Įkraunama...
Įkraunama...

Mokyklos Panevėžyje

[quote=vagrs,2008 10 17, 22:29]
O kada nešt prašymą dėl vaiko pradinuko, ar tik nuo kovo 1? o gal galima ir ankščiau? žalia visai dėl mokyklos doh.gif
[/quote]

kuo anksčiau, tuo geriau, nes tada yra galimybė pasirinkti mokytoją smile.gif
Papildyta:
mano mažylis mokosi "Viltyje"
mokytoja tai labai gera, bet pradinėse klasėse ir svarbiausia mokytoja, o ne mokykla
o paskui žiūrėsim kokius dalykininkus siūlis, nes kol kas tai ten nelabai kas
o pradinukų mokytojos tai labai geros surinktos, bent mano manymu
[/quote]
aišku, o kokia jūsų mokytojos pavardė? šiaip dėl smalsumo teiraujausi. Nes man labai aktualu ax.gif

Atsakyti
Nenorėčiau forume rašyti
Atsakyti
QUOTE(vagrs @ 2008 10 25, 18:32)
Nenorėčiau forume rašyti

Karinė paslaptis blink.gif ? Juk ne telefono numerio prašo g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kuzia: 25 spalio 2008 - 17:40
QUOTE(Kuzia @ 2008 10 25, 18:39)
Karinė paslaptis blink.gif ? Juk ne telefono numerio prašo g.gif

visiškai pateisinu nenorą viešai rašyti wink.gif aš taip pat pasielgčiau
Papildyta:
QUOTE(tikryte @ 2008 09 29, 09:40)
"Vilties" mokykloje jau dirba beveik visos mokytojos iš 5 ir J.Miltinio (7 vid.) mokyklos. Ir visos mokytojos vienodai geros  mirksiukas.gif

bigsmile.gif mes ten keliausim į pirmą klasę , jei niekas nepasikeis .
Atsakyti
klausimas oksmamai
Pradėjau skaityti apie mokyklas, nes man labai aktualu. Ir perskaičiau senesnį Jūsų paklausimą apie mokytoją. Mano vyresnėlis šįmet yra trečiokas. Jo mokytoja yra išskirtinė net ir toje mokykloje. Jei jūsų vaikiukas pradės lankyti mokyklą 2010 rugsėjį - tuomet galiu rekomenduoti ir daugiau papasakoti smile.gif
Atsakyti
Mokiausi zemkalnio gimnazijoj ir visiem rekomenduoju...
Atsakyti
Kaip geras mokyklas galeciau pasakyti jog 5 ir balcikonis visada buvo geros mokyklos.
Balcikonis galbut paruosia geriausiai, taciau ir zemkalny, bent jau musu klase apsoliuciai visi mokiniai istojo i universitetus, visi pasibaige..istojo i labai skirtingas specialybes (medicina, teise, ekonomika, architektura, filologijas, inzinerijas ir t.t.)kas ka norejo tas ta ir mokosi...dziaugiuosi, kad cia mokiausi, nes bent jau tais laikas kai baigiau, mokykla issikyre savo dvasia, renginiu gausa..Visi mokiniai aktviai dalyvavo popamokineje veikloje.Isaugo daug komunikabiliu, tikslo siekianciu zmoniu..
Atsakyti
labas dienas visiems 4u.gif
taip ir nelabai supratau kada reikia jau pradeti dairytis mokyklos ir kada uzrasyt jau blush2.gif nors mums dar tik 2,6 m bet laikas tai greitai bega g.gif
Atsakyti
QUOTE(ingauk @ 2008 12 11, 15:07)
labas dienas visiems  4u.gif
taip ir nelabai supratau kada reikia jau pradeti dairytis mokyklos ir kada uzrasyt jau  blush2.gif  nors mums dar tik 2,6 m bet laikas tai greitai bega  g.gif

Standartiškai mokyklose prašymai priimami nuo Balandžio 1 d. Čia oficialiai ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Bajoraitė @ 2008 12 11, 16:18)
Standartiškai mokyklose prašymai priimami nuo Balandžio 1 d. Čia oficialiai ax.gif

aciu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Bajoraitė @ 2008 12 11, 15:18)

Nuo kovo 1 d. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Vviltė @ 2008 10 25, 17:32)
Nenorėčiau forume rašyti

Gal tada galėtum į AŽ parašyt ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo chikko: 14 gruodžio 2008 - 00:53