Įkraunama...
Įkraunama...

Veltinis

QUOTE(rim@ @ 2007 03 03, 15:39)
Ryt žadu važiuoti į Vilnių. Kurioje vietoje daugiausiai veltinio? Pernai perėjom su šeima per Pilies g. tai nieko nebuvo verysad.gif

Forumiečių palapinėje Maironio g. mirksiukas.gif
Dar mačiau Pilies gatvės prieangy, Katedros aikštėj ir dar keliose vietose prie Pilies g, nežinau kokia ten gatvė blush2.gif
Atsakyti
pilies gatvej yra... yra netgi visa palapine prikrauta veltiniu... 4u.gif
Atsakyti
Buvo Kaziuko mugė ir Klaipedoj. Nieko įdomaus schmoll.gif
Veltinuko mačiau tik 1 vietoj - gal kuri forumietė prekiavo? Prisipažinkit greitai mirksiukas.gif lotuliukas.gif
Atsiėmiau rankinę iš siuvėjos. Taip kad pagal pageidavusiųjų prašymą mirksiukas.gif demonstruoju savo pirmagimę blush2.gif
user posted image
O čia vidus. Žiūrėkit kaip šauniai įsiuvo pamušalą.
user posted image

Atleiskit uz dideles nuotraukas. Kazkaip niekaip nesigauna jas sumazinti ax.gif blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rubberneck: 03 kovo 2007 - 16:08
QUOTE(rim@ @ 2007 03 03, 15:39)
Ryt žadu važiuoti į Vilnių. Kurioje vietoje daugiausiai veltinio? Pernai perėjom su šeima per Pilies g. tai nieko nebuvo verysad.gif

vat mes detaliau ir ėjom: b.radvilaitės, Maironio g, tymo miestelis - tai šioj atkarpoj tikrai nemažai karolių mirksiukas.gif (šią atkarpą praėjom iki 11 val)... o kitur mačiau tik žmonių kojas, kad su vėžimu neužvažiuot ar ko nesuvažinėt doh.gif
Atsakyti
Rubberneck, daili rankinė. Man šiti žali atspalviai labai patinka thumbup.gif Ir pamušalas kaip gerai įsiūtas thumbup.gif
Atsakyti
AČIŪ, mergaitės 4u.gif Net žemėlapyje pasižūrėjau kur ta Tymo vietelė biggrin.gif
Rankinė daili, primena klasiką 4u.gif
Tikriausiai pasigirsiu ir aš ax.gif Ilgą laiką dalyvavau viename projekte. Dariau darbelius, kurie bus pristatyti ne mano vardu. Man tai tai buvo labai gera praktika, nes esu naujokė vėlime. Žinoma nuotraukyčių negaliu rodyt verysad.gif Dabar galėsiu kokį snukutį nuvelti thumbup.gif Vėlime tai mane labiausiai žavi. Tas nustipes šuniukas koks fainas biggrin.gif O jo savininkė vaidino, kad tik balvonai jai gaunasi lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rim@: 03 kovo 2007 - 16:48
rankinė šauni, pamušalas taipogi wink.gif
kadangi negaliu į Kazį nusibelsti pagaliau karolius veliu. ale ot nesekmė, iš karšinio visad veldavau, sluoksna nedraugauja dabar su manim, sunku apvalius išgauti, gaunasi ovalūs, nors tu ką doh.gif gal kad mažiukus darau, tai sunkiu tarp pirštų sugaudyti doh.gif bet taip ūpas nukrito sad.gif
Papildyta:
QUOTE(rim@ @ 2007 03 03, 16:47)
Tas nustipes šuniukas koks fainas biggrin.gif O jo savininkė vaidino, kad tik balvonai jai gaunasi lotuliukas.gif

nustipęs blink.gif blink.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
nu avytė pati matei hihihi.gif man pačiai šoką įvarė, kad kažkas padoraus gavosi lotuliukas.gif
gaila kad nuotraukų negali rodyti rolleyes.gif

Diva - laukiam tavo reportažo iš mugės wink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo linada: 03 kovo 2007 - 16:50
QUOTE(rim@ @ 2007 03 03, 16:39)

Nugi grizau is Kaziuko:) Nupirkau vaikui balta zirga, skanumynu visokiu ir apziurejau kiek spejau. sm palapines neradau. O siaip tai zinokit tikejausi vien kreivu darbeliu kaip praeiose mugese, o maciau ir visai neblogu. Rim@- Pilies gatves pradzioj stovi palatke pilna veltinio karoliu- na nieko kazko labai ypatingo formose, bet labai kokybiskai tvarkingai padaryti verinukai, sages ir spalvos labai grazios. pakalbinau merginas- jos is pa Utenas:))) t.y. is Utenos rajono- sake pacios vilna dazosi dazais siustais is Vokietijos. Tai visa palapine prikabinta vaivorykstes margumo karoliu atrodo tikrai fainai. Na ir sages- visokios vysnaites, obuoliukai- tokie, kad norisi suvalgyti.smile.gif veltinio net saliu nemaciau- tik papuosalus, pora rankiniu. O kainos, tiesa sakant nesokiravo

o siaip- yra ir visia prastu darbeliu, yra ir neblogu. Bet kainos mano nuomone normalios- sages po 10-15, karoliai 35-40. Konkurencija yra konkurencija..smile.gif))
O vilna irgi maciau- karsinys graziu spalvu 30g 3lt:)
Atsakyti
na aš tą palapinę irgi mačiau, tai ten gražūs darbai, bet prie katedros tai matyti karoliai tikras košmaras doh.gif paimta vilna netvarkingai suvyniota ir pabaksnota kokius 2 kartus adatėlėm doh.gif na bet baisybė, tai nesvietiška ten... dar dabar nuo šoko neatsigaunu lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Rubberneck @ 2007 03 03, 15:55)
Atleiskit uz dideles nuotraukas. Kazkaip niekaip nesigauna jas sumazinti ax.gif  blush2.gif

kaip gražu wub.gif pasaka thumbup.gif
Atsakyti
Dėkui Diva, kadangi keliausiu su mama tai ir klausinėjuosi kas kur. Aš tai tai visur sulakstyčiau, o mamulė laukia kelio sanario operacijos, tai judėjimas ribotas verysad.gif Iš pa Utenas blink.gif reiks paieškot ir pakalbint biggrin.gif
Nors ir su mielu noru dariau užsakymo darbelius, bet vis gi buvau įpareigota, tai dabar tarsi švariau kviepuot pradėjau. Viskas - daugiau jokių užsakymų - tai ne man. Iškankino mane tas įsipareigojimas kažkam unsure.gif Net su pavydu pradėjau žiūrėti į jūsų darbelius biggrin.gif
linada - aš ten tą žodelį (nustipęs) matyt iš pavydo, bet ne iš pykčio ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rim@: 03 kovo 2007 - 17:13
QUOTE(dovesa @ 2007 03 03, 14:53)
ABC Kaune ten kur bazes netoli prie ziedo??? Ir jei nesunku, primink kaina.

Taip ten prie bazės. O kaina 100g - 4 Lt mirksiukas.gif

QUOTE(pavonija @ 2007 03 03, 15:12)
O sviesiai ruda, oranzine tai karsinys ar sluoksna?

Sluoksna. Karšinio net nežiūrėjau tokias spalvas pamačiusi biggrin.gif
Atsakyti