Įkraunama...
Įkraunama...

Trinkelės

QUOTE(Laura81r @ 2010 10 04, 23:06)
aga,kazkaip daugoka atrodo,uztat ir klausiu ar realu  g.gif palyginus ant tokio plotelio  ax.gif

230 kvm jum tik plotelis? blink.gif
Atsakyti
QUOTE(biesas66 @ 2010 10 04, 21:20)
230 kvm jum tik plotelis?  blink.gif

visai nesitikejau,kad sueis TIEK daug to cemento.galvojom gal apie palete.tai man kazkaip pagal toki kieki cemento nelabai jau didelis tas mano trinkeliu plotas doh.gif isvis,galiu pasakyti,norint tikrai gerai ir kokybiskai susideti tas trinkeles,nemazai reikes ir pinigeliu sudeti mirksiukas.gif bet vaizdas prie namo dabar visai kitoks thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Laura81r @ 2010 10 04, 17:34)
paklausiu dar karta,ar realu ant 230kv. trinkeliu sunaudoti dvi paletes ir 6 maisus cemento?dar ir 80m borteliu dejosi.  blush2.gif  jeigu cia lankosi kas nors,nusimanantis siame reikale  g.gif

pas mane ant 60m2 sunaudojo 4 maisus, bet cia tik borteliams ir dar truputi sen bei ten.
Cia tikriausiai priklauso ir nuo technologijos (ziurink kuri teisingesne), nes kiti i atsijas pries trinkeliu dejima pila cementa, tada gal ir tiek sunaudoja. pas mane taip nebuvo daroma, todel to ir nereikejo.
Atsakyti
Parašyk kas ten per receptas su cementu. Pas mano tėvus kai klojo, tai pagrindą darė panašiai taip: ~30cm molingo žvyro, ~20-25cm skaldos ir išlyginimui ant viršaus atsijos. Dabar kokie 2 ar 3 eksploatacijos metai praėjo ir ant keliuko vėžės gana aiškiai matosi.
Atsakyti
QUOTE(New Mantas @ 2010 10 05, 16:16)
Parašyk kas ten per receptas su cementu. Pas mano tėvus kai klojo, tai pagrindą darė panašiai taip: ~30cm molingo žvyro, ~20-25cm skaldos ir išlyginimui ant viršaus atsijos. Dabar kokie 2 ar 3 eksploatacijos metai praėjo ir ant keliuko vėžės gana aiškiai matosi.

cia klausimas adresuotas man? blush2.gif
del ko matosi idubimai?gal blogai suvibravo?gal cemento per mazai?o gal zeme buvo judinta?perkasta ta prasme smile.gif
pas mus darem taip:apie40-50cm nuemem zemiu palei pamata ir ten,kur mazdaug dejosi trinkeles,nes buvo labai molis.uzsipylem zvyro,po to vibravo,po to sijotas zvyras su cementu ir viskas. smile.gif
Atsakyti
Sveiki,

planuojame kitais metais kloti trinkeles pries nama automobiliams stoveti ir aplinkui pamata.

As kazkaip planavau kad aplinkui pamata uzteks tokios juostos kaip per kokias dvi trinkeles, nu kokia 30 - 40 cm; tesiog kad ant pamato nelytu, nes kitokios praktines reiksmes as trinkelems apie pamata nerandu. Mano zuikelis buvo suplanaves placiausia taka, kad aplinkui nama apeit galetu (kam jam aplink ta nama vaiksciot taip ir nepaaiskino:)) ir dar labai argumentuotai pasake "taip reikia":) tai vat ir noriu pasitarti, kokio plocio juostas Jus klojotes ir gal tikrai yra kokia nors logika kloti placiai (apart vaiksciojimo:))?
Atsakyti
QUOTE(vanda_zydi @ 2010 10 15, 16:04)
Sveiki,

planuojame kitais metais kloti trinkeles pries nama automobiliams stoveti ir aplinkui pamata.

As kazkaip planavau kad aplinkui pamata uzteks tokios juostos kaip per kokias dvi trinkeles, nu kokia 30 - 40 cm; tesiog kad ant pamato nelytu, nes kitokios praktines reiksmes as trinkelems apie pamata nerandu. Mano zuikelis buvo suplanaves placiausia taka, kad aplinkui nama apeit galetu (kam jam aplink ta nama vaiksciot taip ir nepaaiskino:)) ir dar labai argumentuotai pasake "taip reikia":) tai vat ir noriu pasitarti, kokio plocio juostas Jus klojotes ir gal tikrai yra kokia nors logika kloti placiai (apart vaiksciojimo:))?

as klojau 1,5m,pagal mano nama ir sklypa siaurai butu labai negrazu,be to reikia su karuciu pravaziuoti,kokius mini pastolius pastatyt pakalimams padazyt ir pan.tos zoles pas mane ir taip daug bus todel dariau placiai
Atsakyti
mum dizaineris aplink nama irgi suprojektavo apie metra.as is pradziu galvojau,kad irgi per daug.galvojau kam to reikia.bet kai dejomes,ir trinkeliu klojikai patare,ir kaimyne paantrino,kad geriau pasidaryti placiau.ir vaikams su dviraciais aplink nama smagu apsivaziuoti(cia kaimynes argumentas)MB sake,kad vezimeli 2.gif galesiu stumdyt kad ir aplink nama lotuliukas.gif zodziu,dabar labai nesigailiu,kad susidejom placiau,t.t apie pusantro,ar netgi1.6m.
Atsakyti
Sveikos merginos, kokios frakcijos perkate skalda pagrindui po trinkelem? Gal zinot kur pigiau isigyti? Veiksmo vieta Kauno raj.? 4u.gif
Atsakyti
Gal kas galėtų ką nors pakomentuoti apie latviškas trinkeles? o gal kas esate jomis kiemą iškloję?
ačiū 4u.gif

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kristteja: 19 vasario 2011 - 17:53
Kauno mamytes, gal zinote gerus trinkeliu klojimo meistrus ?Jei galima atsiuskite kontaktus i a.z.
Atsakyti
Gal kas galetu rekomenduot kokybiskai dirbancius ir nebrangininkus meistrus Vilniuje?

4u.gif
Atsakyti