Įkraunama...
Įkraunama...

Mokyklos Panevėžyje

Tai negi ne vienos mamytes vaikiukai dailes mokyklos nelanko? g.gif
Atsakyti
QUOTE(ziedune @ 2007 04 12, 09:32)
Tai negi ne vienos mamytes vaikiukai dailes mokyklos nelanko?  g.gif

Mano draugės mergaitė lanko smile.gif . Sakė, patenkinta rolleyes.gif ...
Atsakyti
Mano dukra lanko. Dabar dar jaunesniųjų grupėje. Turi nuostabią mokytoją R.Keršienę. thumbup.gif labai daug kas priklauso nuo mokytojos. Daugiau mokytojų nepažįstu...Mažiams užsiėmimai 3 k. per savaitę nuo 14 val.
Papildyta:
Tarp kitko, dailės mokyklos pradinis kursas yra 3 metai. Vaikai, baigę šį kursą gauna pažymėjimus. Vėliau, jei dar pageidauja lankyti,priimami "rimtesniems mokslams" smile.gif . Ir, kiek žinau, nuo 6 kl. Todėl verta pasiskaičiuoti, kad nesusidarytų "tarpas" tarp mokslų...

Papildyta:
QUOTE(ziedune @ 2007 04 06, 21:10)
Mamytes,
ar nelanko jusu vaikiuki dailes mokyklos? nuo kiek metu ten galima patekti? kokios ten salygos ir ar  verta ten leisti vaikus? mano mergaite labai jau noretu lankyti dailes mokyklele, o ir as pati matau,kad ji tikrai turi menininkes gabumu  thumbup.gif  tik ar nesugadins ta mokykla jos kaip menininkes  g.gif

Aš manau, kad dailės mokykla padeda atsiskleisti vaikų kūrybiškumui. Matydami, kad mūsų mergaitė kitaip mato pasaulį, jos piešiniai įdomūs ir nutarėme leisti į dailės mokyklą. Nenusivyliau...Man regis, priima nuo 7 m., bet leidžiant pirmokėlį verta pagalvoti, ar nebus per didelis krūvis...
Atsakyti
o muzikos mokyklos niekas nelanko? smile.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(IngridaB @ 2007 03 25, 13:40)
Prašau klausti,atsakysiu ką žinosiu. mirksiukas.gif Visi trys mokėsi,ar dar mokosi.Tai visus beveik mokytojus pažįstų. mirksiukas.gif

o muzikiniu dalyku daug mokoma? As bijau, kad nenukentetu matematika, lietuviu, kai reiks daug groti, nebebus laiko kada mokytis tuos dalykus. Gal jie mokykloje ismoksta, ar ir namuose dar reikia daug groti?
Atsakyti
QUOTE(liwijap @ 2007 04 16, 12:34)
o muzikiniu dalyku daug mokoma? As bijau, kad nenukentetu matematika, lietuviu, kai reiks daug groti, nebebus laiko kada mokytis tuos dalykus. Gal jie mokykloje ismoksta, ar ir namuose dar reikia daug groti?

Jau ankščiau rašiau,kad mano vaikai tikrai nenukentėjo dėl muzikos,atvirkščiai muzika tik padėjo. mirksiukas.gif
Namuose reikia groti daug,jei nori ką pasiekti.Jei tik dėl bendro išprūsimo,tai mokomasi nedaug,bet namie vistiek reikia groti.Kitų dalykų programa kaip ir visose mokyklose,mokomasi visas valandas kiek priklauso.Man atrodo čia lengviau vien dėl to ,kad po pamokų nebereikia eiti kažkur į muzikos mokyklą visakas vyksta viename pastate. thumbup.gif Nebūtinai muzikos galima mokytis ir dailės nuo pernai metų. thumbup.gif
Atsakyti
sveikos 4u.gif Vaida noreciau paklausti taves ar gera mokytoja Elena Olderburg?skaiciau kad pas ja idomi ten mokymo sistema.ir taip pat noreciau su tavimi kada nors susimatyti mirksiukas.gif ar butu galima?
Atsakyti
Dar kartą pasikartosiu, nes gal atsirado mamyčių, ką nors žinančių apie "Saulėtekio" m-klą? Konkrečiai apie būs. antrokų mokytojas? Ar yra labai gerų/ blogų...
Jei nenorite kalbėt prie visų (ypač taip būna, kai info neigiama), tai laukčiau AŽ. ax.gif Noriu ten persivest vaiką, bet mąstau, kad neužsiraučiau ant tokios pat atsainios, nemandagios, mokytojos, kokią turim dabar. blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(lialka @ 2007 05 30, 15:27)
Jei nenorite kalbėt prie visų (ypač taip būna, kai info neigiama), tai laukčiau AŽ. ax.gif

Kaip tik visas pamazgas galima čia pataškyt rolleyes.gif laugh.gif , juk taip ir sužinom +/-
Atsakyti
Norėčiau, kad taip būtų- kad nebijodami suteiktų info. Nors pati pamazgų tai nelabai noriu taškyt rolleyes.gif Pvz. man nepatinka vaiko mokytoja, bet nenoriu skelbt jos pavardės, nes anot uošvienės, esu per daug priekabi. Mokytojos rodoma nepagarba tėvams ( gal elementaraus mandagumo stygius), kvaili reikalavimai ir vaiko nieko naujo neišmokimas per metus (nes nedavė papildomų užduočių, nemokėjo sudominti ir t.t., kadangi mokytojai NEPRIVALU) nieko nereiškia ir tėra tik mano subtili nuomonė. Ir uošvytėlė mano brangiausia varažija, kad ir kt. m-kloj taip bus. Na ką aš žinau... Kaip gali mėgstantis savo darbą mokytojas blogai dirbt? g.gif: Užtai domiuosi gal yra tokių mokytojų Saulėtekyje. wink.gif
Atsakyti
QUOTE(lialka @ 2007 05 30, 17:59)
Nors pati pamazgų tai nelabai noriu taškyt  rolleyes.gif

Na, pavadinkim gražiau mirksiukas.gif , info pasidalinimas umn.gif

Aš tai žiauriai patenkinta sūnaus mokslais Vyturio m-kloje rolleyes.gif . Pagaliau atsirado motyvacija mokytis blink.gif thumbup.gif . Didžiuojuosi savim, kad puikiai išnaudojau pasitaikiusią progą bis.gif laugh.gif , o labiausiai - sūnum wub.gif , kad lygiuojasi į klasės lyderius 4u.gif .
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kuzia: 30 gegužės 2007 - 23:20
QUOTE(Kuzia @ 2007 05 31, 00:19)
Na, pavadinkim gražiau mirksiukas.gif , info pasidalinimas umn.gif
Aš tai žiauriai patenkinta sūnaus mokslais Vyturio m-kloje rolleyes.gif . Pagaliau atsirado motyvacija mokytis blink.gif  thumbup.gif .  Didžiuojuosi savim, kad puikiai išnaudojau pasitaikiusią progą bis.gif laugh.gif , o labiausiai - sūnum wub.gif , kad lygiuojasi į klasės lyderius 4u.gif .

Gal gali nupasakot kaip atrodo motyvacijos dingimas? ax.gif
Man tai į saviškį žiūrint vaikas atrodo nerodantis jokio susidomėjimo mokslais, tingintis, darantis viską atmestinai- bele kaip (vis tiek gerai praeina). O reikia atlikt užduotis, kurias jis jau seniai moka, bet ir tai tingi. Tai mąstau... ar jis tinginys pasidarė, ar dar kažkas? g.gif
Atsakyti