QUOTE(o94mama @ 2009 01 06, 14:57)
Labai norėčiau daugiau sužinoti apie pradinę mokyklą.Mano vaikinas jau šį rugsėjį bus pirmokas.Esu labai pasimetusi , nes girdžiu nemažai prastų atsiliepimų: kad ši mokykla daugiau dėmesio skiria parodomajai pusei, o ne mokslui, kad ateina vaikai be elementarių darbo įgūdžių.
Pradinėje mokykloje mokosi gal 5-6 draugų ir pažįstamų vaikai. Nei iš vienų nesu girdėjusi blogos nuomonės. Daug renginių, būrelių, visos šventės atšvenčiamos iš širdies. Vaikai, kurious pažįstu, taip pat labai patenkinti ir tikrai niekuo nesiskundžia. Keistoka ten 100-balė vertinimo sistema (pačios mokytojos nelabai kriterijų bent pradžioje žinojo), bet dabar visi įsivažiavo ir lyg gerai. Rinkliavų nemažai, bet visi mano pažįstami tėvai iš to nedaro problemos, nes realiai mato, kur tie pinigai atsiduria - nauja lenta klasėj, užuolaidos ar žaliuzės, suolai vaikams. Po keturių klasių reikia ieškotis, kur toliau vaikas mokysis. Tada būna daugiausiai rūpesčių.
QUOTE(Jutare @ 2009 01 08, 16:30)
tai dar džiaukis, jeiu kartu neteko dirbt
O man gyvent su ja kaiminystėj reikia
Per namo susirinkimus garsiausiai rėkdavo, kad nereikia jokios bendrijos. Po šiai dienai jos ir nėra, širdingas jai ačiū
Na kodėl protingi į valdžią neina, a? Dėl to, kad protingi...
QUOTE(AUSRONE @ 2009 01 12, 14:25)
Jo, neįsivaizduoju kaip reikėtų Rimantę tįsti į tą Paliūniškį, o Laurą į miesto daržą, arba kai jas reikėtų pasiimti, kada tuos vaikus kelti? na nebent koks mokyklinis autobusiukas vežioja tuos vaikus
nu vistiek man visiškas briedas su tuo teritorijų paskirstymu, kažkoks žmogaus pasirinkimo teisių suvaržymas
Vargsim kartu, AUSRONE
Dėl Paltaroko - pirmenybę patekti į šią mokyklą turi tie vaikai, kurių broliai ar seserys jau mokosi šioje mokykloje. Bent jau maniškio klasėje pusė tokių. Po to - vaikai iš daugiavaikių, socialiai remtinų šeimų, kas lieka - visiems kitiems. Taip kad nensuostabu, Jutare, kad 08.10 26-i buvot
Prašymus priima nuo balandžio 1 d., šios dienos informacija
Ir dar. Kaip Jutare patenkinta Paltaroko gimnazija ir pačia mokytoja, tai aš esu nusivylusi. Tiesiog nepasisekė su mokytoja, o dabar jau per vėlu ką nors keisti, ne taip lengva vaikui pakeisti klasę ir į ją įsigyventi. Pati patyriau tai du kartus. Nors mokytoja buvo labai rekomenduota, bet šaltesnio, emociškai nestabilaus ir arogantiškesnio žmogaus aš turbūt nesu sutikusi. Ir tai ne mano vienos nuomonė, bent pusė klasės vaikų tėvų tos pačios nuomonės. Dabar rinkčiau informaciją iš tėvų, kurių vaikai pas kažkurią mokytoją mokėsi, kokia ji kaip žmogus, kaip vaikai ją priėmė, kaip vaikai paruošti ir kaip su įgytom žiniom jiems sekasi toliau mokytis. Nebesiremčiau pačių pedagogų rekomendacijom.