Įkraunama...
Įkraunama...

Mokyklos Panevėžyje

Sveikos mamytes
gal kuri galetu plačeu parašyti apie verdenes mokykla.
kokioms gatvems ji priklausio ,nes galvoju savo bisima pirmoka leisti i šita mokikla ar mokitoja gera parekomenduoti,nepaslaptis kad mano sunu turi sveikatos nukripimu reikalinga stipri spec.pedagogu komando
labai lauksiu komentaru atsilepi .
ačiu.
Atsakyti
QUOTE(cius @ 2009 01 31, 21:34)
Sveikos mamytes
gal kuri galetu plačeu parašyti apie verdenes mokykla.
kokioms gatvems ji priklausio ,nes galvoju savo bisima pirmoka leisti i šita mokikla ar mokitoja gera parekomenduoti,nepaslaptis kad mano sunu turi sveikatos nukripimu reikalinga stipri spec.pedagogu komando
labai lauksiu komentaru atsilepi .
ačiu.

Žinau tik tiek, kad dabar ten padėtis gerokai pasitaisiusi, nes pasikeitė valdžia.
Papildyta:
QUOTE(Kina @ 2009 01 31, 18:36)
Jūs čia ne viena kalbate apie mokytojos pasirinkimą. Bet aš galvoju tap: iš darželių mokyklos gauna rekomendacijas apie vaiką, tai gal pačios mokyklos suformuoja stipresnes klases ir silpnesnes - bent jau senais laikais, kai aš mokiausi, stipriausios būdavo A klasės, po to B,C...Tarkim, mano vaikas darželyje tarp pirmaujančių, o jei prašyme aš nurodysiu mokytojos pavardę ir ji "pasiims" silpnesnę klasę, tai kaip tada? Kaip jūs galvojat, o gal žinot kokiu principu mokyklos formuoja klases? Na gal ne skaičiuotėmis vaikus išskaičiuoja?

Nebėra tokių dalykų schmoll.gif Tik nuo 5 klasės , pavyzdžiui, " Vyturio" mokykloj mokoma ne klasėmis, o grupėmis pagal pajėgumą(dabar dar tik lietuvių kalbos) unsure.gif
Atsakyti
Sveiki,
norėčiau daugeu sužinoti apie saulėtekio mokykla,ruošemes i pirma klase gal mokitoja galit rekomenduoti ir gal žinot kada bus atviru duru diena busimiems pirmokams.
ačiu lauksiu komentaru smile.gif
Atsakyti
QUOTE(cius @ 2009 02 18, 10:07)
Sveiki,
norėčiau daugeu sužinoti apie saulėtekio mokykla,ruošemes i pirma klase gal mokitoja galit rekomenduoti ir gal žinot kada bus atviru duru diena busimiems pirmokams.
ačiu lauksiu komentaru smile.gif

Kadangi pati šioje mokykloje dirbau kurį laiką, tai galiu pasakyti , kad ten labai šauni mokykla.O dėl pirmokų mokytojos, tai nžn , kas šiemet išleis ketvirtokus blush2.gif O dėl atvirų durų dienos, tai nueikite ir paklauskite, nes ten visi labai malonūs .Direktorius labai malonus ir šaunus žmogus rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo o94mama: 18 vasario 2009 - 09:42
O ką galit pasakyt apie dalykų mokytojus nuo 5 klasės? Mąstau, kad po pradinių klasių reiktų mums pereit į Saulėtekį. Kaip matematikai, lietuvių k. mokytojai, anglistai? Kaip fizikai? Jei tik, žinoma, per kelis metus nepasikeis niekas.
Atsakyti
QUOTE(Bajoraitė @ 2009 01 29, 21:49)
Paltarokui joks rajonas nepriskirtas,galite drąsiai bandyti pakliūti ten.Aš galvoju,pradžioje ten mėginti pakliūti,jei nepavyks,tada į Žemynos ax.gif (mums 10 vid. priklauso,bet ten nenorim ax.gif )

O gal galetum pakomentuoti,kodel nenorit i Žemyna? ax.gif Siaip-smalsu...Mano dukra siais metais ten pirmoke-kol kas jokiu minusu ten dar nematau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Valatke @ 2009 02 18, 11:39)
O gal galetum pakomentuoti,kodel nenorit i Žemyna? ax.gif Siaip-smalsu...Mano dukra siais metais ten pirmoke-kol kas jokiu minusu ten dar nematau smile.gif

Ne taip supratot,mes kaip tik norim į žemyną,bet ji mums pagal rajoną nepriklauso,bijom,kad nepakliūsim.O Paltarokas nežiūri į gyvenamą vietą,taigi didesni šansai pakliūti į vieną geresnių mokyklų.O nenorim eiti į dešimtą vidurinę,kuri mums priklauso pagal gyvenamą vietą.Žemynos vid. baigė vyras,dabar norėtumėm,kad ir dukra ten mokytusi ax.gif Ten irgi šaunus direktorius cool.gif
Atsakyti
na, dėl šansų pakliūti į Paltaroką, tai nesakyčiau, kad jie labai dideli biggrin.gif Kiek girdžiu, šiemet žadamas anšlagas ten doh.gif O formuos tik tris pirmas klases biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Jutare @ 2009 02 18, 12:05)
na, dėl šansų pakliūti į Paltaroką, tai nesakyčiau, kad jie labai dideli biggrin.gif Kiek girdžiu, šiemet žadamas anšlagas ten doh.gif O formuos tik tris pirmas klases biggrin.gif

Šiuo metu ten irgi 3 pirmokų klasės, o norint pakliūti reikia kuo pirmesniam nunešti prašymą ( nuo kada priimami prašymai galima sužinoti pas direktorės pavaduotoją ugdymui). Mano sūnus kaip tik pirmokas šioje mokykloje.
Atsakyti
QUOTE(AstaRaud @ 2009 02 19, 18:46)
Šiuo metu ten irgi 3 pirmokų klasės, o norint pakliūti reikia kuo pirmesniam nunešti prašymą ( nuo kada priimami prašymai galima sužinoti pas direktorės pavaduotoją ugdymui). Mano sūnus kaip tik pirmokas šioje mokykloje.

Balandžio pirmąją reiks budėti prie durų,kol atrakins mokyklą,o tada veržtis vidun su prašymu triniti.gif
O kaip Žemynos arba Paltaroko mokyklose,ar yra galimybė,kad vaikas ten pabūtų užsiėmimuose iki 5 val.,ar pirmokėlius reikia 12 val. butinai pasiimti?
Atsakyti
QUOTE(Bajoraitė @ 2009 02 19, 22:29)
Balandžio pirmąją reiks budėti prie durų,kol atrakins mokyklą,o tada veržtis vidun su prašymu triniti.gif
O kaip Žemynos arba Paltaroko mokyklose,ar yra galimybė,kad vaikas ten pabūtų užsiėmimuose iki 5 val.,ar pirmokėlius reikia 12 val. butinai pasiimti?

pernai buvo prailgintos dienos grupė, berods, iki 14 val. mastau.gif Čia Paltaroke ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jutare: 19 vasario 2009 - 22:55
QUOTE(Jutare @ 2009 02 19, 22:55)
pernai buvo prailgintos dienos grupė, berods, iki 14 val. mastau.gif Čia Paltaroke ax.gif

Problema g.gif ,reiks vienam iš tėvų atsiprašinėti iš darbo,kad vaiką parvežt namo doh.gif
Atsakyti