Na tikiuosi, kad ir toliau taip gis Šiaip ta 1 nuotrauka, tai dar ne visai prieš operaciją, kai važiavom, buvo daug raudoniau, tik fotkes neturiu
Mes darėm 3 operacijas 2, 4 ir 6 mėn. bet antra operacija sakyčiau buvo nelabai vykusi, nes ženklaus pagerėjimo, kaip po pirmos operacijos nebuvo, o po trečios operacijos reikalai pajudėjo kaip reikalas
Nors kaip aiškina pats Pošiūnas, tai, kad pirma ir antra operacijos buvo hemangiomos augimo stabdymui, o trečia jau jos šalinimui....
Akivaizdus pavyzdys visoms mamytėms, kad viskas bus gerai
Ryna, kaip smagu matyti tokius pagerėjimus
O mes šiandien jau po konsultacijos su Pošiūnu, reiks lazeriuoti reiks tai reiks, nieko nebepadarysi, jau ir taip buvau susitaikiusi tikiuosi, kad užteks vienos procedūros važiuojam po 2 savaičių gultis į ligoninę
Turiu klausimuką, kadangi daro narkozę, vadinasi procedūros metu skauda, o po procedūros irgi skauda vaikučiam tą vietą?
O mes šiandien jau po konsultacijos su Pošiūnu, reiks lazeriuoti reiks tai reiks, nieko nebepadarysi, jau ir taip buvau susitaikiusi tikiuosi, kad užteks vienos procedūros važiuojam po 2 savaičių gultis į ligoninę
Turiu klausimuką, kadangi daro narkozę, vadinasi procedūros metu skauda, o po procedūros irgi skauda vaikučiam tą vietą?
QUOTE(Sandrulia @ 2007 09 18, 18:19)
Ryna, kaip smagu matyti tokius pagerėjimus
man Strumila aiškino, kad pati procedūra yra skausminga plius lazeriuojant reikalingas tikslumas, kas neįmanoma jei vaikutis neužmigdomas. Po procedūros, anot jo visiškai neskauda. Pagal vaiką sprendžiu, kad tikrai neskaudėjo.
Sandrulia, pamatysi, ir tavo vaikiukui viskas bus gerai
Bent jau mano vaikui tikrai po operacijos neskaudėjo, nes buvo linksmas, laisvai leido kaktą patept vaistukais, nes šiaip jeigu skaudėtų, tai rėktų, neleistų nė prisiliesti, o nieko panašaus nebuvo
Beje, vaikams nėra jau tooookios baisios tos narkozės, kai kuriais atvejais yra baisiau, kai vaikas mato, ką jam daro ir klykia 20-30 min., tie dalykai labai gali atsilept ateity sisiuku į lovą, mikčiojimu ir pan.
Na čia aš ne apie leliukus iki 6 mėn., kurie nieko neprisimena, bet apie vyresnius vaikiukus.
Viena kita palaikydamos, pasidalindamos džiaugsmais ir vargais įveiksim mes tas bjaurybes
Bent jau mano vaikui tikrai po operacijos neskaudėjo, nes buvo linksmas, laisvai leido kaktą patept vaistukais, nes šiaip jeigu skaudėtų, tai rėktų, neleistų nė prisiliesti, o nieko panašaus nebuvo
Beje, vaikams nėra jau tooookios baisios tos narkozės, kai kuriais atvejais yra baisiau, kai vaikas mato, ką jam daro ir klykia 20-30 min., tie dalykai labai gali atsilept ateity sisiuku į lovą, mikčiojimu ir pan.
Na čia aš ne apie leliukus iki 6 mėn., kurie nieko neprisimena, bet apie vyresnius vaikiukus.
Viena kita palaikydamos, pasidalindamos džiaugsmais ir vargais įveiksim mes tas bjaurybes
QUOTE(Ryna @ 2007 09 18, 17:16)
Biškį pateršiu eterį, po kelių dienų išimsiu:
Prieš operaciją, po 1 operacijos praėjus mėnesiui ir dabar po 3 operacijų praėjus pusmečiui
Prieš operaciją, po 1 operacijos praėjus mėnesiui ir dabar po 3 operacijų praėjus pusmečiui
kaip smagu ,kad viskas tik geriau ir mažai visai belikę daugiau operacijų turbūt nebereikės?
Ryna tavo nuotraukytes suteike vilties visiem teveliam ,siulyciau jas palikti kad ir ateiti kas pasiskaitines sia tema pamatytu jas,bent jau mes su vyru jas pamate tikrai dabar pilni vilties ,kad ir musu dukrytei viskas pranyks labai smagu kad jusu vaikuciui jau matyti didele pazanga
Ryna,na ir šauniai jums gyja..
Sveikinu.
Sveikinu.
QUOTE(Ryna @ 2007 09 18, 19:41)
Sandrulia, pamatysi, ir tavo vaikiukui viskas bus gerai
Ačiū
Po lazeriavimo reikia tept vaistukus? kokius? gal iš anksto nusipirkti
Bepantenu reikia tempti.
Tačiau Pošiūnas viską pasakys..
QUOTE(laauraa @ 2007 09 19, 21:15)
Jis nekalbus ar man tik taip pasirodė? per 5 min gal mus atleido, pačiupinėjo, sako čia gerybinis augliukas, nieko blogo nepadarys, bet reikia sustabdyt, kad vaikui gyvenimo paskui negadintų...ir vsio. Bet aš kadangi domėjausi daug, tai man per daug tos info ir nereikėjo
QUOTE(laauraa @ 2007 09 19, 20:15)
o mum nieko neliepe tepti
Tikrai nuoširdžiai džiaugiuosi su tavim Ryna ir tavo sūneliu. Aš irgi siūlyčiau palikti nuotraukytes, kad kitoms mamytėms suteiktų vilties.
Linkiu greito gerėjimo
Linkiu greito gerėjimo