Gak kas žinot, kokia mokykla priklauso Karsakiškio sen. ir kiek km iki jos nuo Vaivadų?
Aš jau antra diena bandau "pakeisti" gyvenamą vietą, žmonių daug, kol kas nieko gero nepešiau.
Aušrone, nuo Vaivadų arčiausiai Paliūniškio pagrindinė
Karsakiškyje yra Starzdelio pagrindinė, bet toli...toli tikrai jums
Kalbėjau šiandien su inspektorium iš Švietimo skyriaus.Pradėjo juoktis,kai pasakiau dėl to termino -sausio 15 d. Sako,jūs ne pirma skambinant,čia jus klaidina.Tiesiog iki sausio 15 d. buvo terminas darželiams pateikti duomenis apie vaikučių gyvenamas vietas,nes nori orientuotis kiek užpildytos bus mokyklos,po kiek klasių formuoti. Pilnai dar nenuspręsta dėl to,ar prašymai kaip ir anksčiau bus priimami mokyklose dėl priėmimo,ar vistik visus prašymus priims prie vieno langelio savivaldybėje.Yra perskirstytos teritorijos.Visa info dėl to,kuri gatvė priklauso kuriai mokyklai sakė yra internete arba dalimis skelbiama Sekundės laikraštyje.Internete dar neradau,jei kuri rasit,įdėkit čia nuorodą,prašau Tas dėdė užsiminė apie tai,kad nebebus galima vaiko priregistruoti norimoj teritorijos prieš prašymo pateikimą,nes žiūrės į gyvenamą vietą.Šitoje vietoje nelabai supratau ką jis turėjo omeny,gal kuri daugiau išsiaiškins
QUOTE(dark @ 2009 01 12, 14:52)
Aušrone, nuo Vaivadų arčiausiai Paliūniškio pagrindinė
Jo, neįsivaizduoju kaip reikėtų Rimantę tįsti į tą Paliūniškį, o Laurą į miesto daržą, arba kai jas reikėtų pasiimti kada tuos vaikus kelti? na nebent koks mokyklinis autobusiukas vežioja tuos vaikus nu vistiek man visiškas briedas su tuo teritorijų paskirstymu, kažkoks žmogaus pasirinkimo teisių suvaržymas
Mums taip pat šiais metais jau teks keliauti į pirmą klasę, tačiau pagal gyvenamą vietą net neįsivaizduoju kokiai mokyklai mes priklausome. gyvename Molainiai 2. Gal kas žinote kuriai mokyklai priklausome?
Na pagaliau deklaravom vietą, tikiuosi pakliūsim į norimą mokyklą.
QUOTE(Spurgita @ 2009 01 12, 18:30)
Na pagaliau deklaravom vietą, tikiuosi pakliūsim į norimą mokyklą.
Gal gali man į a.ž. plačiau papasakot Kiek žinau,mamą su abiem vaikais reikia deklaruoti,taip?O kada išsideklaruosit,kai eis į mokyklą?
Kiek žinau,mamą su abiem vaikais reikia deklaruoti,taip?O kada išsideklaruosit,kai eis į mokyklą?
o koks skirtumas ar mama ar tetis ?
QUOTE(zvaigzdziuke @ 2009 01 12, 20:15)
o koks skirtumas ar mama ar tetis ?
Aš irgi taip pagalvojau,bet matyt skirtumas kažkame yra.Noriu,kad papasakotų kas ištikrųjų jau keitė deklaravimo vietą.Nejaugi nėra tokių?
QUOTE(Bajoraitė @ 2009 01 12, 21:26)
Aš irgi taip pagalvojau,bet matyt skirtumas kažkame yra.Noriu,kad papasakotų kas ištikrųjų jau keitė deklaravimo vietą.Nejaugi nėra tokių?
O kur taip parasyta , kad butent mama turi buti prisideklaravusi gyvenamaja vieta pagal mokykla ? Ir koks skirtumas ar mama ar tevas Kaip nervina tas popierizmas
QUOTE(Bajoraitė @ 2009 01 12, 14:11)
Internete dar neradau,jei kuri rasit,įdėkit čia nuorodą,prašau
mokyklos pagal teritorijas patį paskutinį žiūrėkit