Įkraunama...
Įkraunama...

Kūdikių hemangiomos (rausvieji apgamai)

QUOTE(Margareta @ 2007 08 16, 15:04)
mano mazoji turi dvi hemangiomas...viena ant kelienio tokia raudona, drematologe is kauno kilniku  sake pavirsine, ir kad turetu isnykti o kita ant nugaros bet ta tai tokia melyna  verysad.gif buvo siaip plemas toks melsvas net per pastaraji menesi iskilo ir padidejo..man taip baisu..prissikaiciau cia jusu ir net apsiverkiau  cray.gif kaip galaila lelytes..ir visu mazu leliuku kuriem tenka iskesti visokias operacijas.... nusprendem nelauti jokiu eiliu ir uzsirasem GK klinikoje. pirmadieni vaziuosim..jetau kaip pergyvenu kad tik nebuciau per velai susigriebus  cry.gif

oi kaip as gerai jus suprantu,pati net naktim negaliu ramei miegot kaip pergyvenu,o kai dar dabar nepavyko sustabdyti to augimo tai visai kraustaus is proto doh.gif gal jus dar ir nepervelai susigriebet,nes kaip man daktaras sake tai veido sriti ant ranku pirstu ir koju pirstu,bei lytiniu organu negalima laukt reikia iskart operuot,o jum ant kojytes ir nugarytes tai gal dar ir nedarys operacijos,gal patars laukti g.gif
Atsakyti
kaip jsusu vaikuciai, kuriem prireike narkozes sitom procedurom, istvere ja? nes musu mazute lazeriuos su narkoze, sake labai dideles hemangiomos ir be narkozes neiseitu unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Margareta @ 2007 08 21, 13:25)
kaip jsusu vaikuciai, kuriem prireike narkozes sitom procedurom, istvere ja? nes musu mazute lazeriuos su narkoze, sake labai dideles hemangiomos ir be narkozes neiseitu  unsure.gif

Labutis
Žinok mano dukrytė jau turėjo 9 narkozes.Pirmą narkozę gavo kai jai buvo tik 3 mėn. Tada po narkozės ji daug verkė , negalėjau jos nuraminti ilgai, supau ant rankų kai galu gale užmigo ir miedgojo kokias 3 val. O kai brabudo tai jau buvo geros nuotaikos. Paskutinę narkozę gavo kai buvo jau metukų. Tai irgi tą pati dariau supau ir užmigo. Visiem vaikams labai skirtingai buna, vieni miega po narkozės, kiti klykia. Sėkmės
Atsakyti
kaip jsusu vaikuciai, kuriem prireike narkozes sitom procedurom, istvere ja? nes musu mazute lazeriuos su narkoze, sake labai dideles hemangiomos ir be narkozes neiseitu  unsure.gif

Mano mažius ištvėrė puikiai 3 narkozes, atsibudo, pavalgė ir buvo toks kaip visada, nei verkė, nei zirzė, nei miegojo ilgiau nei įprastai schmoll.gif
Šiaip dabar tos narkozės neblogos, tai mažiukai greit atsigauna, nepergyvenk, viskas bus gerai 4u.gif
Atsakyti

musu dukryte po narkozes smarkei verke,tai panesiojau biski po kolidoriu pirmyn atgal ir uzmigo poto miegojo kelias valandas,o kai atsikele buvo geros nuotaikos ,juokesi,valge smile.gif
Atsakyti
4u.gif mes antrad vaziuosim pas Posiuna del hemangiomos ant galvytes konsultuotis.nerimas ima, kai pagalvoju, kad teks narkoze tokiam mazam vaikui pernest
Atsakyti
QUOTE(liepa27 @ 2007 08 23, 13:52)
4u.gif mes antrad vaziuosim pas Posiuna del hemangiomos ant galvytes konsultuotis.nerimas ima, kai pagalvoju, kad teks narkoze tokiam mazam vaikui pernest

na jusu dukryte jau metuku,o cia yra leliuku ir keliu menesiuku gavusiu ne 1ir ne 2 narkozes,nepergyvenkit manau viskas bus gerai console.gif mes antradieni vaziuojam operuotis antra karta,tai taip pat labai nerimauja doh.gif
Atsakyti
Mano vienam iš dvynukų taip pat yra hemangioma. Tiksliau buvo 2 - ant apatinio akies voko ir galvoj prie ausytės. Tai kai jam buvo vos 3 mėn. Pošiūnas Santariškėse lazeriu operavo. dabar sūnui tuoj 2metai, tai ta, kur buvo po akyte visai beveik nesimato, o prie ausytės - yra, bet blyški, nedidėja, ir tikimės, jog su laiku išnyks ar bent pamažės.
Atsakyti
4u.gif tai va buvom pas Posiuna, sake nieko daryt kol kas nereikia, hemangioma jau pradeda nykti(atsiranda baltos odos lopineliu joje), sake po metu pasirodyti.
Atsakyti
Ir pas mus jau nyksta thumbup.gif
Atsakyti
Mamytės, girdėjau tokį dalyką, kad jei reikia vaikučiui narkozės, tai iš vakaro jam valgyti duoti negalima blink.gif teisybė? tai kaip tą vaiką išlaikyti nevalgius tiek laiko? blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Sandrulia @ 2007 09 01, 21:04)
Mamytės, girdėjau tokį dalyką, kad jei reikia vaikučiui narkozės, tai iš vakaro jam valgyti duoti negalima blink.gif teisybė? tai kaip tą vaiką išlaikyti nevalgius tiek laiko? blink.gif

Ne visai tiesa. Jeigu operuoja 9-10 tai valgyti galima paskutini karta 5 ryto. O po 5 ne tik valgyti, bet ir gurksniuko vandens negalima verysad.gif
Atsakyti