Įkraunama...
Įkraunama...

Veltinis

as amzinai isimylejus savo vyra bigsmile.gif
matyt pavasariskas kvapas galva susuko g.gif lotuliukas.gif
Atsakyti

QUOTE(Endendu @ 2007 03 02, 14:55)
Ash tokia siulams turiu, kartais pavezhinu juos smile.gif O vilna mano irgi plastikineje dezheje ish JYSK'o sudeta, balkone sau gyvena.

Nesudrėksta? Pas mane stiklintas balkonas, bet bijau ten laikyti g.gif

Vilke, tu šiandien džiugini kaip ta saulutė už lango 4u.gif drinks_cheers.gif wub.gif
Atsakyti
user posted image
niu tai smagu
Atsakyti
QUOTE(Vilke @ 2007 03 02, 15:25)
vajei, kokia as siandien pavasariskai gera  lotuliukas.gif  blush2.gif va dar dekoro gudrybiu keletas wink.gif

user posted image
Papildyta:
nu ir dar idomybem pasidalinsiu  lotuliukas.gif tai va, skaiciau apie kepures, kad jas is vidaus siulo sukietinti ivairiais budais, o vienas is ju - tradicinis berods norvegiskas, nepamenu - imerkti i nugriebta piena  biggrin.gif
o beje, rytuose senoveje veldavo su pasildytom isrugom  biggrin.gif taigi cia pasakiska vonele ranku odai  lotuliukas.gif as dar nebandziau, bet zadu koki skurliuka pabandyt su isrugom suvelt, gal neblogai gausis  biggrin.gif

Gal galit kas paaiškinti, į ką ten merkia tą vilną? Ir truputį daugiau kas nors pavertėjaukit, a ax.gif Labai sudomino šis būdas, o anglų kalba-tokia svetima blush2.gif Ir kodėl gi vokiškų nuorodėlių nieks neįdeda ax.gif
Iš anksto labai labai ačiū smile.gif
Atsakyti
į karštą muiliną vandenį wink.gif
o paišytas piešinukas ant popieriaus, galima ant medvilnės gabaliuko. manau taip būtų geriausia doh.gif nes popierius sušlaps ir buza bus doh.gif nors ir į medvilnę pradžij jaučiu tas dekoras įsivels g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo linada: 02 kovo 2007 - 15:57
QUOTE(ievuschka @ 2007 03 02, 17:52)
Gal galit kas paaiškinti, į ką ten merkia tą vilną? Ir truputį daugiau kas nors pavertėjaukit, a  ax.gif  Labai sudomino šis būdas, o anglų kalba-tokia svetima blush2.gif  Ir kodėl gi vokiškų nuorodėlių nieks neįdeda ax.gif
Iš anksto labai labai ačiū smile.gif

Merkia į karštą muiliną vandenį 4u.gif . Daugiau lyg ir viskas iš paveiksliukų aišku ax.gif
Atsakyti
i ta pati silta muilina vandeni wink.gif isdeda ornamenta, o ant virsaus deda fono spalvos sluoksnius, slapina ir velia
Atsakyti
Ačiū, mergaitės, už atsakymus aciuks.gif Viskas aišku patapo clap.gif Seniai norėjau kažką tokio išbandyt, dabar belieka tik prisiruošt lotuliukas.gif
Atsakyti
Labai idomiai cia tas ornamentas, turbut beveik visoms naguciai uznizo pamacius, man taipogi. Naujoji sage
user posted image
Atsakyti
Del ornamentu tai galvojau, kad as cia dvirati isradus esu, o pasirodo viskas jau israsta blush2.gif Ne karta taip esu dariusi smile.gif tik ne su karstu vandeniu, kaip raso, o su saltu rolleyes.gif
Papildyta:
QUOTE(Katinytis @ 2007 03 02, 18:01)
Labai idomiai cia tas ornamentas, turbut beveik visoms naguciai uznizo pamacius, man taipogi. Naujoji  sage
user posted image

katinyti, grazi sage 4u.gif
Atsakyti
Aciu 4u.gif .
O del to dviracio , tai galvoju, kad yra zmoniu kurie metu metus velia ir tikrai tu dviraciu israde tik ir tiek. Atrodo kazka sugalvoji , o jau kakas ta sugalvojes pries tave smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Katinytis @ 2007 03 02, 19:30)
Aciu  4u.gif .
O del to dviracio , tai galvoju, kad yra zmoniu kurie metu metus velia ir tikrai tu dviraciu israde tik ir tiek. Atrodo kazka sugalvoji , o jau kakas ta sugalvojes pries tave  smile.gif

Aš irgi tokį dviratį buvau išradusi kai ant baliono ornamentą dėliojau lotuliukas.gif . Patogu delioti - šlept šlapią sruogelę ant baliono , išraitai ją visaip rolleyes.gif
Atsakyti