QUOTE(*Diva* @ 2007 03 03, 01:52)
Sveikutes,
O del deziu-pas man irgi komplektas Jysko. Jas pirkti pavojinga- kiek bepirktum- vis iek poros visad truksta, o vilnos namie vis daugiau. va taip dabar atrodo mano "sandeliukas" isikures matomiausiojkambariovietoj, nes taip ji lengviausia ir paprasciausia pasiekt..)
O del deziu-pas man irgi komplektas Jysko. Jas pirkti pavojinga- kiek bepirktum- vis iek poros visad truksta, o vilnos namie vis daugiau. va taip dabar atrodo mano "sandeliukas" isikures matomiausiojkambariovietoj, nes taip ji lengviausia ir paprasciausia pasiekt..)
Joooo, va čia tai malonu pažiūrėt Tokios dvi piramidės pas man pusė kambario užimtų Bet jau nebėr ką daryt-reikia į tą JYSKą traukti, tik gal mažesnio litražo panašių dėžių bus
Dieve, kiek investicijų vėlimas reikalauja O kur dar visi karoliukai, adatėlės, užsegimai, troseliai,akmenukai ir t.t. ir pan.
Bet vistiek malonus gi tai užsiėmimas,ane? kolkas neturi jis konkurentų, bent jau mano gyvenime,ir manau-dar ilgai neturės... Vis galvoju-kaip greičiau padaryti tai,ką būtinai reikia, ir- velti velti... Gaila tik,kad kartais tas būtinų darbų sąrašas toks ilgas, o ir nenumatytos aplinkybės vis pakiša koją...
Ai,kažkokia pilosopinė nuotaika
kas jau buvot Kaziuke? Ar daug veltinio? Kaip kokybė,išradingumas?
Aš tik rytoj nubėgsiu, tai baisiai įdomu, nes manau-iki rytojaus gražiausių veltinukų tikrai neliks.