.gif Nbent iš labai tikinčios šeimos vaikai arba gyvenimą suriš su bažnyčia? schmoll.gif

Na bažnyčia galiu pasakyti ten tiek yra primetama, kad vaikai negali pasirinkti etikos arba tikybos - pagal nutylėjimą yra tikyba, o į šią mokyklą mums eiti patogu pagal gyvenamąją vietą ir mūsų šeima nėra labai tikinti...Ir visai aš nemanau, kad ji labai prestižinė, paprasčiausiai yra patogiausia mūsų vaikui.
Atsakyti
QUOTE(dark @ 2009 02 21, 22:18)
Apie kokią ugdymo kokybę galima kalbėti pvz. Pradinėje mokykloje, kur vaikų sk. klasėje siekia iki 30  doh.gif  ar mokytoja gali prieiti prie kiekvieno? sužiūrėti? padėti? net teoriškai tai jau sunkiai įsivaizduojama. Reikia ir tai apgalvot.  mirksiukas.gif

šiaip kalbant apie kokybę, tai jeigu vaikas normalus ir GIRDI ką mokytojas aiškina, tai viskas turi būti liuks. O kaip geriausi klasės mokiniai? Norite pasakyti, kad jeigu geras mokinys girdi, tai kaip kiti gali negirdėti? A?
---
O dėl Paltaroko, tai aš neprikišinėjau dėl tikybos, tiesiog pasakau, kad reiktų tokius vaikus saugoti, nes prie jų labai daug kas lenda.

Bajoraite, jeigu tokia prasta mokykla, tai kodėl būtent iš mūsų mokyklos mergaitė užėmė 1-2 vietą miesto (visų mokyklų iš Panevėžio) Olimpiadoje thumbup.gif Pas mano mergaitę klasėje yra net 4 pirmūnai, nesimokantys 9-10. Taip kad teigti, kad nieko neišmokama menų mokykloje neįmanoma. mirksiukas.gif

O dėl populiarių mokyklų, kaip Balčikonis tai pasakysiu, kad ten nepriima paprastai besimokančių vaikų(Pusmetis 6-10) O kaipgi nebus mokykla populiari, kai Lietuvoje yra viena iš geriausių? biggrin.gif

Nieko įžeisti nenorėjau, tiesiog pasakiau savo nuomonę smile.gif Žinoma, kai yra iš rajonų žmonės, tai irgi sunku, bet pasitelkus kantrybę papultumėte ir į kitokią mokyklą. Tiesiog nenuleiskit rankų thumbup.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Mam4_xl @ 2009 02 22, 15:12)
šiaip kalbant apie kokybę, tai jeigu vaikas normalus ir GIRDI ką mokytojas aiškina, tai viskas turi būti liuks. O kaip geriausi klasės mokiniai? Norite pasakyti, kad jeigu geras mokinys girdi, tai kaip kiti gali negirdėti? A?

gal galit normaliai suformuluot savo mintį blush2.gif nesupratau...
Atsakyti
QUOTE(dark @ 2009 02 22, 16:30)
gal galit normaliai suformuluot savo mintį  blush2.gif  nesupratau...

Turėjau omeny, kaip gali vaikai negirdėti, jeigu klasėje yra gerai besimokančiųjų? Suprasčiau jeigu visi vien penketukais mokytųsi, bet juk taip nėra. Vadinasi, čia ne vien mokytojų kaltė smile.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Mam4_xl @ 2009 02 22, 15:40)
Turėjau omeny, kaip gali vaikai negirdėti, jeigu klasėje yra gerai besimokančiųjų? Suprasčiau jeigu visi vien penketukais mokytųsi, bet juk taip nėra. Vadinasi, čia ne vien mokytojų kaltė smile.gif  mirksiukas.gif

vistiek nesupratau doh.gif bet pabandysiu pakomentuot.
Prie ko čia girdėjimas pradinėse klasėse? Kalbėjom apie pradines...Taigi ne aukštoji mokykla-atėjau, išdėsčiau, išėjau. Vaikui reikia ir individualios priežiūros, pagalbos. Prieit, padėt raidę išraityt, pažiūrėt ar teisingai sprendžia, rašo, ištiesint, jei susikuprojo, na čia pvz. tik. Man net sunku komentuot, jei taip atrodo blush2.gif Galų gale pamokos metu individualios pastabos vaikštant . Nežinau. Patį ugdymo procesą bent įsivaizduojat? Ir ne tik pradinėse klasėse, o ir vyresnėse. Jei daug tėvų būtų tik su tokiais pageidavimais-kaip paprasta būtų mokytojoms, nes jei vaikas normalus, tai turi girdėt ir SUPRAST ir gerai padaryt viską...
O jei taip išėjo ir nesuprato iš pirmo karto? o jei ,,nenormalus", na kad ir judrus ir sunkiau sukaupiantis dėmesį? Kaip tada?
Sakymas ,,ne vien mokytojų kaltė". Tai čia visai mokytojų kaltės neįžvelgiu schmoll.gif čia fiziškai neįmanoma. Ir prie ko geras ar blogas mokymąsis ir vaikų skaičius klasėje?
Atsakyti
QUOTE(dark @ 2009 02 22, 17:11)
vistiek nesupratau  doh.gif  bet pabandysiu pakomentuot.
Prie ko čia girdėjimas pradinėse klasėse? Kalbėjom apie pradines...Taigi ne aukštoji mokykla-atėjau, išdėsčiau, išėjau. Vaikui reikia ir individualios priežiūros, pagalbos. Prieit, padėt raidę išraityt, pažiūrėt ar teisingai sprendžia, rašo, ištiesint, jei susikuprojo, na čia pvz. tik. Man net sunku komentuot, jei taip atrodo  blush2.gif Galų gale pamokos metu individualios pastabos vaikštant . Nežinau. Patį ugdymo procesą bent įsivaizduojat? Ir ne tik pradinėse klasėse, o ir vyresnėse. Jei daug tėvų būtų tik su tokiais pageidavimais-kaip paprasta būtų mokytojoms, nes jei vaikas normalus, tai turi girdėt ir SUPRAST ir gerai padaryt viską...
O jei taip išėjo ir nesuprato iš pirmo karto? o jei ,,nenormalus", na kad ir judrus ir sunkiau sukaupiantis dėmesį? Kaip tada?
Sakymas ,,ne vien mokytojų kaltė". Tai čia visai mokytojų kaltės neįžvelgiu  schmoll.gif  čia fiziškai neįmanoma. Ir prie ko geras ar blogas mokymąsis ir vaikų skaičius klasėje?

drinks_cheers.gif
Atsakyti
mano sunus busimas pirmokas bet mes turim su raida problemu ir demesi sukaupe sunkei, tai man baisu pagalvoti jeigu klasese daug vaiku o mano sunui vienam užduoti reikia pakartoti mažeusei trys kartus tai kitiems laiko neutektu g.gif
Atsakyti
QUOTE(Mam4_xl @ 2009 02 22, 16:12)
---
O dėl Paltaroko, tai aš neprikišinėjau dėl tikybos, tiesiog pasakau, kad reiktų tokius vaikus saugoti, nes prie jų labai daug kas lenda.

Bajoraite, jeigu tokia prasta mokykla, tai kodėl būtent iš mūsų mokyklos mergaitė užėmė 1-2 vietą  miesto (visų mokyklų iš Panevėžio) Olimpiadoje  thumbup.gif Pas mano mergaitę klasėje yra net 4 pirmūnai, nesimokantys 9-10. Taip kad teigti, kad nieko neišmokama menų mokykloje neįmanoma.  mirksiukas.gif

O dėl populiarių mokyklų, kaip Balčikonis tai pasakysiu, kad ten nepriima paprastai besimokančių vaikų(Pusmetis 6-10) O kaipgi nebus mokykla populiari, kai Lietuvoje yra viena iš geriausių?  biggrin.gif

Nieko įžeisti nenorėjau, tiesiog pasakiau savo nuomonę  smile.gif Žinoma, kai yra iš rajonų žmonės, tai irgi sunku, bet pasitelkus kantrybę papultumėte ir į kitokią mokyklą. Tiesiog nenuleiskit rankų  thumbup.gif  4u.gif

Poniute, jūsų išsireiškimai labai jau nepritinkantys moteriai, auginančiai vaiką doh.gif Šitaip skirstyti vaikus į NORMALIUS ir kitokius schmoll.gif Atsiprašau, bet "filtruokite "savo skurdų žodyną ax.gif
Ir nebūtinai tos mokyklos geriausios, kuriose mokėsi ar mokosi Jūsų vaikas.Jis turbūt labai NORMALUS ir viską girdi verysad.gif
Papildyta:
QUOTE(cius @ 2009 02 22, 18:23)
mano sunus busimas pirmokas bet mes turim su raida problemu ir demesi sukaupe sunkei, tai man baisu pagalvoti jeigu klasese daug vaiku o mano sunui vienam užduoti reikia pakartoti mažeusei trys kartus tai kitiems laiko neutektu g.gif

Brangioji, tikrai nerimauti nereikia.Jeigu pasirinksite tinkamą mokyklą, kurioje daug dėmesio skiriama spec. poreikių vaikams, tai Jūsų vaikiukui bus viskas kuo puikiausiai išaiškinta. 4u.gif O vaikų , kurie sunkiai sukaupia dėmesį , yra labai daug.Sakau iš savo patirties. mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo o94mama: 22 vasario 2009 - 17:47
mums pshologe sako svarbeuse susirasti gera mokytoja,kuri sugebetu padeti ir aš to labai noriu,bet iš mokytojos veido ir aprangos nepasakysi kokia ji,vat g.gif
Atsakyti
QUOTE(o94mama @ 2009 02 22, 18:42)
Poniute, jūsų išsireiškimai labai jau nepritinkantys moteriai, auginančiai vaiką doh.gif Šitaip kirstyti vaikus į NORMALIUS ir kitokius schmoll.gif Atsiprašau, bet filtruokite savo skurdų žodyną ax.gif
Ir nebūtinai tos mokyklos geriausios, kuriose mokėsi ar mokosi Jūsų vaikas.Jis turbūt  labai NORMALUS ir viską girdi verysad.gif

Miela ponia,va užgaulioti,tai tikrai šlykštu. blush2.gif Visi čia kalbėjo normaliai ir patarinėjo,be tokių kreipinių. schmoll.gif
Čia kalba ėjo apie perpildytas klases,kad nenorima vaikų leisti į tokias mokyklas. g.gif O mano galva irgi tam neturi didelės reikšmės moksle(pati kelis metus tarybiniais laikais dirbau pradinių klasių mokytoja ir klasės dar ne taip būdavo perpildytos)Nereikia žiūrėti į mokytoją vien,kad ji padarys stebuklą,su vaiku(jei jis tikrai nesugeba dirbti pamokoje,reikia užsiimti ir tėvams).Mokytojas tik išaiškina dalyką ir patikrina žinias. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(o94mama @ 2009 02 22, 18:46)
Šitaip skirstyti vaikus į NORMALIUS ir kitokius schmoll.gif Atsiprašau, bet "filtruokite "savo skurdų žodyną ax.gif
Ir nebūtinai tos mokyklos geriausios, kuriose mokėsi ar mokosi Jūsų vaikas.Jis turbūt  labai NORMALUS ir viską girdi verysad.gif

Ne, nenorėjau jūsų įžeisti smile.gif Ir ar jūs matėte įžeidinėjimą? Aš kalbėjau apie vaikų pamokos girdėjimą, ir nekalbėjau apie pradinę klasę, duok dieve, ne. Aš kalbu apskritai, kad reikia klausytis mokytojų per pamokas wink.gif (O apie mokyklas, tai kalbėjau su konkrečiu asmeniu, kaip ir nurodyta wink.gif)
Ir nereikia taip asmeniškai priimti, tai tik mano nuomonė :]
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mam4_xl: 23 vasario 2009 - 17:58