Įkraunama...
Įkraunama...

Mokyklos Panevėžyje

QUOTE(Bajoraitė @ 2009 01 15, 10:25)
Man irgi nereikia to prestižo,bet pasakysiu kodėl mąstau apie Paltaroko gimnaziją.Ši mokykla neturi priskirtos teritorijos,t.y. jei gyvenu netoli 10 vid. ,turiu šansų pakliūti su vaiku į normalią mokyklą. 10 vid. niekuomet neturėjo gero vardo,mokosi ten vaikai iš vaikų namų (kovotojai už būvį,visai nekompleksuoti,gana žiaurūs).Nežadu savo jautraus vaiko vesti ten.Tai ką patartumėt daryti tokiu atveju?

Vaiku namu aukletiniai i 10vid ateina nuo 5 klases smile.gif
Atsakyti
Oi, Fiona, kaip nesmagu skaityt unsure.gif atrodo, kad ne apie tą patį žmogų kalbam unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Jutare @ 2009 01 15, 14:15)
kiek žinau, Paltarokas pagal pernai metų rezultatus trečioje vietoje rolleyes.gif Manau, nėra blogai iš 20 mokyklų rolleyes.gif

Nežinau iš kur tokios žinios?Bet,kai būna rezultatai šimtukininkų po valstybinių egzaminų,Paltaroko mokyklos nematau. schmoll.gif Ir dažnai Paltaroko mokykla linksniuojama tarp neišlaikiųsių valstybinių egzaminų.O apie olimpiadininkus net nekalbu. schmoll.gif
QUOTE(o94mama @ 2009 01 15, 15:55)

Pritariu, kad Balčikonis dažnai yra išpūstas reikalas.Tenka prisiklausyti tokių dalykų... doh.gif

Va matote kokios skirtingos nuomonės. blush2.gif Bet gi jūs žinote tik iš kalbų,o mano jau vienas baigęs,antras tuoj baigs Balčikonį.Tik gerus atsiliepimus turiu.Viena iš geriausių gimnazijų.Ir kažkodėl net universitetuose žinomas Balčikonis.Jūs žiūrėkite ne į kalbas,bet į statistiką.98 procentai Balčikoniečių įstoja į universitetus.Jai skaitote laikraščius negi nepastebite,kad ir laimėjimai pasiekti konkursuose.olimpiadose Balčikonis ir 5.Tikrai neįtikinsite,kad kitos mokyklos geresnės. schmoll.gif
Atsakyti
Mamoms, planuojančioms leisti vaikus į "Vilties":

Skaičiau savivaldybės tinklapyje apie 2005-2012 m. mokyklų reorganizavimą, tai rašo kad "Vilties" bus pagrindinė mokykla - po reorganizavimo bus priešmokyklinio, pradinio ir pagrindinio ugdymo programos (rusų kalba), pradinio ir pagrindinio ugdymo programos I dalis (lietuvių kalba).

Vidurinė (rusų kalba) mokykla, kol bus vykdomas Lietuvos Respublikos Vyriausybės 2004 m. birželio 14 d.nutarimo Nr.746 6.42 punktas.
„Vilties“ mokyklos mokiniai, baigę pagrindinio ugdymo programos I ar II dalį, toliau mokosi Juozo Miltinio ir 5-ojoje vidurinėse mokyklose (po akreditacijos gimnazijose).

Tai jei gerai supratau, tai jei mano vaikas šiemet pirmokas, tai baigęs 9 klases turės pereiti į 5-tą vidurinę? Tai dar labai tolimas laikas, bet... Ar aš čia "nusigrybauju"?
Atsakyti
Skaitėte straipsnį šiandienos sekundėje? Rašo,kad vaikus priiminės ne mokyklos,o savivaldybė.Ji skirstys kur vaikams mokytis. Ir prie prašymo reikės pateikti ne registracijos pažymą,o tėvų deklaravimo vietos pažymą. O kaip dabar daryt? Ir tas terminas iki sausio 15 tikrai buvo ne prie ko schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Bajoraitė @ 2009 01 19, 13:47)
Skaitėte straipsnį šiandienos sekundėje? Rašo,kad vaikus priiminės ne mokyklos,o savivaldybė.Ji skirstys kur vaikams mokytis. Ir prie prašymo reikės pateikti ne registracijos pažymą,o tėvų deklaravimo vietos pažymą. O kaip dabar daryt? Ir tas terminas iki sausio 15 tikrai buvo ne prie ko schmoll.gif

Aš girdėjau, kad net labai prie ko tas terminas. Nes tie, kurie deklaruos naują gyvenamąją vietą po sausio 15 d., eis pagal senąją gyvenamąją vietą. Pačią pažymą išsiimti galima bet kada iki balandžio 1 d., bet valdininkų popierėliuose jau turi būti užfiksuota iki sausio 15 d. Nes jau dabar skirtso būsimų klasių kiekius mokyklose.
Atsakyti
QUOTE(sapula @ 2009 01 19, 16:36)
Aš girdėjau, kad net labai prie ko tas terminas. Nes tie, kurie  deklaruos naują gyvenamąją vietą po sausio 15 d., eis pagal senąją gyvenamąją vietą. Pačią pažymą išsiimti galima bet kada iki balandžio 1 d., bet valdininkų popierėliuose jau turi būti užfiksuota iki sausio 15 d. Nes jau dabar skirtso būsimų klasių kiekius mokyklose.

Atsiprašau, nes nelabai supratau.Jeigu aš ir mano vaikas prisiregistravom iki 01-15 nauju adresu , tai viskas ok?O mūsų tėtis liko savo adresu wub.gif
Atsakyti
Sveikos mamos, 4u.gif
mano sunenas taip pat bus pirmokas rugseji, ir priklauso jam 10 doh.gif
bet mano sesuo nenori ten schmoll.gif ir galvoja apie menu, g.gif tai gal yra ketvirtoku mamyciu? (butu gerai dailes) ax.gif jei galit kokiu atsiliepimu apie mokytojas? ax.gif Rasa arba Aurelija? kuria geriau pasirinkti? unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(lanvin @ 2009 01 19, 23:34)
Sveikos mamos,  4u.gif
mano sunenas taip pat bus pirmokas rugseji, ir priklauso jam 10  doh.gif
bet mano sesuo nenori ten  schmoll.gif ir galvoja apie menu,  g.gif  tai gal yra ketvirtoku mamyciu? (butu gerai dailes)  ax.gif  jei galit kokiu atsiliepimu apie mokytojas?  ax.gif  Rasa arba Aurelija? kuria geriau pasirinkti?  unsure.gif

Tą 10 vid. išvis reikia naikinti,niekas ten nenori mokytis doh.gif
Atsakyti
QUOTE(lanvin @ 2009 01 20, 00:34)
Sveikos mamos,  4u.gif
mano sunenas taip pat bus pirmokas rugseji, ir priklauso jam 10  doh.gif
bet mano sesuo nenori ten  schmoll.gif ir galvoja apie menu,  g.gif  tai gal yra ketvirtoku mamyciu? (butu gerai dailes)  ax.gif  jei galit kokiu atsiliepimu apie mokytojas?  ax.gif  Rasa arba Aurelija? kuria geriau pasirinkti?  unsure.gif

Kiek pažystu Aurelija-labai nuostabi mokytoja,kaip tik sūnėnas baigia pas ją. mirksiukas.gif Kitos nepažystu. schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Bajoraitė @ 2009 01 20, 06:47)
Tą 10 vid. išvis reikia naikinti,niekas ten nenori mokytis doh.gif

blink.gif kur jusu manymu is jos iseis mokiniai, kuriems ten visai gerai? Juk ne visi yra gime buti mokslininkais biggrin.gif . O kur eis dirbt mokytojai? Greiciausiai i gerasias mokyklas bigsmile.gif . Beje, ar pazistat bent viena mokytoja is tos mokyklos g.gif ?
Atsakyti
QUOTE(Kuzia @ 2009 01 20, 21:10)
blink.gif kur jusu manymu is jos iseis mokiniai, kuriems ten visai gerai? Juk ne visi yra gime buti mokslininkais biggrin.gif . O kur eis dirbt mokytojai? Greiciausiai i gerasias mokyklas bigsmile.gif . Beje, ar pazistat bent viena mokytoja is tos mokyklos g.gif ?

drinks_cheers.gif teisingai Kuzia. Visai normali pagrindinė mokykla. biggrin.gif Nei į vieną pagrindinę labai niekas nesiveržia. Nors realiai pradinukai dažniausiai patys puikiausi būna. Visi jau pradinukui renka mokyklą, nors dar net nežino kokio ,,lygio" bus jie vaikai.
Atsakyti