Įkraunama...
Įkraunama...

Mokyklos Panevėžyje

QUOTE(KAMANĖ @ 2008 04 05, 23:21)
Norėčiau nuomonės apie Paltaroko vid. m-klą ax.gif

maniškė ten penktokė. Pradinę baigė ne Paltaroke. Mokykla mums tinka ir patinka. Nesigailiu, kad ją pasirinkim.
Atsakyti
QUOTE(Romantushke @ 2008 02 29, 17:09)
Gal žinote, kokios mokytojos bus pirmokams šį rudenį "Nevėžio" (8) mokykloje? Ką galėtumėte rekomenduoti?

Labai ačiū  4u.gif

patarčiau bėgt nuo šios mokyklos ( kaip ir nuo gabijos) kuo toliau biggrin.gif jau geriau važinėt į kitą miesto galą.. unsure.gif
Papildyta:
QUOTE(lattčiukė @ 2008 03 06, 13:43)
Labai norėčiau sulaukti atsiliepimų bei nuomonių apie Žemkalnio gimaziją  4u.gif

aš mokaus Žemkalny biggrin.gif šiaip betvarkė, jei kokio mokytojo nebūna tai vaikams retai būna pranešama..o tu ateini pirmas dvi lietuvių ir sužinai kad nėra lietuvių mokytojos biggrin.gif o šiaip patys moytjai tikrai geranoriški, nežinau nei vieno kuris nepadėtų vaikui prėjusiam po pamokos rolleyes.gif vaikai irgi geri, aišku, kaip ir visur yra "grupuotės", bet tu pats pasirenki su kuo nori bendraut o su kuo ne rolleyes.gif jei dar kas domina- klausk biggrin.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(puupsikas @ 2008 05 30, 11:53)
patarčiau bėgt nuo šios mokyklos ( kaip ir nuo gabijos) kuo toliau  biggrin.gif  jau geriau važinėt į kitą miesto galą..  unsure.gif

gal gali konkretizuoti??? Kodėl? Buvo klausta apie pradinių klasių mokytojas, kurios, beje, ten yra puikios. Tu kažką blogo konkrečiai gali pasakyt ar tiesiog taip teigi, nes tai pagrindinė m-kla g.gif
O ,,Gabijos" m-klos juk nebėra. Ji sujungta su ,,Aušros" mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(dark @ 2008 05 30, 15:52)
gal gali konkretizuoti??? Kodėl? Buvo klausta apie pradinių klasių mokytojas, kurios, beje, ten yra puikios. Tu kažką blogo konkrečiai gali pasakyt ar tiesiog taip teigi, nes tai pagrindinė m-kla  g.gif
O ,,Gabijos" m-klos juk nebėra. Ji sujungta su ,,Aušros"  mirksiukas.gif

pradinių klasių mokytojosd ta geros, bent jau mano buvo nuostabi biggrin.gif bet va nuo 5 klasės prasideda betvarkė, auklėtojai su vaikais susitvarkyt neįmanioma, per pamokas geriama( pati mačiau) šiaip labai išskiriami vaikai jei jie kitaip atrodo ar elgiasi, mokytis kitiems taip pat neleidžiama..kaip kokia jaunimkė unsure.gif per pamokas mokytojai išeidavo iš klasės ir palikdavo vaikus vienus unsure.gif o kad sujungė tai nežinau..nežinau biggrin.gif čia tik sklido gandai, kad sujungia, bet kasrytą matau kaip vaikai eina į Gabiją, o gal sujungė tik atskiruos pastatuos? rolleyes.gif bet kokiu atveju būtų rašę laikraščiai, bet nerašė biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(puupsikas @ 2008 05 30, 18:24)
čia tik sklido gandai, kad sujungia, bet kasrytą matau kaip vaikai eina į Gabiją, o gal sujungė tik atskiruos pastatuos?  rolleyes.gif  bet kokiu atveju būtų rašę laikraščiai, bet nerašė  biggrin.gif

niu kaip gi rolleyes.gif rašė, sujungė tikrai. Nuo 2008 rugsėjo mirksiukas.gif užtat dar ir vaikšto.
Atsakyti
QUOTE(dark @ 2008 05 30, 20:16)
niu kaip gi  rolleyes.gif  rašė, sujungė tikrai. Nuo 2008 rugsėjo  mirksiukas.gif užtat dar ir vaikšto.

aj tada nesiginčiju 4u.gif kad tik į naudą būtų biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(oksmama @ 2008 02 26, 23:06)
Tik į " Vyturio" , nes ten labai gera mokykla , puikios mokytojos ir daug dėmesio vaikamas.

gal galima papasakoti plačiau, nes aš ten irgi planuoju savo vyresnėlę leisti , tik nežinau ar kitą ar dar kitą rugsėjį, nes gimusi sausio mėn., tai būtų galima ir anksčiau ir vėliau ax.gif kaip ten pradinių klasių mokytojos, pas kurią rekomenduotumėt, ar sunku į tą mokyklą patekti? kokia tvarka ir pan. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(AUSRONE @ 2008 06 27, 13:00)
gal galima papasakoti plačiau, nes aš ten irgi planuoju savo vyresnėlę leisti , tik nežinau ar kitą ar dar kitą rugsėjį, nes gimusi sausio mėn., tai būtų galima ir anksčiau ir vėliau ax.gif kaip ten pradinių klasių mokytojos, pas kurią rekomenduotumėt, ar sunku į tą mokyklą patekti? kokia tvarka ir pan. 4u.gif

Rekomenduočiau mokytoją, kuri ims pirmokus 2010m 4u.gif . Turiu gerą labai geros klasės pavyzdį 4u.gif .
Apie kitų metų pirmokų mokytojas kol kas nieko nežinau, bet pasidomėt gal ir galėčiau blush2.gif .
O ką jum rekomenduoja PPT rolleyes.gif biggrin.gif ?
Atsakyti
QUOTE(Kuzia @ 2008 06 27, 15:40)
Rekomenduočiau mokytoją, kuri ims pirmokus 2010m 4u.gif . Turiu gerą labai geros klasės pavyzdį 4u.gif .
Apie kitų metų pirmokų mokytojas kol kas nieko nežinau, bet pasidomėt gal ir galėčiau blush2.gif .
O ką jum rekomenduoja PPT rolleyes.gif  biggrin.gif ?

Gal ta mokytoja Janina T. esu girdėjusi apie ją labai gerus atsiliepimus thumbup.gif
Apšviesk mane, kas tas PPT blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(AUSRONE @ 2008 07 04, 07:00)
Apšviesk mane, kas tas PPT blush2.gif

pedagoginė-psichologinė tarnyba mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(dark @ 2008 07 04, 11:32)
pedagoginė-psichologinė tarnyba  mirksiukas.gif

o kur ji randasi, ar ten galima paprastai nuvesti, ar kažkoks siuntimas reikalingas g.gif nu visai žalia tuose reikaluose blush2.gif mums kaip tik labai aktualus klausimas, ar vesti kitais metais į priešmokyklinę grupę ar dar vienus metus palaukti g.gif
Atsakyti
QUOTE(AUSRONE @ 2008 07 04, 12:49)
o kur ji randasi, ar ten galima paprastai nuvesti, ar kažkoks siuntimas reikalingas g.gif nu visai žalia tuose reikaluose blush2.gif mums kaip tik labai aktualus klausimas, ar vesti kitais metais į priešmokyklinę grupę ar dar vienus metus palaukti g.gif

Tai kad turbūt be PPT išvadų ir nepriimtų į priešmokyklinę. Nebent paprasta grupė su priešmokykliniu paruošimu g.gif .
PPT yra Topolių gatvėj smile.gif
Atsakyti