Įkraunama...
Įkraunama...

Veltinis

QUOTE(*Diva* @ 2007 03 03, 01:52)
Sveikutes,

O del deziu-pas man irgi komplektas Jysko. Jas pirkti pavojinga- kiek bepirktum- vis iek poros visad truksta, o vilnos namie vis daugiau. va taip dabar atrodo mano "sandeliukas" isikures matomiausiojkambariovietoj, nes taip ji lengviausia ir paprasciausia pasiekt..smile.gif)

Joooo, va čia tai malonu pažiūrėt ax.gif Tokios dvi piramidės pas man pusė kambario užimtų lotuliukas.gif Bet jau nebėr ką daryt-reikia į tą JYSKą traukti, tik gal mažesnio litražo panašių dėžių bus g.gif
Dieve, kiek investicijų vėlimas reikalauja doh.gif O kur dar visi karoliukai, adatėlės, užsegimai, troseliai,akmenukai ir t.t. ir pan. doh.gif
Bet vistiek malonus gi tai užsiėmimas,ane? biggrin.gif kolkas neturi jis konkurentų, bent jau mano gyvenime,ir manau-dar ilgai neturės... lotuliukas.gif Vis galvoju-kaip greičiau padaryti tai,ką būtinai reikia, ir- velti velti... Gaila tik,kad kartais tas būtinų darbų sąrašas toks ilgas, o ir nenumatytos aplinkybės vis pakiša koją...
Ai,kažkokia pilosopinė nuotaika rolleyes.gif

kas jau buvot Kaziuke? Ar daug veltinio? Kaip kokybė,išradingumas?
Aš tik rytoj nubėgsiu, tai baisiai įdomu, nes manau-iki rytojaus gražiausių veltinukų tikrai neliks.
Atsakyti
i Kazi ir as ryt soliuosiu doh.gif
o sioandiena ganausi inernetinese platybese ir spoooksau. gerai kad su akiniais - akys neiskris doh.gif
Atsakyti
QUOTE(ievuschka @ 2007 03 03, 13:29)
Joooo, va čia tai malonu pažiūrėt ax.gif Tokios dvi piramidės pas man pusė kambario užimtų lotuliukas.gif Bet jau nebėr ką daryt-reikia į tą JYSKą traukti, tik gal mažesnio litražo panašių dėžių bus g.gif
Dieve, kiek investicijų vėlimas reikalauja doh.gif O kur dar visi karoliukai, adatėlės, užsegimai, troseliai,akmenukai ir t.t. ir pan. doh.gif
Bet vistiek malonus gi tai užsiėmimas,ane? biggrin.gif kolkas neturi jis konkurentų, bent jau mano gyvenime,ir manau-dar ilgai neturės... lotuliukas.gif Vis galvoju-kaip greičiau padaryti tai,ką būtinai reikia, ir- velti velti... Gaila tik,kad kartais tas būtinų darbų sąrašas toks ilgas, o ir nenumatytos aplinkybės vis pakiša koją...
Ai,kažkokia pilosopinė nuotaika  rolleyes.gif

kas jau buvot Kaziuke? Ar daug veltinio? Kaip kokybė,išradingumas?
Aš tik rytoj nubėgsiu, tai baisiai įdomu, nes manau-iki rytojaus gražiausių veltinukų tikrai neliks.

o as siandien varau- va Maja pamaitinu ir lekiu pasiganyt:) Vakare atraportuosiu kas ir kaip:)
Atsakyti
tašiuko modelis
1
2
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo linada: 03 kovo 2007 - 14:07
QUOTE(Katinytis @ 2007 03 02, 22:50)
Tai ryt ten visa vilna bus ispirkta  g.gif

Buvau siandien ABC: kiek daug spalvų vilnos buvo thumbup.gif . Dar tiek ten nebuvau mačius. Kam įdomu yra geltonos, oranžinės , žalsvos, tamsiai žalios, ružavos šviesesnės ir ryškesnės, šviesiai rudos, dar kažkokia maišyta smėlio spalvos, pilkos na ir aišku jų įprastinių spalvų - baltos, juodos, rudos, tamsiai mėlynos.
Atsakyti
aš jau iš kaziuko. greit viską pralekėm, tačiau matėm nedaug, nes su vėžimu, tai problematiška prasibraut jau tapo nuo 12 val, o kad dar kažką pamatyt - be šansų verysad.gif veltinio daug. tikrai daug. net mano vyras pastebėjo tai. tačiau 90 proc karoliai ir dauguma laaabai primityvūs blush2.gif mačiau ir mūsų forumietes prekiaujančias tongue.gif buvo ir šalių poroj vietų... batukų nepastebėjau doh.gif susidomėjimas veltiniu nemažas cool.gif prekiavo ir Rasa savo vilna (kainos tokios pat atrodo, kaip perkant pas ją namuose). šalia galima buvo pabandyt sausai pavelt, tai daugelis žmonių, net niekada nevėlę ir nenumanantys kaip tai daroma, tik čia pabandę, pirko vilną ir adatas doh.gif
Atsakyti
QUOTE(taza @ 2007 03 03, 15:43)
Buvau siandien ABC: kiek daug spalvų vilnos buvo  thumbup.gif . Dar tiek ten nebuvau mačius. Kam įdomu yra geltonos, oranžinės , žalsvos, tamsiai žalios, ružavos šviesesnės ir ryškesnės, šviesiai rudos, dar kažkokia maišyta smėlio spalvos, pilkos na ir aišku jų įprastinių spalvų - baltos, juodos, rudos, tamsiai mėlynos.

ABC Kaune ten kur bazes netoli prie ziedo??? Ir jei nesunku, primink kaina.
Atsakyti
jei kam svarbu, Rasa bazavosi Amatų miestelyje, Tymo kvartale (kur stovi stacionarūs prekybos pavilionai), žiūrint į sceną kairėje pusėje. blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sansara: 03 kovo 2007 - 14:56
QUOTE(taza @ 2007 03 03, 15:43)
Buvau siandien ABC: kiek daug spalvų vilnos buvo  thumbup.gif . Dar tiek ten nebuvau mačius. Kam įdomu yra geltonos, oranžinės , žalsvos, tamsiai žalios, ružavos šviesesnės ir ryškesnės, šviesiai rudos, dar kažkokia maišyta smėlio spalvos, pilkos na ir aišku jų įprastinių spalvų - baltos, juodos, rudos, tamsiai mėlynos.

O sviesiai ruda, oranzine tai karsinys ar sluoksna?
Atsakyti
QUOTE(Sansara @ 2007 03 03, 14:53)
aš jau iš kaziuko. greit viską pralekėm, tačiau matėm nedaug, nes su vėžimu, tai problematiška prasibraut jau tapo nuo 12 val, o kad dar kažką pamatyt - be šansų  verysad.gif veltinio daug. tikrai daug. net mano vyras pastebėjo tai. tačiau 90 proc karoliai ir dauguma laaabai primityvūs  blush2.gif mačiau ir mūsų forumietes prekiaujančias  tongue.gif buvo ir šalių poroj vietų... batukų nepastebėjau  doh.gif susidomėjimas veltiniu nemažas  cool.gif prekiavo ir Rasa savo vilna (kainos tokios pat atrodo, kaip perkant pas ją namuose). šalia galima buvo pabandyt sausai pavelt, tai daugelis žmonių, net niekada nevėlę ir nenumanantys kaip tai daroma, tik čia pabandę, pirko vilną ir adatas  doh.gif

Kaip keista, aš atvirkščiai labai mažai veltinio mačiau g.gif , gal todėl, kad tikėjausi daug pamatyti biggrin.gif. Galvojau, kad visas Kaziukas bus veltiniu užverstas, bet pasirodo - ne
Mačiau veltinio karolių ir dailių ir nelabai, ir tokių primityvesnių sagių, bet didesnių veltinio darbelių tik pas mūsų forumietes mačiau biggrin.gif Ir bačiukų pas jas taip pat yra mirksiukas.gif
Vienoj vietoj veltinio rankinę mačiau, tokia paprastutė, be jokio dekoro, A4 formato, ilga rankena, be pamušalo, be jokio užsegimo - 150Lt doh.gif
Atsakyti
as tai prabegau per prospekta , tai veltinio labai mazai... gal tik koki viena ar du daikciukus maciau...nuo katedros ir per pilies gatve, tai maciau veltinio, bet kokybe esu pasiurpus... doh.gif netgi drauge kuri visiskai nevelia (na 2 ar 3 rutuliuku as neskaitau velimu ax.gif ) sake, jog darbai baisus... doh.gif o siaip ir kainos, tai blink.gif zodziu galima pasakyt Gariunai persikele i centra... doh.gif na nusivyliau irtoliau rotuses nebeejau... schmoll.gif beje atleiskit kad rasau ne lietuviskai tiesiog taip nusikaliau kad... doh.gif
Atsakyti
Ryt žadu važiuoti į Vilnių. Kurioje vietoje daugiausiai veltinio? Pernai perėjom su šeima per Pilies g. tai nieko nebuvo verysad.gif
Atsakyti