Įkraunama...
Įkraunama...

Tušas.

QUOTE(ESLAUDA @ 2007 06 11, 21:54)
Siulyciau hypnose. Su juo gali pasidazyti naturaliai, arba pasiekti ypatinga efekta. Jei blakstienos ir taip ilgos gali dar pabandyti ir YSL Everlong.  YSL VOLUME EFFET FAUX CILS tau netiks, nes jis  ypatingai tankinantis ir tikrai apkrauna daug ,,koses,, kaip tu rasei.

aciu 4u.gif bandysiu everlong, jei nuejus i parduotuve nepersigalvosiu bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(fake @ 2007 06 11, 20:26)
dar kazkaip sirdis linksta prie YSL tuso rieciancio MASCARA VOLUME EFFET FAUX CILS. gal kas bande?

Neblogas, bet man tai jis neužriečia, o tik patankina ir paailgina unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Stigma @ 2007 06 10, 23:37)
dabar gundausi MaxFactor 2000 calories dramatic look blush2.gif gal kas turi kokių atsiliepimų? bigsmile.gif

Neturiu priekaistu sitam tusui, kolkas nieko geresnio neaptikau ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Izabele @ 2007 06 12, 00:38)
Neturiu priekaistu sitam tusui, kolkas nieko geresnio neaptikau  ax.gif

ačiū aciuks.gif nu tikriausiai reikės ir man išbandyt. O jis ką daro: ilgina,storina,riečia? g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Stigma: 12 birželio 2007 - 07:49
QUOTE(prieblanda @ 2007 06 11, 16:21)
Man Max Factor Masterpiece labai gerai iššukuoja blakstienas  bigsmile.gif  Paibaigęs man jis tarnuaja už šukutes, su šereliais nėra nė ko lyginti  schmoll.gif

QUOTE(Mylia @ 2007 06 11, 16:27)
As dar manau, kad priklauso nuo konkretaus guminio sepetelio, nes ne visi jie vienodi. Sitas Masterpiece tikrai puikiai issikuoja. Turejau Rimmel Magnif'eyes irgi su guminiu sepeteliu, tai issukuodavo jau nebe taip gerai, bet pappildomai issukavus su svariu Masterpiece sepeteliu efektas budavo  thumbup.gif
Isvada: verta bent viena karta nusipirkti MF Masterpiece, kad paskui liktu puikios "sukutes" biggrin.gif

Ačiū 4u.gif Reiks išbandyti šį tušą.
Atsakyti
QUOTE(Stigma @ 2007 06 12, 08:49)
ačiū aciuks.gif nu tikriausiai reikės ir man išbandyt. O jis ką daro: ilgina,storina,riečia? g.gif

Man asmeniškai jis pastorina ir pailgina šiek tiek, jei nori, kad labiau ilgintų, o ne storintų, tada rinkis MF 2000 Clasic Look smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Vitulka @ 2007 06 12, 13:05)
Man asmeniškai jis pastorina ir pailgina šiek tiek, jei nori, kad labiau ilgintų, o ne storintų, tada rinkis MF 2000 Clasic Look  smile.gif

tai ilgio man pakanka irnesakyk.gif reikės dramatic look jamt bigsmile.gif
Atsakyti
Kad ir ilgina neblogai, galima daugiau patept ir tikrai israiskingos grazios akys atrodo wub.gif
Atsakyti
QUOTE(fake @ 2007 06 10, 18:53)
visai pasimeciau tarp tu tusu, noriu lancome hypnose, diorshow, ysl everlong mascara ir bourjois volume glamour  doh.gif
kuri issirinkt?
siaip nemegstu blakstienu kose apkrautu, man patinka kai naturaliau atrodo...tai turbut diorshow nepatiks g.gif
gal ka nors blogo galit pasakyt apie minetus tusus? bus lengviau issirinkt...

na jei labiau megsti naturalesni efekta tai hypnose tikrai tau nepatiks o dior show kaip tik tiks nes jei juo tik 1 sluoksniu tepsi tkrai neatrodys rysku net ir antra jei tepsi sluoksni nebus kaip su hypnose va ten tai blakstienas padaro thumbup.gif na man asmeniskai patinka super ryskios. ysl irgi naturaliai dazo
Papildyta:
QUOTE(Jurgutėlė @ 2007 06 11, 09:25)
Aš norėjau šitą pirkt ,tačiau konsultantė mane atkalbėjo ,sako niu ką tu čia dabar su tais Maybelline? Ir įsiūlė MF 2000 CALORIE CURVED BRUSH. Neblogas toks ,labai stipriai užriečia blakstienas ,nenubyra thumbup.gif ,atsiguliau per pietus su mažiuku ,pabudau kaip ką tik pasidažius wub.gif Gal tik šiek tiek sulipina ,bet nestipriai bigsmile.gif

cia kalbi apie ta su riestu sepeteliu g.gif
Atsakyti

Jeigu nekalbant apie vardinius (Chanel, Dior ir t.t.), tai geriausi tušai mano manymu iš visų bandytų šiai dienai yra GOSH ir ARTDECO. good.gif
Atsakyti
QUOTE(Dolce Vita @ 2007 06 12, 18:07)
Jeigu nekalbant apie vardinius (Chanel, Dior ir t.t.), tai geriausi tušai mano manymu iš visų bandytų šiai dienai yra GOSH ir ARTDECO. good.gif

siaip neblogi yra visi tusai tik kad jie musu LIETUVELE pasiekia jau nebe tos kokybes kuria buvo pagaminti schmoll.gif
Atsakyti
Na man dar labai daug reiškia šepetėlis. Ir dar pastebėjau tokį dalyką - jeigu ištraukus šepetėlį jis būna apsivoliojęs tušu, jau žinau, kad laukia tikras pravalas. doh.gif Taip dažniausiai būna su tais tušais, kurių anga yra nepakankamai ankšta - tokiu būdu tušas ištraukiamas "nenusivalo", t.y., lieka per didelis jo kiekis ant šepetėlio, ir tada prasideda terliūza. doh.gif Dažniausiai man taip pasitaikė su Loreal tušais, dar buvo ir su Maxfactor vienas atvejis, su tuo kur riestas šepetėlis. mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dolce Vita: 12 birželio 2007 - 18:05