Įkraunama...
Įkraunama...

Mokyklos Panevėžyje

QUOTE(Kuzia @ 2007 03 02, 22:05)
Nea, bet svarsčiau ir tą variantą biggrin.gif . Gal bišk per daug atsikandus buvau Ramanausko darželio, kurio auklėtiniai visi labai proteguojami į Paltaroko m-klą rolleyes.gif ...

nu žinok, man pradžioj irgi kažkaip bauginančiai skambėjo, kad Paltaroke tikybos daug. Bet iš atsiliepimų, nėra jos ten labai daug... unsure.gif O į tą mokyklą dabar, berods, iš Voveraitės darželio priima, nes jie tam daržely ir pora klasių turi.

Nu gal dabar toj mokykloj Benui geriau bus, a? Tik tiek, kad toloka... unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jutare: 02 kovo 2007 - 22:10
QUOTE(Kuzia @ 2007 03 02, 22:21)
* Kiekviena mokykla turi savo priėmimo taisykles, kuriose yra išvardinti pirmumo teisę turintys. Dažniau gal priima pagal gyvenamą vietą. Bet kas daryt, jei mokykla kuriai priklauso ta apylinkė yra siaubų sewbaz blink.gif ?
** ne vienai pedagogei išūžiau smegenis, kol išsiklausinėjau dominančius mane dalykus blush2.gif .

*tai vadinasi galima vest ir ne pagal gyv vietą ar kaip? g.gif ar dėl to būna kažkokie niuansai? vietų skč ribojamas ar duot pakyšą reik biggrin.gif ar tik parašai kur nori prašymą ir vsio, vaikas jau priimamas?
**o ko tu klausinejai, nes as tai dar nelabai įsivaizduoju i ka labiausiai reikia atkreipt demesi renkantis mokykla g.gif

QUOTE(Jutare @ 2007 03 02, 22:36)
*Aušrone, pagrindinė brods yra iki 10 klasės, o vidurinėj mokykloj - 12 mirksiukas.gif

**Nugi domėjaus tom mokyklom iki skausmo doh.gif Nes pagal gyvenamąją vietą mes priklausom Karkos mokyklai (buvusi 13). Nu nei už ką nenorėjau ten leist...

*Supratau 4u.gif vadinasi i europa lygiuojames biggrin.gif
** Mes tai Verdenes mokyklai priklausom, tai net nezinau kaip ten kas biggrin.gif g.gif nors kai ejau balsuot, tai boze boze koks viduj vaizdas, visai apsiurus, nu gal dabar visos tokios mokyklos g.gif o labiausiai tai istrigo prie pat pagrindiniu laiptu pastatytas tas uzkandziu automatas didziuli, ni sito tai nekenciu, va kur tevu kisenpinigiai vaikams iseina, visokiems sokoladukams ir traskuciams doh.gif
Atsakyti
QUOTE(AUSRONE @ 2007 03 02, 22:13)
*tai vadinasi galima vest ir ne pagal gyv vietą ar kaip? g.gif ar dėl to būna kažkokie niuansai? vietų skč ribojamas ar duot pakyšą reik biggrin.gif ar tik parašai kur nori prašymą ir vsio, vaikas jau priimamas?

ne, iš principo negalima biggrin.gif Bet žinai kaip sako - visi lygūs, bet yra lygesnių tongue.gif Šiaip nelabai jie nori priimti iš kitur, dažniausiai pasakoma, kad jeigu bus laisvų vietų, tada priims. Nors žinau variantą, kai buvo lyg ir sutarę, o prieš pat rugsėjo 1 atsirado vaikas, kuriam priklausė toj mokykloj mokytis, nu ir ką - tipo, atsiprašom, bet nebegalim priimt doh.gif

Vat nors man ir pasakė, kad lyg ir pakliuvom į Paltaroką, bet kol susirinkimo nebuvo, vis tiek dar neramia dūšia būsiu... O ką gali žinot, kam vaiką reikės įkišt cool.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jutare: 02 kovo 2007 - 22:24
QUOTE(Jutare @ 2007 03 02, 22:09)
nu žinok, man pradžioj irgi kažkaip bauginančiai skambėjo, kad Paltaroke tikybos daug. Bet iš atsiliepimų, nėra jos ten labai daug...  unsure.gif O į tą mokyklą dabar, berods, iš Voveraitės darželio priima, nes jie tam daržely ir pora klasių turi.

Nu gal dabar toj mokykloj Benui geriau bus, a? Tik tiek, kad toloka...  unsure.gif

Apie Voveraitę irgi turėčiau ką pasakyt nelabai teigiamo unsure.gif . Bet ai....

Jis kol kas patenkintas, jau pradėjo ir treniruotes lankyt biggrin.gif , ko labai gailėjo palikdamas senąją mokyklą. Mokiniai tvarkingai sėdi per pamokas, mokosi, tik sakė, mergos dar nešnekina blush2.gif . O atstumas taip tik atrodo, kad didelis. Labai patogu su 6 autobusu. Aš irgi taip sureagavau, kai išgirdau siūlymą apie tą mokyklą doh.gif . Bet sako, atvažiuoja čia ir iš Dembavos, Bernatonių, Uliūnų blink.gif ... Miesto ir beveik miesto ribos tai čia jau visai palyginus arti skaitos rolleyes.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Kuzia @ 2007 03 02, 22:17)
Apie Voveraitę irgi turėčiau ką pasakyt nelabai teigiamo unsure.gif . Bet ai....

Jis kol kas patenkintas, jau pradėjo ir treniruotes lankyt biggrin.gif , ko labai gailėjo palikdamas senąją mokyklą. Mokiniai tvarkingai sėdi per pamokas, mokosi, tik sakė, mergos dar nešnekina blush2.gif . O atstumas taip tik atrodo, kad didelis. Labai patogu su 6 autobusu.  Aš irgi taip sureagavau, kai išgirdau siūlymą apie tą mokyklą doh.gif . Bet sako, atvažiuoja čia ir iš Dembavos, Bernatonių, Uliūnų blink.gif ... Miesto ir beveik miesto ribos tai čia jau visai palyginus arti skaitos rolleyes.gif  biggrin.gif

gali būt, man neaktualu Voveraitė, tai ir nesigilinau biggrin.gif

nu jo, 6 gi važiuoja, paeit ne kas ten ir belieka. O man teks vežiot, bent jau kokius du metus garantuotai biggrin.gif Nu dzin, pavežiosiu irnesakyk.gif
Atsakyti
O tie aparatai manau visose mokyklose stovi, mes darbe tai kovojam, kad vaikai juose kuo maziau pinigeliu isleistu, propaguojam sveika gyvenimo buda, apie zala kalbam tu visu troskuciu ir sokoladuku ir visus kvieciam i valgykla, sveiko maisto valgyti. Bet vis tiek mokykloje jis populiarus.
Atsakyti
QUOTE(AUSRONE @ 2007 03 02, 22:13)
**o ko tu klausinejai, nes as tai dar nelabai įsivaizduoju i ka labiausiai reikia atkreipt demesi renkantis mokykla g.gif
*Supratau 4u.gif vadinasi i europa lygiuojames biggrin.gif
** Mes tai Verdenes mokyklai priklausom, tai net nezinau kaip ten kas biggrin.gif  g.gif nors kai ejau balsuot, tai boze boze koks viduj vaizdas, visai apsiurus, nu gal dabar visos tokios mokyklos g.gif o labiausiai tai istrigo prie pat pagrindiniu laiptu pastatytas tas uzkandziu automatas didziuli, ni sito tai nekenciu, va kur tevu kisenpinigiai vaikams iseina, visokiems sokoladukams ir traskuciams doh.gif

Galima ir ne pagal gyvenamą vietą, jei yra laisvų vietų ir turi pirmumo teisę rolleyes.gif .
Aš klausinėjau pedagogių turinčių vaikus ir žinančių realią situaciją konkrečiose mokyklose ax.gif .

O aparatai tokie tai žinok labai daug kur stovi ph34r.gif . Čia navarotas, tipo bigsmile.gif
Atsakyti
O jūs pamatytumėt kas prie tų aparatų per pertraukas darosi doh.gif rūbininkė nebenuvaiko, reikia poros normalių budėtojų doh.gif

Šiaip, Ausrone, pagal gyvenamąją vietą tavo vaiką p r i v a l o priimt, jei tu nori, bet tu neprivalai leisti vaiko pagal gyvenamą vietą mirksiukas.gif O nepriimt galėtų nebent gimnazijos dėl amžiaus ar vidurkio stokos arba Vyturys, Žemynos (ir taip pergrūsta), Paltarokas ir Minties. Į visas kitas tik eik.
Atsakyti
QUOTE(Kuzia @ 2007 03 02, 23:05)
Aš perkėliau vaiką į Vyturio (15) vid. m-klą. Bet rinkausi ne mokyklą, o klasę. Kaip tik buvo atsilaisvinusi vieta būtent moksliukų klasėj. Ir jau buvo kandidatė į ją, bet mes bišk paskubėjom ir apėjom blush2.gif . Ui, kiek streso buvo, nes anoji mergaitė buvo jau ir su būsima auklėtoja supažindinta unsure.gif , bet kad sukiaus kaip išmaniau ir vistik su aukštesniu vidurkiu(8,5) buvo mano vaikas, kas ir nulėmė pirmumą į šitą klasę bis.gif

Šaunuolė mamka 4u.gif girdėjau ir aš iš savo bendradarbių gerus atsiliepimus apie tą mokyklą mirksiukas.gif mano Rimantė eina į šokius pas tos mokyklos užklasinio vadovę smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Vaida&Emilija @ 2007 03 02, 23:21)
O tie aparatai manau visose mokyklose stovi, mes darbe tai kovojam, kad vaikai juose kuo maziau pinigeliu isleistu, propaguojam sveika gyvenimo buda, apie zala kalbam tu visu troskuciu ir sokoladuku ir visus kvieciam i valgykla, sveiko maisto valgyti. Bet vis tiek mokykloje jis populiarus.

o kaip jus kovojat ir kokiam darbe dirbi? kazin kaip dabar mokyklose vyksta maitinimas? ar nebutu galima issikovot, kad butu kaip anksciau ivesti maitinimo talonai, kuriuos tevai isperka, o aukletojos priziuri kad vaikai nueitu iki valgyklos rolleyes.gif

QUOTE(Kuzia @ 2007 03 02, 23:22)
O aparatai tokie tai žinok labai daug kur stovi ph34r.gif . Čia navarotas, tipo bigsmile.gif

nu jau tikrai verčiantis iš koto navarotas, ypač tėvus cool.gif
Atsakyti
Buna ir dabar tokie talonai, tevai isperka, aukletojos gauna tokias korteles, taip ir valgo vaikuciai. Bet cia 1-4 klasiu vaikams, toliau jau pats zinokis. Pradiniu klasiu mokytojos draudzia vaikams pirkti tuose aparatuose.
O kovojam tai per ivairias sveiko maisto akcijas, projektus ir. t.t.
Dirbu Lipniune. Ta mokykla ir baigiau.
Atsakyti
kažin čia taip visose mokyklose reguliuojamas iki ketvirtos kl maitinimas? o kodel nera tu talonu vyresnems klasems? nejaugi negalima kaip nors apsieiti be tų aparatų mokyklose?ir kokia jų naudą ?nebent prekybininkams cool.gif nejaugi dauguma tėvų tam neprieštarauja ir nesiskundžia mokyklos vadovybei?
o jūs šaunuolės mokytojos, kad bandot kovot ir propaguojat sveiką maistą 4u.gif
Atsakyti