Įkraunama...
Įkraunama...

Mokyklos Panevėžyje

QUOTE(AstaRaud @ 2009 02 19, 19:46)
Šiuo metu ten irgi 3 pirmokų klasės, o norint pakliūti reikia kuo pirmesniam nunešti prašymą

nejuokaukit , svarbiausia priduoti pareiskima butent paraisku priemimo pirma diena
Atsakyti
QUOTE(zvaigzdziuke @ 2009 02 19, 23:33)
nejuokaukit , svarbiausia priduoti pareiskima butent paraisku priemimo pirma diena

Na juk gal aš geriau žinau, kad nenešiau pačią pirmą dieną to prašymo ir "dovanų" nedaviau jokių niekam, bet vis dėl to mano vaikas pirmokas ir būtent toje mokykloje (ir visai aš nejuokauju...) gal kartais aplinkiniai sukuria visai ne tokį vaizdą koks yra iš tikrųjų.
Papildyta:
QUOTE(Bajoraitė @ 2009 02 19, 22:29)
O kaip Žemynos arba Paltaroko mokyklose,ar yra galimybė,kad vaikas ten pabūtų užsiėmimuose iki 5 val.,ar pirmokėlius reikia 12 val. butinai pasiimti?

Paltaroke vaikas (čia aš apie pirmokus) gali likti po pamokų 1,5 val, t.y. priklausomai kiek tą dieną pamokų, jei 4-ios, tai iki 13.10, jei 5-ios iki 14.10. Bet aš konkrečiai apie savo vaiko klasę rašau, galbūt kitose kitaip. Dar vienas minusas kad kartais pamokos sutrumpinamos dėl kažkokių renginių ar pan., tai vaiką gali tekti paimti ir 11.30 ar 10.40 (pvz.). Bet pas mus vieną dieną ir 1-os pamokos nėra, taigi vaikui į mokyklą reikia ateiti tik prieš 9.00 (bet klasė būna atrakinta, tai jie ten laukia mokytojos).
Atsakyti
QUOTE(AstaRaud @ 2009 02 20, 15:03)
Na juk gal aš geriau žinau, kad nenešiau pačią pirmą dieną to prašymo ir "dovanų" nedaviau jokių niekam, bet vis dėl to mano vaikas pirmokas ir būtent toje mokykloje (ir visai  aš nejuokauju...) gal kartais aplinkiniai sukuria visai ne tokį vaizdą koks yra iš tikrųjų.

Tai matyt Jūs situaciją geriau žinote nei mokyklos direktorė g.gif
Buvau ir aš paklausti kaip dėl tų paraiškų ir ar tikrai reikia iš vakaro eiles užsiimti . Pasak direktorės visiškai nesvarbu ar pirmas ar paskutinis pareiškimą priduos bet butinai balandžio 1 - ąją , nes tik jie patys po to nuspręs ką priimti o ko ne per surengtą susitikimą su busimais pirmokėliais . Tad tai ,kad pirmas priduosi paraišką tikrai neužtikrins ,kad vaikas papuls į šią mokyklą . Ir dar kartą nuramino ,kad tikrai nėra jokio reikalo iš vakaro eilių užsiiminėt nes nuo to niekas nepasikeis.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zvaigzdziuke: 20 vasario 2009 - 18:05
QUOTE(zvaigzdziuke @ 2009 02 20, 18:03)
Tai matyt Jūs situaciją geriau žinote nei mokyklos direktorė  g.gif
Buvau ir aš paklausti  kaip dėl tų paraiškų ir ar tikrai reikia iš vakaro eiles užsiimti . Pasak direktorės visiškai nesvarbu ar pirmas ar paskutinis pareiškimą priduos bet butinai balandžio 1 - ąją , nes tik jie patys po to nuspręs ką priimti o ko ne per surengtą susitikimą su busimais pirmokėliais . Tad tai ,kad pirmas priduosi paraišką tikrai neužtikrins ,kad vaikas papuls į šią mokyklą . Ir dar kartą nuramino ,kad tikrai nėra jokio reikalo iš vakaro eilių užsiiminėt nes nuo to niekas nepasikeis.

Labai šaunu smile.gif smile.gif smile.gif
Atsakyti
Pasakysiu apie keletą mokyklų:
Paltarokas - mokykla apie kurią šneka visi paaugliai. Maždaug eina tokie paltarokiečiai (reikia su raudonais megztiniais eiti) tai pradeda prie jų lysti tokie vaikučiai sako:"Aii...Žiūrėkit, eina paltarokiukai..." Toliau nebegirdėjau, bet žinau, kad ant tų vaikų labai daug kas griežia dantį.
Vytauto Mikalausko menų mokykla - skirta dailei arba muzikai. mano dukra lanko, pasirinkusi smuiką. Ir mokytojai geri ir mokosi dešimtukais smile.gif Šiaip su istorija ir geografija galiu perspėti, kad reikėtų pačiam daugiau mokytis. Bet lietuvių ir matematika tai labai gerai išmoko smile.gif Dukra, kadangi nenori susieti gyvenimo su muzika pereis po 8 klasių (jeigu priims) į J.Balčikonio gimnaziją. Ta gimnazija 3 Lietuvoje pagal išlaikymo egzaminus ir visokių olimpiadų konkursus. Norėjau leisti į 5-ą vidurinę, bet ji atsisakė. Sakė, kad ten nedraugiškos, bene pasipūtusios panelės. O Balčikonyje viskas yra nuo 9 klasės smile.gif Yra internetinė svetainė, bet dabar kol kas neveikia.
Tai tiek smile.gif
Atsakyti
Sutinku su mama4 xl drinks_cheers.gif .Ko tos mamos veržiasi į Paltaroką? g.gif Nbent iš labai tikinčios šeimos vaikai arba gyvenimą suriš su bažnyčia? schmoll.gif
O į Balčikonį manau įstosite.Mano abu berniukai baigė menų mokyklą ir po 8 stojo į Balčikonį.Be problemų,iš rudens mažius rašė kontroliunius,lietuvių ir matematikos parašė geriausiai iš klasės.Dičkis jau mokosi VU.Mažoji dar mokosi menų mokykloje,bet mokytojai juokiasi,kad turbūt seks brolių pėdomis. mirksiukas.gif
Į menų mokyklą dokumentų priėmimas kovo 3 dieną.
Mažius šią savaitę pagal mainų programą savaitę mokėsi Miltinyje,pernai 5-toje.Su Balčikoniu nepalyginsi,taip sakė ir bendravime su bendraamžiais ir moksle. mirksiukas.gif blush2.gif
Atsakyti
NKiekvienam kitaip atrodo, bet su jumis sutinku drinks_cheers.gif
Atsakyti
[quote=IngridaB,2009 02 21, 19:31]
Sutinku su mama4 xl drinks_cheers.gif .Ko tos mamos veržiasi į Paltaroką? g.gif Nbent iš labai tikinčios šeimos vaikai arba gyvenimą suriš su bažnyčia? schmoll.gif

Pasakysiu KO TOS MAMOS VERŽIASI į PALTAROKĄ - O ką daryti,jei ši mokykla viena iš dviejų,kuriai nepriskirtas joks rajonas.Ką daryti,jei pagal rajoną tau priklauso bene prasčiausia mokykla Panevėžyje?Gerai,kai Jūsų vaikai jau nebe pirmokai ir gyvenate ir mokotės ten,kur norite,o ne ten kur p.Zita Kukuraitienė priskyrė doh.gif O dėl tikybos pas Jus požiūris toks pat,kaip ir mano dėl menų mokyklos-kad ten apart dailės ir muzikos nieko vaikai neišmoks rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Bajoraitė @ 2009 02 21, 21:39)
O dėl tikybos pas Jus požiūris toks pat,kaip ir mano dėl menų mokyklos-kad ten apart dailės ir muzikos nieko vaikai neišmoks rolleyes.gif

Niekas neprikiša dėl tikybos,bet nėra jau tokia ten prestižinė mokykla,kad iš vakaro stovėti eilėje. g.gif bigsmile.gif
O dėl išmokimo,turiu jau patirties,vistiktai trečias vaikas baigia mokslus. mirksiukas.gif
Atsakyti
Bajoraitė, o kokio amžiaus tavo dukra? Kaip suprantu eis į pirmą klasę. Tai gal tu nueik į ,,paskirtą" mokyklą ir pasidomėk ten dirbančiomis būsimų pirmokų mokytojomis blush2.gif gal super mokytoją rasi.
Paprastose puikiausios mokytojos dirba su pustuštėmis klasėmis tongue.gif ir tėvai, gal ir paprastesni ar tiesiog tam tikra prasme protingesni, trina rankomis-ir neveskit, visais įmanomais būdais sukiškite savo vaikus į tas kelias, populiarias mokyklas tongue.gif Apie kokią ugdymo kokybę galima kalbėti pvz. Pradinėje mokykloje, kur vaikų sk. klasėje siekia iki 30 doh.gif ar mokytoja gali prieiti prie kiekvieno? sužiūrėti? padėti? net teoriškai tai jau sunkiai įsivaizduojama. Reikia ir tai apgalvot. mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dark: 21 vasario 2009 - 21:37
QUOTE(Kuzia @ 2009 01 15, 17:13)
Vaiku namu aukletiniai i 10vid ateina nuo 5 klases smile.gif

Tikrai ne schmoll.gif .Mano sūnus ketvirtokas ir nuo pirmos klases mokosi 2 vaikai iš vaikų namų
Beje, mums irgi galvos skausmas kur reiks rugsėjį eiti į mokslus,nes toliau Skaistakalnyje pasilikti nebenorim...
Atsakyti
QUOTE(fify @ 2009 02 21, 21:56)
Tikrai ne  schmoll.gif .Mano sūnus ketvirtokas ir nuo pirmos klases mokosi 2 vaikai iš vaikų namų
Beje, mums irgi galvos skausmas kur reiks rugsėjį eiti į mokslus,nes toliau Skaistakalnyje pasilikti nebenorim...

Va dėl ko mums toji Skaistakalnio nepriimtina,nors esam pagal rajoną jai priskirti doh.gif Kiek visko man anyta pripasakojusi apie vaikų namų vaikus.Kažkuriais metais,bandė juos pas mūsų darželyje integruoti.Nu baisuma sakė,vienas vaikų namų vaikas atstoja kelis augusius šeimoje doh.gif Po metų tokio darbo,nei viena auklėtoja nebeapsiimė su tokiais vaikais dirbti - nervų gadinimas. O dėl Pradinės mokyklos,tai teisybė,nesuprantu kodėl ten žūtbūt nori įkišti pirmokus.Kad po pradinės vėl sukti galvą "Kur toliau? g.gif
Atsakyti