Įkraunama...
Įkraunama...

Mokyklos Panevėžyje

QUOTE(Kuzia @ 2007 08 24, 21:07)
Apie kokią tu čia mokyklą g.gif ?

na as lankau paltaroka...Tik ruosiuos i gimnazija eiti smile.gif paskutiniai metai siemet.Na,ka galiu pasakyti,tai mokykla nebloga.Reikia nesiot bordinius megstinius ir pan,bet as patenkinta.Zinoma,viskas priklauso nuo mokytoju ir nuo klasės.Mano klasė yra bjauri,per lietuviu,matematika,anglu tai dirbti imanoma,bet per istorija,biologija,fizika,chemija neimanoma... vien dėl klasės vaikinu,kurie kelia didziuli triuksma,kad net mokytojai suvaldyti nesugeba.Kalbant apie mokytojus nusiskundimu neturiu,kiekvienas vis kitoks ir skirtingas,bet kazkokiu labai prastu mokytoju išskirti negalėciau.Mokykla tvarkinga,jokiu nesamoniu nevyksta smile.gif tai tiek nuomonės is manes,jei prireiks nuomonės-klauskit cool.gif
Papildyta:
upss,ne ta zinute pacitavau 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(ziedune @ 2007 12 12, 10:34)
Aš šiemet savo dukrytę pradėjau leisti į pradinę mokyklą. Tai kol kas tikrai esu labai patenkinta,nes dukra noriai drožia į mokyklą.Labai šilti santykiai tarp mokytojos irvaikų.Mokykloje vyksta labai daug renginių, o vaikams tai labai patinka.Tik aišku, visa tai papildomai kainuoja,bet kaip dėl savo vaiko, tai negaila. Bent jau mums šiemetiniams pirmokams ir jų tėveliams tenka daug užduotėlių atlikti kartu su vaikais- gaminome miesto gimtadieniui labirintą iš tokių milžinikų tūtų, darėme būgnus, siuvome Astridos Lingren veikėjus, dabar kalėdines atvirutes ruošiame ir t.t. Tėvai pilnai įtraukiami į vaikų mokyklinį gyvenimą.Aišku, tam reikia turėti laiko.Bet juk čia tavo vaikas ir vėl neriesi iš kailio ir darai. Mokymo lygis kol kas mane irgi tenkina.Na aišku rezultatai matysis tik pavasarį.
O šiaip klausk, kas konkrečiai domina, gal galėsiu papasakoti  ax.gif

Laba diena , radau atsiliepimą apie Pradinę mokyklą , tai noriu paklausti , kaip ten galima patekti. Prisiklausiau įvairiausių nuomonių : vieni teigia , kad priima tik už didelius pinigus , kiti , kad ten nežmoniškos rinkliavos. Jeigu galite, nupasakokite savo patekimą į mokyklą. Buvau nuėjusi jau praėjusį pavasarį , bet pasakė , kad ateiti tik tų metų, kuriais pradės lankyti mokyklą, pavasarį . Teko girdėti , kad ten užrašo nuo gimimo. Pakomentuokit plačiau. Pati esu mokytoja , bet į savo mokyklą , nors jinai yra labai gera , leisti nenoriu. Ačiū labai
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo oksmama: 20 sausio 2008 - 12:12
QUOTE(oksmama @ 2008 01 20, 13:11)
Laba diena , radau atsiliepimą apie Pradinę mokyklą , tai noriu paklausti , kaip ten galima patekti. Prisiklausiau įvairiausių nuomonių : vieni teigia , kad priima tik už didelius pinigus , kiti , kad ten nežmoniškos rinkliavos. Jeigu galite, nupasakokite savo patekimą į mokyklą. Buvau nuėjusi jau praėjusį pavasarį , bet pasakė , kad ateiti tik tų metų, kuriais pradės lankyti mokyklą, pavasarį . Teko girdėti , kad ten užrašo nuo gimimo. Pakomentuokit plačiau. Pati esu mokytoja , bet į savo mokyklą , nors jinai yra labai gera , leisti nenoriu. Ačiū labai

Kiek žinau tikrai į pradinę mokyklą galima visai nesunkei patekti: paprastai ten dokumentus priima kovo 1 d. tų einamųjų metų kuriais jūsų atžala pradės eiti į pirmą klasę (tikrai ne nuo gimimo). Tik gal pas tam tikrą mokytoją yra sunkiau patekti.Bet ir tai įmanoma. Mes turėjom informacijos, kad mūsų laidoje bus viena gera(aplinkinių išgirta) mokytoja.Tai pas ją ir derinom - be kyšių,bet su pažįstamų rekomendacijom.o manau rinkliavos mokykloj daugiausia priklauso nuo pačių tėvų,nieks per prievarta neprivers mokėti. Kiek žinau dėl rinkliavų, tai ten kiekviena laida ką nors klasės labui padaro-laminatą sudeda, žaliuzes, suolus nuperka, sienas perdažo, tai taip kokį inventorių atnaujina.Bet kai viskas daroma dėl vaikų,tai ir negaila tų keliasdešimt litų.
Tai tiek.Jei dar kas domina,klauskit 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(ziedune @ 2008 01 21, 00:08)
Kiek žinau tikrai į pradinę mokyklą galima visai nesunkei patekti: paprastai ten dokumentus priima kovo 1 d. tų einamųjų metų kuriais jūsų atžala pradės eiti į pirmą klasę (tikrai ne nuo gimimo). Tik gal pas tam tikrą mokytoją yra sunkiau patekti.Bet ir tai įmanoma. Mes turėjom informacijos, kad mūsų laidoje bus viena gera(aplinkinių išgirta) mokytoja.Tai pas ją ir derinom - be kyšių,bet su pažįstamų rekomendacijom.o manau rinkliavos mokykloj daugiausia priklauso nuo pačių tėvų,nieks per prievarta neprivers mokėti. Kiek žinau dėl rinkliavų, tai ten kiekviena laida ką nors klasės labui padaro-laminatą sudeda, žaliuzes, suolus nuperka, sienas perdažo, tai taip kokį inventorių atnaujina.Bet kai viskas daroma dėl vaikų,tai ir negaila tų keliasdešimt litų.
Tai tiek.Jei dar kas domina,klauskit  4u.gif

Labai ačiū už atsakymus. Jeigu tos rinkliavos ne tūkstančiai , o tik keliasdešimt ar 200-300 šimtai , tai jokių problemų , nes vaikui pinigų negaila. Labai daug buvau prisiklausiusi informacijos , sklindančios gandų forma. Kadangi Jūsų mergaitė jau mokosi ten , tai gal per pažįstamus galėtumėte sužinoti pačią geriausią mokytoją , kuri turės ne nuo šios , o dar nuo kitos rugsėjo 1-osios pirmokus. Ta mokytoja dabar turėtų turėti 3 - iokus. Būtų labai didelis ačiū blush2.gif
Atsakyti
Ką galėtumėte gero ar blogo pasakyt apie ,,Vilties'' vid. m-klą ? Renkuosi mokyklą pirmokėlei. ax.gif
Atsakyti
Į kurią mokyklą leistumėte- ,,Vyturio" ar ,,Vilties" ? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(KAMANĖ @ 2008 02 23, 13:24)
Į kurią mokyklą leistumėte- ,,Vyturio" ar  ,,Vilties" ? 4u.gif

Tik į " Vyturio" , nes ten labai gera mokykla , puikios mokytojos ir daug dėmesio vaikamas.
Atsakyti
QUOTE(KAMANĖ @ 2008 02 21, 16:00)
Ką  galėtumėte gero ar blogo pasakyt apie ,,Vilties'' vid. m-klą ? Renkuosi mokyklą pirmokėlei. ax.gif

"Vilties" vidurinėje labai geros pradinių klasės mokytojos - tikrai gerai paruoš vaiką, o vat po pradinių nežinau kaip bus, bet, manau, irgi surinks gerą pedagogų kolektyvą. Greitai bus jų pirmų ketvirtokų laida, tai jie jau dabar mąsto kas jiems dėstys penktoje klasėje.
Atsakyti
O kur yra Vilties mokykla?
Atsakyti
,,Vilties ''- tai buvusi 3 vid. m-kla .Prie gaisrinės.
Atsakyti
QUOTE(Spurgita @ 2008 02 27, 11:18)
O kur yra Vilties mokykla?

buvusi 3 smile.gif prie Muzikos m-klos.
Atsakyti
Gal žinote, kokios mokytojos bus pirmokams šį rudenį "Nevėžio" (8) mokykloje? Ką galėtumėte rekomenduoti?

Labai ačiū 4u.gif
Atsakyti