geriausia mokykla:5 vidurine, tik va maziausi vaikai 5 okai jau, siekiama gimnazijos statuso
QUOTE(Vaida&Emilija @ 2009 01 23, 19:17)
Taip galima i Lipniuna is viso miesto. Pirmokams mikrorajono nebera, antrokams - desimtokams dar mikrorajonas bus, kol jie nuaugs. Lipniuno mokyklos kryptis bus kaip ir Paltaroko. Tik tiek, kad nuo rugsejo bus pagrindine mokykla. Bet mokyklos adminitracija nenuleidzia ranku del 11-12 klasiu.
tai cia gerai ar blogai? as tai isvaizduoju, kad jie is aplinkiniu rajonu vaiku nesurenka, tai ir nera jiem to mikrorajono, kad tik sukomplektuotu pirmas klases, padare, kad galima nors ir is viso miesto
Na pagyvensim pamatysim. Pirmokai sueidavo be problemu, o dabar ju bus dar daugiau.
QUOTE(IngridaB @ 2009 01 23, 13:54)
Kad galėtų iš viso miesto sueiti meniškos sielos vaikai.Kaip aš nustebau,kad tėvai nebijo vaikų leisti mokytis į šią mokyklą net iš kitų rajonų.Mažosios klasėje(6 klasė)mokosi dvi mergaitės iš Kėdainių rajono ir gyvena bendrabutyje.Nežinau,ar aš išdrįsčiau. Iš mažojo buvusios klasės vienas berniukas tikrai buvo gabus ,tai irgi 6 klasėje išvažiavo mokytis į Čiurlionio meno mokyklą.Kiek iš nuogirdų žinau,kad mokys ateityje ne tik muzikos,dailės,bet ir aktorinio mokslo. Ta mokykla nepriklauso švietimui,o apskričiai,visai kitas finansavimas.
Kitais metais pirmokus ims Mokytoja Aurelija,tikrai geras žmogutis.Moka ne tik su vaikais bendrauti,bet ir su tėvais.
Kitais metais pirmokus ims Mokytoja Aurelija,tikrai geras žmogutis.Moka ne tik su vaikais bendrauti,bet ir su tėvais.
dabar galvoju, kad maniškę kaip tik ten ir reikėtų leisti, nes meniškumo tai sočiai, piešinius kaip ne visi vaikai piešia, labai mėgsta muziką, ypač vaidybą ir dar visokius kitokius dalykus, kur galima pasireikšti arba ką nors suorganizuoti tik įdomu kaip ten paruošimas ar nebus vien tik į menus orientuota, o kaip tikslieji aišku pradinukui svarbiausia pirma mokytoja, o paskui galima ir kitur perleisti, bet kažkaip nesinori dažnai tas mokyklas keitinėti. Na per metus dar pažiūrėsim, apsilankysim keliose mokyklose, pabendrausim, pažiūrėsim kas kaip
QUOTE(AUSRONE @ 2009 01 25, 19:17)
tik įdomu kaip ten paruošimas ar nebus vien tik į menus orientuota, o kaip tikslieji aišku pradinukui svarbiausia pirma mokytoja, o paskui galima ir kitur perleisti, bet kažkaip nesinori dažnai tas mokyklas keitinėti. Na per metus dar pažiūrėsim, apsilankysim keliose mokyklose, pabendrausim, pažiūrėsim kas kaip
Galiu padrąsinti. Matematikos mokytoja super stipri. Mano abu didieji baigė 8 klases perėjo į Balčikoniį ir žinios buvo labai geros.Abu pasirinko tiksliuosius mokslus.Mažius ir šį penktadienį dalyvaus matematikos miesto olimpiadoje(informatikos olimpiadoje liko antras mieste,pagal savo mažiaus grupę),žinok muzika tiksliesiams mokslams tik į naudą. Dičkis už valstybinį matematikos gavo -100 balų.Mažąjai kol kas matematika irgi-10.Muzikais nė vienas manau netaps,bet toliau dainuoja,groja gyvenime. O kaip aš jiems pavydžiu,kai kompanijoje gali prisėsti prie pianino,su gitara ir pagroti..........,padainuoti. Tarp kitko menų mokkykloje yra paruošiamoji grupė,pabandykite,nepatiks-neisite.
QUOTE(zvaigzdziuke @ 2009 01 25, 20:34)
Šiandien 20.30 per LRT panoramą rodys apie busimų pirmokų priėmimo tvarką Panevėžyje
gaila, nemačiau
Gal kas žiūrėjo, gali pakomentuoti
QUOTE(IngridaB @ 2009 01 26, 13:11)
Galiu padrąsinti. Matematikos mokytoja super stipri. Mano abu didieji baigė 8 klases perėjo į Balčikoniį ir žinios buvo labai geros.Abu pasirinko tiksliuosius mokslus.Mažius ir šį penktadienį dalyvaus matematikos miesto olimpiadoje(informatikos olimpiadoje liko antras mieste,pagal savo mažiaus grupę),žinok muzika tiksliesiams mokslams tik į naudą. Dičkis už valstybinį matematikos gavo -100 balų.Mažąjai kol kas matematika irgi-10.Muzikais nė vienas manau netaps,bet toliau dainuoja,groja gyvenime. O kaip aš jiems pavydžiu,kai kompanijoje gali prisėsti prie pianino,su gitara ir pagroti..........,padainuoti. Tarp kitko menų mokkykloje yra paruošiamoji grupė,pabandykite,nepatiks-neisite.
tikrai padrąsinote
dėl paruošiamosios tai tikrai gerai sugalvota
kai saviškei pasakiau, ar norėtų eiti į tokio tipo mokyklėlę, tai pirmas jos klausimas buvo: "gal galėtumėm jau kitą savaitę ten eiti?"
Vakar žiūrėjau LTV žinias,kur kalbėjo dėl Panevėžio pirmokėlių.Nepasakė nieko tokio,ko dar nežinojom,gal tik tiek,kad patvirtino - teks prašymus nešti į savivaldybę,o ne į mokyklą. O kažin,galima bus kelis prašymus nunešti?Na,kaip studentai į aukštąsias stoja
QUOTE(Bajoraitė @ 2009 01 26, 13:26)
Nepasakė nieko tokio,ko dar nežinojom,gal tik tiek,kad patvirtino - teks prašymus nešti į savivaldybę,o ne į mokyklą.
Na, kad dar nepatvirtino nieko - šią savaitę rinksis Tarybą ir spręs ar pritarti tokiam siūlymui ar ne
QUOTE(tikryte @ 2009 01 26, 13:56)
Na, kad dar nepatvirtino nieko - šią savaitę rinksis Tarybą ir spręs ar pritarti tokiam siūlymui ar ne
Žiniose aiškiai pasakė,kad mokyklas pirmokams parinks savivaldybė.Nesakė,kad dar yra svarstoma.Tai,manau,jau viskas yra nuspręsta Ponia Kukuraitienė taip pat sakė,man abejonių nebekyla.
QUOTE(Bajoraitė @ 2009 01 26, 14:00)
Žiniose aiškiai pasakė,kad mokyklas pirmokams parinks savivaldybė.Nesakė,kad dar yra svarstoma.Tai,manau,jau viskas yra nuspręsta Ponia Kukuraitienė taip pat sakė,man abejonių nebekyla.
o žinių gale pasakė, kad šią savaitę rinksis Taryba ir priims sprendimą pritarti tokiam siūlymui ar ne.
QUOTE(tikryte @ 2009 01 26, 15:10)
o žinių gale pasakė, kad šią savaitę rinksis Taryba ir priims sprendimą pritarti tokiam siūlymui ar ne.
Panevėžy tikrai prašymai priimami savivaldybėje, šiandien sužinojau mokykloje.Jeigu yra norinčių leisti į Vyturį vaikiukus, bet neprisirašiusių mikrorajone, tai galite dar registruotis rajone.O iš rajonų Vyturys priima.Dar tiems, kurių tėveliai dirba netoli Vyturio, suteiks pirmenybę.