Įkraunama...
Įkraunama...

Tušas.

visai pasimeciau tarp tu tusu, noriu lancome hypnose, diorshow, ysl everlong mascara ir bourjois volume glamour doh.gif
kuri issirinkt?
siaip nemegstu blakstienu kose apkrautu, man patinka kai naturaliau atrodo...tai turbut diorshow nepatiks g.gif
gal ka nors blogo galit pasakyt apie minetus tusus? bus lengviau issirinkt...
Atsakyti
QUOTE(fake @ 2007 06 10, 18:53)
visai pasimeciau tarp tu tusu, noriu lancome hypnose, diorshow, ysl everlong mascara ir bourjois volume glamour  doh.gif
kuri issirinkt?
siaip nemegstu blakstienu kose apkrautu, man patinka kai naturaliau atrodo...tai turbut diorshow nepatiks g.gif

Galit paskaityt Bourjois temoj kaip Volume Glamour peikiau biggrin.gif
Atsakyti
siandien antra karta nusipirkau Maybelline Lash stylis ax.gif ilgai stovejau ir ziurinejau tusus ivairiu firmu ir nesusigundziu jokiu kitu, taigi paemiau jau isbandyta, jis man padaro tokias blakstienas kokiu noriu wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Lalaa @ 2007 06 10, 21:00)
siandien antra karta nusipirkau Maybelline Lash stylis  ax.gif ilgai stovejau ir ziurinejau tusus ivairiu firmu ir nesusigundziu jokiu kitu, taigi paemiau jau isbandyta, jis man padaro tokias blakstienas kokiu noriu  wub.gif

man tas irgi patiko drinks_cheers.gif bet dabar gundausi MaxFactor 2000 calories dramatic look blush2.gif gal kas turi kokių atsiliepimų? bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Lalaa @ 2007 06 10, 21:00)
siandien antra karta nusipirkau Maybelline Lash stylis  ax.gif ilgai stovejau ir ziurinejau tusus ivairiu firmu ir nesusigundziu jokiu kitu, taigi paemiau jau isbandyta, jis man padaro tokias blakstienas kokiu noriu  wub.gif

Aš norėjau šitą pirkt ,tačiau konsultantė mane atkalbėjo ,sako niu ką tu čia dabar su tais Maybelline? Ir įsiūlė MF 2000 CALORIE CURVED BRUSH. Neblogas toks ,labai stipriai užriečia blakstienas ,nenubyra thumbup.gif ,atsiguliau per pietus su mažiuku ,pabudau kaip ką tik pasidažius wub.gif Gal tik šiek tiek sulipina ,bet nestipriai bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jurgutėlė: 11 birželio 2007 - 08:26
Merginos, o kokį tušą patartumėt pirkti: ar su guminiu šepetėliu (na guminiais šereliais) ar su tais plaukuotais šereliais. blush2.gif Ar tas guminis šepetėlis gerai iššukuoja blakstienas, na kad jos nebūtų sulipusios unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(skarota @ 2007 06 11, 16:17)
Merginos, o kokį tušą patartumėt pirkti: ar su guminiu šepetėliu (na guminiais šereliais) ar su tais plaukuotais šereliais.  blush2.gif  Ar tas guminis šepetėlis gerai iššukuoja blakstienas, na kad jos nebūtų sulipusios  unsure.gif

Man Max Factor Masterpiece labai gerai iššukuoja blakstienas bigsmile.gif Paibaigęs man jis tarnuaja už šukutes, su šereliais nėra nė ko lyginti schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(prieblanda @ 2007 06 11, 15:21)
Man Max Factor Masterpiece labai gerai iššukuoja blakstienas  bigsmile.gif  Paibaigęs man jis tarnuaja už šukutes, su šereliais nėra nė ko lyginti  schmoll.gif

As dar manau, kad priklauso nuo konkretaus guminio sepetelio, nes ne visi jie vienodi. Sitas Masterpiece tikrai puikiai issikuoja. Turejau Rimmel Magnif'eyes irgi su guminiu sepeteliu, tai issukuodavo jau nebe taip gerai, bet pappildomai issukavus su svariu Masterpiece sepeteliu efektas budavo thumbup.gif
Isvada: verta bent viena karta nusipirkti MF Masterpiece, kad paskui liktu puikios "sukutes" biggrin.gif
Atsakyti
visai pasimeciau tarp tu tusu, noriu lancome hypnose, diorshow, ysl everlong mascara ir bourjois volume glamour  doh.gif
kuri issirinkt?

Vakar vėl nusipirkau LANCOME HIPNOZ labai patenkinta thumbup.gif Beto dabar parduoda dėžutėje su šešėleis,ir valikliu akims thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(ALEXS @ 2007 06 11, 21:09)
Vakar vėl nusipirkau LANCOME HIPNOZ labai patenkinta  thumbup.gif Beto dabar parduoda dėžutėje su šešėleis,ir valikliu akims  thumbup.gif

4u.gif reiks lekt pasiziuret...o jis riecia? nes mano blakstienos siaip netrumpos, bet netgi ne tiesios, o sakyciau nusvirusios zemyn doh.gif
dar kazkaip sirdis linksta prie YSL tuso rieciancio MASCARA VOLUME EFFET FAUX CILS. gal kas bande?

Atsakyti
kuri issirinkt?

QUOTE(fake @ 2007 06 11, 20:26)
4u.gif reiks lekt pasiziuret...o jis riecia? nes mano blakstienos siaip netrumpos, bet netgi ne tiesios, o sakyciau nusvirusios zemyn doh.gif
dar kazkaip sirdis linksta prie YSL tuso rieciancio MASCARA VOLUME EFFET FAUX CILS. gal kas bande?

Siulyciau hypnose. Su juo gali pasidazyti naturaliai, arba pasiekti ypatinga efekta. Jei blakstienos ir taip ilgos gali dar pabandyti ir YSL Everlong. YSL VOLUME EFFET FAUX CILS tau netiks, nes jis ypatingai tankinantis ir tikrai apkrauna daug ,,koses,, kaip tu rasei.
Atsakyti
QUOTE(Stigma @ 2007 06 10, 23:37)
man tas irgi patiko drinks_cheers.gif bet dabar gundausi MaxFactor 2000 calories dramatic look blush2.gif gal kas turi kokių atsiliepimų? bigsmile.gif

man tai jis toks, kaip ir visi. nors daug kas labai giria. tankina, bet neilgina. be to, man nubyra...
Atsakyti