Įkraunama...
Įkraunama...

Mokyklos Panevėžyje

QUOTE(lialka @ 2007 05 31, 13:58)
Gal gali nupasakot kaip atrodo motyvacijos dingimas?  ax.gif

Kai pradeda rūpėt viskas, išskyrus mokslus blink.gif . O dar jeigu praeina su minimumu pastangų, tai nu kam dar zubrint kažką rolleyes.gif biggrin.gif ... Tokia gi logika pas mažus gudročius biggrin.gif . Taip ir išsivysto tinginys.....
Atsakyti
QUOTE(liwijap @ 2007 04 13, 14:51)
o muzikos mokyklos niekas nelanko? smile.gif  biggrin.gif

mano dukra lanko ax.gif , ir labai tuo dziaugiames biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Kuzia @ 2007 03 02, 18:39)

Pradinė mokykla

Pagrindinės mokyklos

Vidurinės mokyklos

Gimnazijos

Čia galima rast oficialią info 4u.gif

O mes davai renkam pletkus ir dalinamės jais čia laugh.gif

Sveikos, mokinukų mamytės 4u.gif Iš tų oficialių puslapių, žiūriu nelabai ką pešt galima. Vieni pasenusią informaciją teikia, kiti iš viso net kokie mokytojai dirba nerašo. doh.gif O kaip sužinoti pavyzdžiui kokie mokytojai mokykloje dirba (nors pavardes)?
Apskritai, nuėjus į mokyklą pasiklausinėt namo grįžti sumišusi, nes skirtingi žmonės (mokyklos administracija) skirtingai kalba apie mokyklą ir joje dirbančius pedagogus. Direktorius giria, o pavaduotoja kažkodėl atkalbinėja, numenkina mokyklą kurioje dirba. Ir mąstau: kuriuo tikėti, kuris sako tiesą??? g.gif Arba pavaduotoja nenori dėl kažkokių priežasčių priimti būsimo mokinuko ir bando atbaidyti nuo ir taip pakankamą skaičių mokinių turinčios mokyklos, arba ji sąžiningai sako kaip yra g.gif
Atsakyti
QUOTE(ishdykusi @ 2007 08 24, 18:49)
Sveikos, mokinukų mamytės  4u.gif  Iš tų oficialių puslapių, žiūriu nelabai ką pešt galima. Vieni pasenusią informaciją teikia, kiti iš viso net kokie mokytojai dirba nerašo.  doh.gif  O kaip sužinoti pavyzdžiui kokie mokytojai mokykloje dirba (nors pavardes)?
Apskritai, nuėjus į mokyklą pasiklausinėt namo grįžti sumišusi, nes skirtingi žmonės (mokyklos administracija) skirtingai kalba apie mokyklą ir joje dirbančius pedagogus. Direktorius giria, o pavaduotoja kažkodėl atkalbinėja, numenkina mokyklą kurioje dirba. Ir mąstau: kuriuo tikėti, kuris sako tiesą???  g.gif  Arba pavaduotoja nenori dėl kažkokių priežasčių priimti  būsimo mokinuko ir bando atbaidyti nuo ir taip pakankamą skaičių mokinių turinčios mokyklos, arba ji sąžiningai sako kaip yra  g.gif

Apie kokią tu čia mokyklą g.gif ?
Atsakyti
Gal kas turite kokių nuomonių ar atsiliepimų apie Paltaroko vid. mokyklą?
Atsakyti
o aš labai norėčiau informacijos apie 9 vid. mokyklą. ypač apie pradinių klasių mokytojas, kitamet turėsiančias pirmokus
Atsakyti
QUOTE(urtea @ 2007 08 30, 13:11)
Gal kas turite kokių nuomonių ar atsiliepimų apie Paltaroko vid. mokyklą?

berods, čia jau buvo kalbėta mastau.gif Mes šiemet į Paltaroką pradėsim eiti, į 1 klasę ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Jutare @ 2007 08 30, 14:42)
berods, čia jau buvo kalbėta mastau.gif Mes šiemet į Paltaroką pradėsim eiti, į 1 klasę ax.gif

Oi, tai paieškosiu. Mes eisim ten į 5kl. Busim naujokai klasėje tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(sofija123 @ 2007 08 30, 13:25)
o aš labai norėčiau informacijos apie 9 vid. mokyklą. ypač apie pradinių klasių mokytojas, kitamet turėsiančias pirmokus

Mano vyro sesuo dėsto matematiką 9 vidurinėje. g.gif Bet šiaip kaip apie mokyklą,tai mano nuomonė prasta apie ją.Ištisos rietenos su direktore nusenusią,tarp mokytojų.Ir į rezultatus pažiūrėjus dvyliktokių optimizmo nekelia. blush2.gif
Atsakyti
Sveikos, mamytės. 4u.gif Noriu padaryti tokį mini tyrimą: ar jūsų vaikų klasėse tokiomis (nesaulėtomis dienomis) per pamokas dega šviesa?

Žinau, kad kai kur vaikai rašo kaip prieškario laikais- prietemoje (o kaip rašyt tiems, kurie sėdi ne prie lango, o prie sienos iš viso nežinau g.gif ), o tėveliai neriasi iš kailio nesuprasdami ko to vaiko iki mokyklos gerai mačiusio taip regėjimas nusilpo ir vedžioja į mokamas procedūras vaikus, kad atstatyt regėjimą gaišdami laiką, kankindami vaiką ir klodami šimtus... doh.gif

O mokytoja įsitikinusi, kad dienos šviesa, kad ir silpna, geriau nei lempos doh.gif Kaip elgtis su tokiomis mokytojomis? g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lialka: 27 lapkričio 2007 - 15:51
Kokie atsiliepimai apie pradinę mokyklą ? Rudenį mergaitę reikia leisti į pirmą klasę, bet neišsirenku mokyklėlės.
Atsakyti
QUOTE(KAMANĖ @ 2007 12 07, 18:23)
Kokie atsiliepimai apie pradinę mokyklą ? Rudenį mergaitę reikia leisti į pirmą klasę, bet neišsirenku mokyklėlės.

Aš šiemet savo dukrytę pradėjau leisti į pradinę mokyklą. Tai kol kas tikrai esu labai patenkinta,nes dukra noriai drožia į mokyklą.Labai šilti santykiai tarp mokytojos irvaikų.Mokykloje vyksta labai daug renginių, o vaikams tai labai patinka.Tik aišku, visa tai papildomai kainuoja,bet kaip dėl savo vaiko, tai negaila. Bent jau mums šiemetiniams pirmokams ir jų tėveliams tenka daug užduotėlių atlikti kartu su vaikais- gaminome miesto gimtadieniui labirintą iš tokių milžinikų tūtų, darėme būgnus, siuvome Astridos Lingren veikėjus, dabar kalėdines atvirutes ruošiame ir t.t. Tėvai pilnai įtraukiami į vaikų mokyklinį gyvenimą.Aišku, tam reikia turėti laiko.Bet juk čia tavo vaikas ir vėl neriesi iš kailio ir darai. Mokymo lygis kol kas mane irgi tenkina.Na aišku rezultatai matysis tik pavasarį.
O šiaip klausk, kas konkrečiai domina, gal galėsiu papasakoti ax.gif
Atsakyti