Įkraunama...
Įkraunama...

Kūdikių hemangiomos (rausvieji apgamai)

Va, pasidžiaugsiu. Mano mažiui viskas jau beveik išnyko. Gimė su ryškia maždaug 5 Lt dėmele ant spranduko. Ir dabar jau tik vos vos matosi thumbup.gif

Mano didžkė irgi gimė su hemangioma, bet ant šlaunytės. Vežiojom pas visokius daktarus. Santariškėse jau ir į skyrių operacijai guldė, bet pabėgom kito daktaro ieškot. Radom profesorių, kuris patikino, kad ilgiausiai iki 6 metukų viskas turėtų išnykti savaime. Nereikėjo nei pilnų metų laukti, kol nieko nebesimatė.
Atsakyti
QUOTE(gupija @ 2007 09 20, 14:54)
Va, pasidžiaugsiu. Mano mažiui viskas jau beveik išnyko. Gimė su ryškia maždaug 5 Lt dėmele ant spranduko. Ir dabar jau tik vos vos matosi thumbup.gif

Mano didžkė irgi gimė su hemangioma, bet ant šlaunytės. Vežiojom pas visokius daktarus. Santariškėse jau ir į skyrių operacijai guldė, bet pabėgom kito daktaro ieškot. Radom profesorių, kuris patikino, kad ilgiausiai iki 6 metukų viskas turėtų išnykti savaime. Nereikėjo nei pilnų metų laukti, kol nieko nebesimatė.

manau, kad priklauso nuo hemangiomos. Vienos auga, kitos ne. Jum tikriausiai pasisekė, kad ji neauganti.
Atsakyti
QUOTE(Rasiunia @ 2007 09 20, 19:30)
manau, kad priklauso nuo hemangiomos. Vienos auga, kitos ne. Jum tikriausiai pasisekė, kad ji neauganti.

tikrai taip.Mes pavyzdžiui negalėjom laukti nei mėnesio,nes mūsų bėda augo kaip ant mielių.Ir tai Pošiūnas sakė,kur anskčiau buvot?Kur jūsų daktarai žiūrėjo?
Atsakyti
QUOTE(a.inesa @ 2007 09 20, 21:54)
tikrai taip.Mes pavyzdžiui negalėjom laukti nei mėnesio,nes mūsų bėda augo kaip ant mielių.Ir tai Pošiūnas sakė,kur anskčiau buvot?Kur jūsų daktarai žiūrėjo?

ir mum tas pats,labai smarkei ji augo,sake jei dar taip stiprei butu auge mergaite butu pradejus dust blink.gif as nepatarciau niekam laukt
Atsakyti
QUOTE(dovillee @ 2007 09 20, 21:18)
ir mum tas pats,labai smarkei ji augo,sake jei dar taip stiprei butu auge mergaite butu pradejus dust  blink.gif as nepatarciau niekam laukt

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(gupija @ 2007 09 20, 15:54)

Na jei pas mus būtų ant šlaunytės, ar kokioje kitoje nematomoje vietoje, tai mes gal irgi būtume laukę, bet veidukas yra visai kas kita ir aš labai džiaugiuosi, kad mes nelaukėme ir dabar turime gerą rezultatą 4u.gif Čia juk beveik visų mamyčių vaikiukams hemagiomos yra būtent ant veiduko, todėl jas operuoti būtina verysad.gif

Dar kartą ačiū mamytės, kad džiaugiatės kartu su mumis wub.gif
Atsakyti
Mes ir turim ant nugarytes, tai gydytoja liepe stebeti, kad nedidetu, o taip sake turetu isnykti, tai per tuos metus, ji nei pamazejo, nei padidejo schmoll.gif
Atsakyti
Sveikos mamytės. Mes ir su tom pačiom bėdelėm. viena ant žanduko, kita ant kojytės po kelieniu. Buvom pas vietinę odos gydytoją- teko nusivilti. Išsitraukė seną vadovėlį ir paskaitė. Aš tiek ir pati žinojau. Nuvykom į Kauną į klinikas. Pamatavo, pažiūrėjo sako atvažiuokit po pusmečio. Dabar ir mes įnirtingai bandom užsiregistruoti į Santariškes pas Pošiūną. Privačiai labai jau kainos kandžiojasi.

Gal kurių mažiuliam ant hemangiomų atsirasdavo šašiukų? Ka darėt?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo irenele: 25 rugsėjo 2007 - 20:20
QUOTE(irenele @ 2007 09 25, 21:18)
Sveikos mamytės. Mes ir su tom pačiom bėdelėm. viena ant žanduko, kita ant kojytės po kelieniu. Buvom pas vietinę odos gydytoją- teko nusivilti. Išsitraukė seną vadovėlį ir paskaitė. Aš tiek ir pati žinojau. Nuvykom į Kauną į klinikas. Pamatavo, pažiūrėjo sako atvažiuokit po pusmečio. Dabar ir mes įnirtingai bandom užsiregistruoti į Santariškes pas Pošiūną. Privačiai labai jau kainos kandžiojasi.

Bet juk dabar GK klinikoje su pediatro siuntimu konsultacija apie 150 Lt g.gif nepamenu tiksliai, jei turi laiko paskaityk ankstesnius postus, kažkur kalbėjom apie kainas, o opracija nemokamai g.gif

Matai, kai hemangioma ant veiduko, tai Santariškių lazeris gali būti per stiprus verysad.gif , na bet čia jau pasakys Pošiūnas...

Pas mus tai šašiukų nebuvo schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(irenele @ 2007 09 25, 21:18)

O mums tai niekada nereikia registruotis pas Pošiūną į Santariškes, taip važiuojam ir dar kartais be siuntimo ax.gif blush2.gif
O šiaip privačiai konsultacija kainoja 150 Lt, nemanau kad čia jau labai dideli pinigai, geriau sumokėti ir iškart nuvažiuoti, negu 2 menesius lauktiu savo eilės Santariškėse g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo natuliona: 26 rugsėjo 2007 - 08:13
QUOTE(natuliona @ 2007 09 26, 09:11)
O mums tai niekada nereikia registruotis pas Pošiūną į Santariškes, taip važiuojam ir dar kartais be siuntimo ax.gif  blush2.gif
O šiaip privačiai konsultacija kainoja 150 Lt, nemanau kad čia jau labai dideli pinigai, geriau sumokėti ir iškart nuvažiuoti, negu 2 menesius lauktiu savo eilės Santariškėse g.gif

Na jūsų atvejis dar sudėtingesnis negu mūsų visų, tai Pošiūnas ir taip priima, beje laauraa irgi berods priimdavo kada reikdavo be eilės mirksiukas.gif

Irenele, galit bandyt važiuot be užsirašymo, bet jau rizikuojat ax.gif O iš vis gal bandykit pas Strumilą užsiregistruot, juk jei atvejis sudėtingas, tai vis tiek tarsis su Pošiūnu ir vienas nieko nedarys, kažkas minėjo, kad Santariškėse didelių eilių pas jį dar nėra mirksiukas.gif mirksiukas.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Ryna @ 2007 09 26, 09:44)
Irenele, galit bandyt važiuot be užsirašymo, bet jau rizikuojat  ax.gif  O iš vis gal bandykit pas Strumilą užsiregistruot, juk jei atvejis sudėtingas, tai vis tiek tarsis su Pošiūnu ir vienas nieko nedarys, kažkas minėjo, kad Santariškėse didelių eilių pas jį dar nėra  mirksiukas.gif  mirksiukas.gif  mirksiukas.gif

Tai gi jie vistiek kartu priima, tuo pačiu laiku (antradieniais nuo 10 iki 12). Manau kad tiek pat reikės laukti.
Tiesa praeitą savaitę gulėjom ligoninėje, tai nei vieno vaikiuko su hemangioma nebuvo thumbup.gif gal jau ne teik daug tų sunkių atvėjų ir ne visus vaikučius būtina operuot. Šitas dalykas tai džiugina 4u.gif Sveikatytės visiems mažiukams 4u.gif
Atsakyti