QUOTE(Ryna @ 2007 03 06, 17:52)
O kokios Pošiūno prognozės? Ar dar hormonus geriat?
Beje, mes lankom baseiną, tai baseine viena mamytė paklausė, kas mums yra, išsišnekėjom, tai sakė, kad draugė prieš savaitę pagimdė leliuką ir irgi yra didelė hemangioma ant veiduko, pediatrai liepia laukti ir stebėti, gal pranyks savaime... Rekomendavau kuo skubiau kreiptis į Pošiūną, juolabiau, kad jie vilniečiai. Man tai pikta, kiek dar vaikų turi laukti, nežinia ko
Tikiuosi, kad jie paklausė patarimo ir kreipėsi, įdomu būtų sužinoti...
Matai pats Pošiūnas pasakojo, kad Lietuva tuo atžvilgiu labai po mažu stumiasi į priekį.
Mažai kas ką žino, o pasakoti pasakoja. Niekaip iki šiol nesuprantu, kaip gydytojas gali teigti info, jei pats nežino... Tarkim ir mūsų atveju 8 gydytojai pasakojo, kad taip ir turi viskas vykt, reikia laukti... O kas išėjo?!
Taigi labai šauniai pasielgei, kad patarei kreiptis.
Ir aš visoms patariu nieko nelaukti, kas bebūtų važiuoti ir pasikonsultuoti. Jei viskas bus gerai ir reikės laukti, tai tik džiugu. Juk nuo to tik ramiau jausitės.
O mūsų atvejis yra pavėluotas (kaip Pošiūnas sako).
Kiek klausiu,tai tik tą ir akcentuoja. Nieko nežada.. Nors vilties šiek tiek duoda..
Tačiau viskas išsispręs, tik reikia kantriai laukti!!!
O dabar dar kartelį priminsiu (nors apie tai jau rašiau).
Konsultaciją nemokamą suteiks Pošiūnas Santariškėse, Vaikų chirurgijos skyriuje. Priėmimas su šeimos gydytojo siuntimu (tyrimų vežtis nebūtina) ir registracija antradieniais 10-12val.
Konsultacija mokama GK klinikoje. Kontaktus galima rasti internete.
Koks bus lazeris, ar mokamas (Gk klinikoje), ar finansuojamas (Santariškėse) spręs jau pats gydytojas individualiai...
Be je GK klinika jau pasirašiusi su kai kurių miestų ligonių kasomis ir mokėti gal nereikės...
O daugiau info galima rasti, jei pasiskaitysi praeitus puslapius..
Sėkmės! Ir nelaukite per ilgai, kad vėliau nesakytų, kad per vėlai atvažiavote (kaip mūsų atveju). Jei aš būčiau apie tai žinojusi, tai sekančią savaitę važiuočiau ir be registracijos.