QUOTE(eglaitė @ 2006 06 07, 12:40)
Už procedūrą mokama po jos atlikimo. Galima atsiskaityti grynais arba kortele.
Dėl garantijos, tai niekas, deja, jos neduoda (nei valstybinėje, nei privačioje gydymo įstaigoje). Visuomet tikimasi geriausio rezultato.
Vizitas po operacijos yra nemokamas.
QUOTE(Kashmyra @ 2006 06 18, 23:45)
Mano sūnelis taip pat turi (įtariu) hemangiomą ant dešiniojo petuko
Kai sūniukas gimė, toje vietoje buvo balta dėmelė, atrodė,kad toje vietoje tik trūksta odos pigmento, tačiau per pirmąjį mėnesį dėmelė pasidarė tamsiai raudona, padidėjo ir šiek tiek iškilo...
Aš labvai persigandau, ir kadangi mūsų pediatras liepė DAR TRUPUTĮ PALAUKTI, tai mes nusprendėme eiti konsultuotis privačiai.
Birželio 30 d. užsiregistravome į GK kliniką pas gydytoją Pošiūną konsultacijai, su baime laukiu tos dienos...
Būčiau labai dėkinga, jei mamos, kurios turėjote panašias problemas aprašytumėte savo "nueitus kelius", sumokėtus pinigus ir įspūdžius (GK klinikoje).
Kaip jau buvo rašyta, konsultacija GK klinikoje kainuoja 140 Lt. Dėl kitų įkainių sunku ką ir pakomentuoti, kaina priklauso nuo procedūros - ar didelė hemangioma, ar ji bus šalinama su vietiniu nuskausminimu ar su pilna narkoze... Hemangiomos šalinimo procedūros kaina nuo 400 Lt (čia be narkozės).
QUOTE(Kashmyra @ 2006 06 27, 17:24)
O leliukams neskausmingos tos operacijos? Ar su narkoze jus operavo ar be? Kokio dydžio ir kur turėjote hemangiomas? Kokia priežūra paskui po operacijos? Po kiek laiko dingsta ta hemangioma ir ar lieka randas?
Na žodžiu, mane domina viskas, būsiu dėkinga jei atsakysi
Sako, kad procedūra (jei be narkozės) neskausminga
Bandė ant mano rankos "pašaudyti" - nepajutau jokio skausmo ar dirginimo, tad patikėjau, kad neskauda. Nors maniškė procedūros metu klykė ant visos klinikos
Gal kad stipriai gėbyje laikiau, ar vaistai labai šaldė...
Žodžiu, reikia labai stiprių nervų, nes vaikučio rėkimas labai drąsko širdį
Konsultacijos po "operacijos" yra nemakomos (kiek jų bus, pasakys gydytojas). Mes po pirmos procedūros lankėmes gal 3 ar 4 kartus.
Hemangioma procedūros metu "apšaudoma" lazerio spinduliais, taip sutrikdoma jos mityba, ji ima blykšti, tačiau išnyksta ne taip greitai, gali prireikti kelerių ar netgi daugiau metų. 1 kv. cm., jei neklystu, išnyksta per 3 m.