Įkraunama...
Įkraunama...

Tušas.

Išbandžiau šian Lancome Fatale pas draugę - jinai jį pasiruošus atiduot ar parduot biggrin.gif Man iš pradžių nepatiko, bet atsižvelgiant į tai, kad pirmą kartą tom mandrom šukom dažiausi, tai visai neblogai gavosi bigsmile.gif Ale man vis tiek gaila tiek pinigų tušui blush2.gif Kol kas kaina+kokybė labiausiai patiko Avon Superfull bigsmile.gif Bet dabar pagalvojau, kad gal kas gero su Maybelline Lash Stylist gautųsi g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo prieblanda: 10 kovo 2007 - 23:05
QUOTE(prieblanda @ 2007 03 10, 23:04)
Išbandžiau šian Lancome Fatale pas draugę - jinai jį pasiruošus atiduot ar parduot  biggrin.gif  Man iš pradžių nepatiko, bet atsižvelgiant į tai, kad pirmą kartą tom mandrom šukom dažiausi, tai visai neblogai gavosi  bigsmile.gif  Ale man vis tiek gaila tiek pinigų tušui  blush2.gif  Kol kas kaina+kokybė labiausiai patiko Avon Superfull  bigsmile.gif  Bet dabar pagalvojau, kad gal kas gero su Maybelline Lash Stylist gautųsi  g.gif

Aš kaip tik žadu nusipirkti Lacome fatale, kas jam negerai? Kas ten per šepetėlis? Baiginėju savo Lacome Hypnose, man super jis, galvoju fatale pabandyti bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Valentinka @ 2007 03 11, 10:53)
Aš kaip tik žadu nusipirkti Lacome fatale, kas jam negerai? Kas ten per šepetėlis? Baiginėju savo Lacome Hypnose, man super jis, galvoju fatale pabandyti  bigsmile.gif

Šepetėlis yra tribriaunės šukutės, pagal pridedamą instrukciją sukant tas šukutes per blakstienas reikia pasidažyti per vieną kartą bigsmile.gif Vienžo praktiškai tai nėra taip jau paprasta rolleyes.gif Bet per kelis kartus, manau, gali įgusti cool.gif
Atsakyti
QUOTE(prieblanda @ 2007 03 11, 11:00)
Šepetėlis yra tribriaunės šukutės, pagal pridedamą instrukciją sukant tas šukutes per blakstienas reikia pasidažyti per vieną kartą  bigsmile.gif  Vienžo praktiškai tai nėra taip jau paprasta  rolleyes.gif  Bet per kelis kartus, manau, gali įgusti  cool.gif

4u.gif Reikės kristianoje apžiūrėti bigsmile.gif
Atsakyti
o man geriausias Dior tusas Dior Show,kiti ka turejau zymiai prasciau dazo,sulipina,nutrupa,fek doh.gif
Atsakyti
o va man nepatiko labai tas Dior Show, nes ryskiai nepasidazo, teplioji teplioji ir nieko, tai numeciau i sona g.gif mano drauge taip pat ji nusipirkus buvo tai ir jai jis nepatiko
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ugnia: 11 kovo 2007 - 13:34
QUOTE(Ugnia @ 2007 03 11, 14:33)
o va man nepatiko labai tas Dior Show, nes ryskiai nepasidazo, teplioji teplioji ir nieko, tai numeciau i sona  g.gif  mano drauge taip pat ji nusipirkus buvo tai ir jai jis nepatiko

matai,man negrazu kai ryskiai pridazomos blakstienos storu sluoksniu,todel ir patinka gal sitas tusas smile.gif bet ir dedant daugiau sluoksniu man jis nelipina,ko negaleciua pasakyt apie kitus vos uztepus smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ESCADA_SPORT: 11 kovo 2007 - 13:36
QUOTE(prieblanda @ 2007 03 11, 00:04)
Išbandžiau šian Lancome Fatale pas draugę - jinai jį pasiruošus atiduot ar parduot  biggrin.gif  Man iš pradžių nepatiko, bet atsižvelgiant į tai, kad pirmą kartą tom mandrom šukom dažiausi, tai visai neblogai gavosi  bigsmile.gif  Ale man vis tiek gaila tiek pinigų tušui  blush2.gif  Kol kas kaina+kokybė labiausiai patiko Avon Superfull  bigsmile.gif  Bet dabar pagalvojau, kad gal kas gero su Maybelline Lash Stylist gautųsi  g.gif

as kaip tik galvoju pirkti si tusa o tavo drauge uz kiek ji galvoja parduoti rolleyes.gif
Papildyta:
QUOTE(ESCADA_SPORT @ 2007 03 11, 14:36)
matai,man negrazu kai ryskiai pridazomos blakstienos storu sluoksniu,todel ir patinka gal sitas tusas smile.gif bet ir dedant daugiau sluoksniu man jis nelipina,ko negaleciua pasakyt apie kitus vos uztepus smile.gif

kaip keista kad sis tusas neryskai dazo nes jo aprasymas kristianoje tai -
DIORSHOW tušo gimimą inspiravo TV šou makiažo tendencijos. Tai naujos kartos tankinamasis blakstienų tušas, maksimaliai storinantis, ilginantis ir užriečiantis blakstienas. Sodrios, ryškios spalvos skirtos intensyviam šventiniam ar vakariniam makiažui
Atsakyti
QUOTE(ramintele22 @ 2007 03 11, 14:52)
as kaip tik galvoju pirkti si tusa o tavo drauge uz kiek ji galvoja parduoti rolleyes.gif
Papildyta:

kaip keista kad sis tusas neryskai dazo nes jo aprasymas kristianoje tai -
DIORSHOW tušo gimimą inspiravo TV šou makiažo tendencijos. Tai naujos kartos tankinamasis blakstienų tušas, maksimaliai storinantis, ilginantis ir užriečiantis blakstienas. Sodrios, ryškios spalvos skirtos intensyviam šventiniam ar vakariniam makiažui

smile.gif nezinau ka kristiana raso,zinau kaip man paciai yra,nors gali buti del to,kad jis pas mane koki menesi stovejo nenaudojamas,gal apdziuvo kazkiek,del to neryskiai dazo
Atsakyti
QUOTE(Monikutė @ 2007 03 09, 09:52)
Va va, labai svarbi tušo savybė, kad nebūtų atsparus vandeniui smile.gif 

O aš perku tik atsparius vandeniui, nes anksčiau kiek naudodavau neatsparius, tai ryte pasidažau, jau iki pietų jie visi nubėgę, paakiai juodi. Dabar nusipirkau MF lashlift ir esu patenkinta, nes tikrai labai lengvai nusivalo ir išsilaiko.
Atsakyti
Man AVON Super FULL superinis thumbup.gif
Atsakyti
Gla kuri bandet Loreal Telescopic? ax.gif
ka ape si tusa galit pasaky? man toks sepetelis patinka bigsmile.gif ir kas sis usas d bigsmile.gif ro? man reikia kad apimties daugiau butu, tankinancio bigsmile.gif
Atsakyti