Gerai, pasisakysiu ir aš apie mokyklas kaip žinanti padėtį "iš vidaus"
Apie pačias, mano nuomone, baisiausias mokyklas jau parašė Dark - ir aš jai pritariu. Dar prie to sąrašo prirašysiu "Šaltinio" vidurinę (buvusi 20-toji) ir "Gabijos" pagrindinę (buvusi 6-toji).
Jeigu 5-oji vidurinė nereorganizuotų į gimnaziją, jau dabar savo vaiką užrašyčiau į ją, bet... deja deja...
Šiuo metu, galvoju Žaną leisti į Paltaroką arba, jei pasikeis valdžia ir padietis į gerąją pusę, į "Vilties" vidurinę mokyklą (buvusi 3 vid.). Mums kaip tik ji labai netoli. Beje, joje dabar dirba pradinių klasių mokytojos iš 5-os vidurinės ir "Miltinio" vid.
Bet, jei reikėtu vaiką vesti jau nuo šiuo rugsėjo, į šią mokyklą, ko gero, dar neleisčiau, nes direktorė ten ir visa tvarka
QUOTE(AUSRONE @ 2007 03 02, 22:51)
kazin kaip dabar mokyklose vyksta maitinimas? ar nebutu galima issikovot, kad butu kaip anksciau ivesti maitinimo talonai, kuriuos tevai isperka, o aukletojos priziuri kad vaikai nueitu iki valgyklos
Pvž., mūsų mokykloje ne tik pradinukams tėvai valgykloje gali išpirkti maitinimo taloną, bet ir vyresniems vaikams
Ateini, sumoki už mėnesį ar kelis į priekį ir viskas - vaikas kiekvieną dieną ateina ir išsirenką pavalgyti už tam tikrą sumą. Tik vat, pradinukus, iš tikrųjų, pakontroliuoja auklėtojos, o vyresnių - niekas nekontroliuoja. Nebent, gali susitarti su valgyklos darbuotojomis, kad duotu vaikui išsirinkti maistą tik iš valgyklos, o iš bufeto (kur vien saldumynai) - ne.
QUOTE(Kuzia @ 2007 03 02, 23:40)
Pirmu numeriu tai 5 vidurinė, nes į ją patekt
paprastam mirtingajam ne pagal apylinkę, tai tikrai misija neįmanoma
Įmanoma - tik reikia žinoti kaip
Pats laisviausias žmogus, kuris neturi artimųjų ir gyvena iš procentų, nuomos ar palikimo. Jis neturi kuo rūpintis, jam nereikia dirbti. Belieka tik surasti, kuo užsiimti. Ir štai paaiškėja, kad kai viską gali, nieko nebesinori.