Gal kuri pažysta tuomet ketvirtokėlius iš Paltaroko,na kuri gera mokytoja atsilaisvina nuo rugsėjo,taip sakant,parašykit Ačiukas
QUOTE(Bajoraitė @ 2009 01 14, 22:41)
Gal kuri pažysta tuomet ketvirtokėlius iš Paltaroko,na kuri gera mokytoja atsilaisvina nuo rugsėjo,taip sakant,parašykit Ačiukas
žinau tik vardus dviejų gerų Vitalija - griežtesnė, Rasa - ramesnė
Seku jūsų pokalbius,nors mano vaikai jau tikrai nebe maži.O tai Paltaroko mokykla bus gimnazija?Tai yra mokys iki pat 12 klasės? Ir niekaip nesuprantu kodėl jūs visos taip norite tos Paltaroko mokyklos?Lyginant rezultatus dvyliktokų baigimo,nepasakyčiau,kad Paltaroko mokykla blizgėtų. Aš pvz.(čia tik mano nuomonė)apie mokyklą,jos paruošimą sprendžiu nuo galutinių rezultatų,nuo dalyvavimų konkursuose,olimpiadose,abitūros egzaminus. Na nebent jūs norite ,kad mokykla būtų su tikybos pakraipa.
QUOTE(IngridaB @ 2009 01 15, 07:50)
Seku jūsų pokalbius,nors mano vaikai jau tikrai nebe maži.O tai Paltaroko mokykla bus gimnazija?Tai yra mokys iki pat 12 klasės?
ji jau dabar gimnazija
QUOTE(IngridaB @ 2009 01 15, 08:50)
Seku jūsų pokalbius,nors mano vaikai jau tikrai nebe maži.O tai Paltaroko mokykla bus gimnazija?Tai yra mokys iki pat 12 klasės? Ir niekaip nesuprantu kodėl jūs visos taip norite tos Paltaroko mokyklos?Lyginant rezultatus dvyliktokų baigimo,nepasakyčiau,kad Paltaroko mokykla blizgėtų. Aš pvz.(čia tik mano nuomonė)apie mokyklą,jos paruošimą sprendžiu nuo galutinių rezultatų,nuo dalyvavimų konkursuose,olimpiadose,abitūros egzaminus. Na nebent jūs norite ,kad mokykla būtų su tikybos pakraipa.
Pritariu 100 proc. Dažnai pastebiu, kad daugelis mamyčių mokyklą renka dėl "prestižo", o visai nekreipia dėmesio, kad mokykloje palaida bala.Atsiprašau už tokį tiesmukišką pasisakymą
QUOTE(IngridaB @ 2009 01 15, 07:50)
Kai rinkausi, apie jokį prestižą tikrai negalvojau. Rinkausi mokytoją, kuri, tikėjausi, bus šiltas ir kompetetingas žmogus. Kaip jau rašiau, gerokai apsirikau. O Paltarokas priestižinė? Jei taip, tai tikrai nėra dėl ko.
Taip, Paltarokas gimnazija, vaikai joje mokosi nuo 1 iki 12 klasės.
QUOTE(Kina @ 2009 01 14, 21:33)
Taip... tai gal neapsimoka į "Paltaroką" veržtis. Man pagal gyv. vietą priskirta "Vilties", kaip supratau, vėliau vaikai iš jos pereis mokytis į 5-tą arba "Miltinio" (man priklausys 5-ta). Tai gal neblogai? Girdėjau, pradinių klasių mokytojos "Vilties" geros. Bet Paltaroko reputacija atseit geresnė, bet jei tokie sunkumai sudaromi pakliūti, tai... tiesa, girdėjau apie kažkokius stojamuosius egzaminus pirmokams į Paltaroką.
Patarčiau tikrai eiti į Vilties, o paskui į 5 vid. Pradinėje svarbiausia yra mokytoja, o 5 vid. tikrai labai gera ir stipri mokykla.Bet čia tik mano nuomonė.Pati irgi savo vaikiną ruošiausi leisti į Pradinę, bet išsiklausinėjusi supratau, kad man reikia, jog vaikas įgytų gerus darbo įgūdžius, o parodomoji veikla nėra tokia svarbi.
Man irgi nereikia to prestižo,bet pasakysiu kodėl mąstau apie Paltaroko gimnaziją.Ši mokykla neturi priskirtos teritorijos,t.y. jei gyvenu netoli 10 vid. ,turiu šansų pakliūti su vaiku į normalią mokyklą. 10 vid. niekuomet neturėjo gero vardo,mokosi ten vaikai iš vaikų namų (kovotojai už būvį,visai nekompleksuoti,gana žiaurūs).Nežadu savo jautraus vaiko vesti ten.Tai ką patartumėt daryti tokiu atveju?
Tikrai rašydama neturėjau galvoje prestižo,tik galutinius rezultatus. Jei nebijote keisti mokyklos,kaip pradinukams nebloga pradinė mokykla.Kaip gimanzijų geriausi rezultatai aišku Balčikonio ir 5-os,po to neblogos mokyklos pagal rezultatus Miltinio,Vyturio.Neturiu blogo žodžio Menų mokyklai.Jei vaikas jautrus,tikrai ten nedidelė mokykla,o ir neturi rajono. (reklamos nedarau,čia tik mano nuomonė )
Į Pradinę dabar ypač bus sudėtinga pakliūti.Gi jos direktorė gavo papeikimą,nes klasėse perdaug vaikų,beto tik trečdaliui pagal teritoriją priklausė eiti į tą mokyklą.Dargi kitų registracijos pažymose buvo senos datos. Manau,dabar ta mokykla po didinamuoju stiklu.
QUOTE(IngridaB @ 2009 01 15, 12:51)
Tikrai rašydama neturėjau galvoje prestižo,tik galutinius rezultatus. J
kiek žinau, Paltarokas pagal pernai metų rezultatus trečioje vietoje Manau, nėra blogai iš 20 mokyklų
Apie Balčikonį turiu savo nuomonę, bet ją ir pasilaikysiu sau
QUOTE(Bajoraitė @ 2009 01 15, 14:11)
Į Pradinę dabar ypač bus sudėtinga pakliūti.Gi jos direktorė gavo papeikimą,nes klasėse perdaug vaikų,beto tik trečdaliui pagal teritoriją priklausė eiti į tą mokyklą.Dargi kitų registracijos pažymose buvo senos datos. Manau,dabar ta mokykla po didinamuoju stiklu.
Keletas kolegių savo pirmas atžalas nuleido į Pradinę, tai antrosioms ieško kitos mokyklos.Keistai atrodo, kai jau nemažai pradinukų tėvelių samdo korepetitorius, o yra antrokų, kurie dar skaityti dorai nemoka.Patikėkit, nesu nusiteikusi ir antireklamos nevarau, nes pati savo vaiką ten norėjau įkišti.Bet jei ateina vaikas su nuslėpta spec.programa į 5 klasę, nes jo tėvai turtingi ir remia mokyklą, tai... ką aš žinau Bet čia kiekvieno tėvelio reikalas.Aš tik rašau, ką žinau.Ir tikrai ne iš pletkų...
Papildyta:
QUOTE(Jutare @ 2009 01 15, 14:15)
kiek žinau, Paltarokas pagal pernai metų rezultatus trečioje vietoje Manau, nėra blogai iš 20 mokyklų
Pritariu, kad Balčikonis dažnai yra išpūstas reikalas.Tenka prisiklausyti tokių dalykų...