Įkraunama...
Įkraunama...

Mokyklos Panevėžyje

Jus man atleiskit, bet gal pasakytumet kokia buvus ta Vilties mokykla blush2.gif g.gif ?
Atsakyti
QUOTE(Kuzia @ 2009 01 07, 19:37)
Jus man atleiskit, bet gal pasakytumet kokia buvus ta Vilties mokykla blush2.gif  g.gif ?

3 vid.
Atsakyti
oi mamytės, ar žinot, kad šįmet tikra katastrofa yra su mokyklom dėl teritorijų perskirstymo? toms, kurioms jums priklausanti mokykla nepatinka, privalote DEKLARUOTI kitą gyvenamąją vietą IKI SAUSIO 15 D!!!!! Klasės bus formuojamos pagal iki sausios 15 d. turimus duomenis. Tai sužinojau iš mokyklos tarybos susirinkimo ir patvirtino vienos mokyklos direktorė. Ji mane paskatino informuoti kiek galima daugiau mokinių tėvelių. SKUBĖKITE.
Atsakyti
QUOTE(sapula @ 2009 01 08, 10:03)
oi mamytės, ar žinot, kad šįmet tikra katastrofa yra su mokyklom dėl teritorijų perskirstymo? toms, kurioms jums priklausanti mokykla nepatinka, privalote DEKLARUOTI kitą gyvenamąją vietą IKI SAUSIO 15 D!!!!! Klasės bus formuojamos pagal iki sausios 15 d. turimus duomenis.

blink.gif unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(sapula @ 2009 01 08, 11:03)
oi mamytės, ar žinot, kad šįmet tikra katastrofa yra su mokyklom dėl teritorijų perskirstymo? toms, kurioms jums priklausanti mokykla nepatinka, privalote DEKLARUOTI kitą gyvenamąją vietą IKI SAUSIO 15 D!!!!! Klasės bus formuojamos pagal iki sausios 15 d. turimus duomenis. Tai sužinojau iš mokyklos tarybos susirinkimo ir patvirtino vienos mokyklos direktorė. Ji mane paskatino informuoti kiek galima daugiau mokinių tėvelių. SKUBĖKITE.

nesupratau g.gif o kur čia taip parašyta, yras koks savivaldybės potvarkis ar kaip g.gif o jeigu mes tarkim pakeičiam gyv. vietą po sausio 15 d, persikeliam gyventi į kitą Panevėžio galą tai kaip tada su tuo pirmokėliu????
Atsakyti
Teritorijos perskirstytos tarybos sprendimu Nr. 1-27-13 gruodžio 23 d. Panevėžio savivaldybės tinklapyje jį galima rasti.
Dėl sausio 15 d. - Švietimo skyriuje taip nutarta, kad nebūtų tyčinių gyvenamosios vietos perdeklaravimų prieš balandžio 1-ąją. informacija oficialiai todėl ir nepaskelbta. Vienos mokyklos direktorė informavo mokyklos tarybą. Aš per tai ir sužinojau.
Papildyta:
QUOTE(AUSRONE @ 2009 01 08, 11:23)
nesupratau g.gif o kur čia taip parašyta, yras koks savivaldybės potvarkis ar kaip g.gif o jeigu mes tarkim pakeičiam gyv. vietą po sausio 15 d, persikeliam gyventi į kitą Panevėžio galą tai kaip tada su tuo pirmokėliu????

Papildyta:
Tiesa, dar jei perdeklaruosite po sausio 15 d. turėsite keliauti į mokyklą pagal ankstesnę gyvenamą vietą. Sąrašai bus jau patvirtinti ir mokinio krepšeliai paskirstyti.
Atsakyti
QUOTE(sapula @ 2009 01 08, 11:03)

Taip taip, tikra tiesa, dėl tos vietos deklaracijos iki sausio 15d. g.gif Nes ir aš gavau info, kad praneščiau tuo besidominčiom būsimų pirmokų mamoms
Atsakyti
QUOTE(sapula @ 2009 01 08, 11:41)
Teritorijos perskirstytos tarybos sprendimu Nr. 1-27-13 gruodžio 23 d. Panevėžio savivaldybės tinklapyje jį galima rasti.
Dėl sausio 15 d. - Švietimo skyriuje taip nutarta, kad nebūtų tyčinių gyvenamosios vietos perdeklaravimų prieš balandžio 1-ąją. informacija oficialiai todėl ir nepaskelbta. Vienos mokyklos direktorė informavo mokyklos tarybą. Aš per tai ir sužinojau.
Papildyta:

Papildyta:
Tiesa, dar jei perdeklaruosite po sausio 15 d. turėsite keliauti į mokyklą pagal ankstesnę gyvenamą vietą. Sąrašai bus jau patvirtinti ir mokinio krepšeliai paskirstyti.

dėkui už info 4u.gif nu bet visiškas apsurdas doh.gif
Atsakyti
O tai iš rajono vaikai? turės rajone ir lankyt? Įdomu įdomu čia, reiks pasidomėt.
Atsakyti
Taip, dark, rajone turės ir lankyt g.gif Bent jau taip sako.
Tikėkime, kad čia tik gąsdinimai švietimo skyriaus.... Kitaip tai skandalas gun_bandana.gif protest.gif
Atsakyti
QUOTE(dark @ 2009 01 07, 08:18)
Labas, seniai matyta-girdėta  smile.gif
Tai nuo naujų pareiškimus priima savivaldybėj, o ne mokykloj ir paskirsto kur priklauso  mirksiukas.gif  kaip ,,apeiti" dar nežinau  biggrin.gif
Jūs priklausysit ,,Aušros" arba ,,Nevėžio". Apie abiejų mokyklų mokytojas galiu sužinot ką nori  blush2.gif

Mes priklausom "Nevėžio" mokyklai, bet ten tikrai nevesiu, toli, nepatogus susisiekimas, šiuo atžvilgiu daug geriau "Vyturio" ir taip esu girdėjusi, kad "Vyturio" mokykloje labiau vaikais rūpinasi.
Atsakyti
QUOTE(sapula @ 2009 01 08, 16:28)
Taip, dark, rajone turės ir lankyt  g.gif Bent jau taip sako.
Tikėkime, kad čia tik gąsdinimai švietimo skyriaus.... Kitaip tai skandalas gun_bandana.gif  protest.gif

Jau durniau sugalvot nebegalima doh.gif bash.gif reik rašyt skundą savivaldybei ir piketuot protest.gif ir kokie ten asilai sėdi, kad tokius sprendimu priima umn.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo AUSRONE: 08 sausio 2009 - 15:42