QUOTE(KAMANĖ @ 2007 12 07, 18:23)
Kokie atsiliepimai apie pradinę mokyklą ? Rudenį mergaitę reikia leisti į pirmą klasę, bet neišsirenku mokyklėlės.
Aš šiemet savo dukrytę pradėjau leisti į pradinę mokyklą. Tai kol kas tikrai esu labai patenkinta,nes dukra noriai drožia į mokyklą.Labai šilti santykiai tarp mokytojos irvaikų.Mokykloje vyksta labai daug renginių, o vaikams tai labai patinka.Tik aišku, visa tai papildomai kainuoja,bet kaip dėl savo vaiko, tai negaila. Bent jau mums šiemetiniams pirmokams ir jų tėveliams tenka daug užduotėlių atlikti kartu su vaikais- gaminome miesto gimtadieniui labirintą iš tokių milžinikų tūtų, darėme būgnus, siuvome Astridos Lingren veikėjus, dabar kalėdines atvirutes ruošiame ir t.t. Tėvai pilnai įtraukiami į vaikų mokyklinį gyvenimą.Aišku, tam reikia turėti laiko.Bet juk čia tavo vaikas ir vėl neriesi iš kailio ir darai. Mokymo lygis kol kas mane irgi tenkina.Na aišku rezultatai matysis tik pavasarį.
O šiaip klausk, kas konkrečiai domina, gal galėsiu papasakoti
Tarpai tarp mūsų pirštų buvo sukurti tam, - kad juos užpildytų kito žmogaus pirštai...