Įkraunama...
Įkraunama...

Mokyklos Panevėžyje

QUOTE(dark @ 2007 03 02, 22:34)
O nepriimt galėtų nebent gimnazijos dėl amžiaus ar vidurkio stokos arba Vyturys, Žemynos (ir taip pergrūsta), Paltarokas ir Minties. Į visas kitas tik eik.

Pirmu numeriu tai 5 vidurinė, nes į ją patekt paprastam mirtingajam ne pagal apylinkę, tai tikrai misija neįmanoma rolleyes.gif biggrin.gif

Bet buvo prazonduota ir ten ph34r.gif
Atsakyti
Gerai, pasisakysiu ir aš apie mokyklas kaip žinanti padėtį "iš vidaus" biggrin.gif
Apie pačias, mano nuomone, baisiausias mokyklas jau parašė Dark - ir aš jai pritariu. Dar prie to sąrašo prirašysiu "Šaltinio" vidurinę (buvusi 20-toji) ir "Gabijos" pagrindinę (buvusi 6-toji).
Jeigu 5-oji vidurinė nereorganizuotų į gimnaziją, jau dabar savo vaiką užrašyčiau į ją, bet... deja deja... verysad.gif
Šiuo metu, galvoju Žaną leisti į Paltaroką arba, jei pasikeis valdžia ir padietis į gerąją pusę, į "Vilties" vidurinę mokyklą (buvusi 3 vid.). Mums kaip tik ji labai netoli. Beje, joje dabar dirba pradinių klasių mokytojos iš 5-os vidurinės ir "Miltinio" vid. smile.gif Bet, jei reikėtu vaiką vesti jau nuo šiuo rugsėjo, į šią mokyklą, ko gero, dar neleisčiau, nes direktorė ten ir visa tvarka doh.gif
QUOTE(AUSRONE @ 2007 03 02, 22:51)
kazin kaip dabar mokyklose vyksta maitinimas?  ar nebutu galima issikovot, kad butu kaip anksciau ivesti maitinimo talonai, kuriuos tevai isperka, o aukletojos priziuri kad vaikai nueitu iki valgyklos rolleyes.gif 

Pvž., mūsų mokykloje ne tik pradinukams tėvai valgykloje gali išpirkti maitinimo taloną, bet ir vyresniems vaikams mirksiukas.gif Ateini, sumoki už mėnesį ar kelis į priekį ir viskas - vaikas kiekvieną dieną ateina ir išsirenką pavalgyti už tam tikrą sumą. Tik vat, pradinukus, iš tikrųjų, pakontroliuoja auklėtojos, o vyresnių - niekas nekontroliuoja. Nebent, gali susitarti su valgyklos darbuotojomis, kad duotu vaikui išsirinkti maistą tik iš valgyklos, o iš bufeto (kur vien saldumynai) - ne.

QUOTE(Kuzia @ 2007 03 02, 23:40)
Pirmu numeriu tai 5 vidurinė, nes į ją patekt paprastam mirtingajam ne pagal apylinkę, tai tikrai misija neįmanoma rolleyes.gif  biggrin.gif

Įmanoma - tik reikia žinoti kaip mirksiukas.gif
Atsakyti
o kaip atsiliepimai apie A. Lipniuno vid. mokykla?
Atsakyti
Na ka galiu pasakyti, as ta mokykla baigiau, dabar dirbu ten. Negaliu per daug peikti, ir girti. Visko yra. Po truputi keiciaisi valdzia, pasikeite viena pavaduotoja. Kas nori leisti vaika i pirma klase yra labai gera mokytoja, kuri nuo rugsejo tures pirmokus.
Atsakyti
QUOTE(vijelius @ 2007 03 03, 13:36)
Įmanoma - tik reikia žinoti kaip  mirksiukas.gif

Teoriškai visi tai žino biggrin.gif . Kitas reikalas yra praktiškai. Ims $$$$ ar net į kalbas nesileis ax.gif . Buvo kalbinti atsakingi už priėmimus biggrin.gif , prie Kalėdinės arbatėlės wub.gif , bet va matomai kažkas kažko pabijojo blush2.gif . Odnako, gaila rolleyes.gif . Buvo...
Atsakyti
QUOTE(Kuzia @ 2007 03 02, 20:55)
Taip, aš irgi apie ją girdėjus blink.gif . Ir sutinku, kad ten yr baisiausia miesto mokykla
surrender.gif .
Irgi labai nieko gero unsure.gif . Nebent tik leist čia baigt pradines unsure.gif .

Girdėjau ir aš, kad šešta baisi mokykla, bet planuojam tik į pradines leisti. O kaip dabar vadinasi aštunta mokykla? Kaip ji?
Atsakyti
sveikos 4u.gif ir as jungiuosi prie jusu man irgi idomi tema mirksiukas.gif Vaida tu dirbi Liupniuno mokykloje kiek supratau as irgi ja baigiau ir savo Noju vesiu tenai tai jei ne paslaptis gal mokytoja dirbi ?ir uzsiminei apie mokytoja gal gali parasyti jos pavarde mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Spurgita @ 2007 03 03, 16:20)
O kaip dabar vadinasi aštunta mokykla? Kaip ji?

Nevėžio, berods g.gif
Atsakyti
QUOTE(Spurgita @ 2007 03 03, 16:20)
Girdėjau ir aš, kad šešta baisi mokykla, bet planuojam tik į pradines leisti. O kaip dabar vadinasi aštunta mokykla? Kaip ji?

Nevėžio Nevėžio. Bet ji irgi pagrindinė, tai ne kažkas ten irgi. Reik žiūrėt konkrečiai mokytoją pradinukui mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Kuzia @ 2007 03 03, 16:03)
Teoriškai visi tai žino biggrin.gif . Kitas reikalas yra praktiškai. Ims $$$$ ar net į kalbas nesileis ax.gif . Buvo kalbinti atsakingi už priėmimus biggrin.gif , prie Kalėdinės arbatėlės wub.gif , bet va matomai kažkas kažko pabijojo  blush2.gif . Odnako, gaila rolleyes.gif . Buvo...

Praktiškai, jei nėra vietų, tai tikrai niekaip nepriims - nebent laukti kol atsilaisvins vieta, bet taip būna laaabaaai retai.
Įdomu su kuo kalbėjai, nes atsakingi už priėmimą tik direktorius ir viena pavaduotoja. Ta pavaduotoja pradėjo dirbti 5-oje tik šiais mokslo metais ir stengiasi laikytis visų taisyklių. smile.gif

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vijelius: 03 kovo 2007 - 17:41
QUOTE(vijelius @ 2007 03 03, 17:40)
Praktiškai, jei nėra vietų, tai tikrai niekaip nepriims - nebent laukti kol atsilaisvins vieta, bet taip būna laaabaaai retai.
Įdomu su kuo kalbėjai, nes atsakingi už priėmimą tik direktorius ir viena pavaduotoja. Ta pavaduotoja pradėjo dirbti 5-oje tik šiais mokslo metais ir stengiasi laikytis visų taisyklių.  smile.gif

Kalbėjau tai ne aš, o mano įpareigoti įtakingi asmenys rolleyes.gif . Kur jau man ten arbatėlės su direktoriaus pavaduotojom laugh.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(dark @ 2007 03 03, 17:37)
Nevėžio Nevėžio. Bet ji irgi pagrindinė, tai ne kažkas ten irgi. Reik žiūrėt konkrečiai mokytoją pradinukui  mirksiukas.gif

Kai reiks pagalbos kreipsiuos. blush2.gif Dar 2 metai, gal kas pasikeis. kaimynų mergaitę tėvai žada leisti į aštuntą. O šiaip mus labai kalbina į menų mokyklą (prie konservatorijos) eiti, bet labai jau toli nuo namų. O jei ne visada išeis vežioti, juk abu dirbam. Dėl to labai abejoju.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Spurgita: 03 kovo 2007 - 18:05