as amzinai isimylejus savo vyra
matyt pavasariskas kvapas galva susuko
QUOTE(Endendu @ 2007 03 02, 14:55)
Ash tokia siulams turiu, kartais pavezhinu juos O vilna mano irgi plastikineje dezheje ish JYSK'o sudeta, balkone sau gyvena.
Nesudrėksta? Pas mane stiklintas balkonas, bet bijau ten laikyti
Vilke, tu šiandien džiugini kaip ta saulutė už lango
niu tai smagu
QUOTE(Vilke @ 2007 03 02, 15:25)
vajei, kokia as siandien pavasariskai gera va dar dekoro gudrybiu keletas
Papildyta:
nu ir dar idomybem pasidalinsiu tai va, skaiciau apie kepures, kad jas is vidaus siulo sukietinti ivairiais budais, o vienas is ju - tradicinis berods norvegiskas, nepamenu - imerkti i nugriebta piena
o beje, rytuose senoveje veldavo su pasildytom isrugom taigi cia pasakiska vonele ranku odai as dar nebandziau, bet zadu koki skurliuka pabandyt su isrugom suvelt, gal neblogai gausis
Papildyta:
nu ir dar idomybem pasidalinsiu tai va, skaiciau apie kepures, kad jas is vidaus siulo sukietinti ivairiais budais, o vienas is ju - tradicinis berods norvegiskas, nepamenu - imerkti i nugriebta piena
o beje, rytuose senoveje veldavo su pasildytom isrugom taigi cia pasakiska vonele ranku odai as dar nebandziau, bet zadu koki skurliuka pabandyt su isrugom suvelt, gal neblogai gausis
Gal galit kas paaiškinti, į ką ten merkia tą vilną? Ir truputį daugiau kas nors pavertėjaukit, a Labai sudomino šis būdas, o anglų kalba-tokia svetima Ir kodėl gi vokiškų nuorodėlių nieks neįdeda
Iš anksto labai labai ačiū
į karštą muiliną vandenį
o paišytas piešinukas ant popieriaus, galima ant medvilnės gabaliuko. manau taip būtų geriausia nes popierius sušlaps ir buza bus nors ir į medvilnę pradžij jaučiu tas dekoras įsivels
o paišytas piešinukas ant popieriaus, galima ant medvilnės gabaliuko. manau taip būtų geriausia nes popierius sušlaps ir buza bus nors ir į medvilnę pradžij jaučiu tas dekoras įsivels
QUOTE(ievuschka @ 2007 03 02, 17:52)
Gal galit kas paaiškinti, į ką ten merkia tą vilną? Ir truputį daugiau kas nors pavertėjaukit, a Labai sudomino šis būdas, o anglų kalba-tokia svetima Ir kodėl gi vokiškų nuorodėlių nieks neįdeda
Merkia į karštą muiliną vandenį . Daugiau lyg ir viskas iš paveiksliukų aišku
i ta pati silta muilina vandeni isdeda ornamenta, o ant virsaus deda fono spalvos sluoksnius, slapina ir velia
Ačiū, mergaitės, už atsakymus Viskas aišku patapo Seniai norėjau kažką tokio išbandyt, dabar belieka tik prisiruošt
Labai idomiai cia tas ornamentas, turbut beveik visoms naguciai uznizo pamacius, man taipogi. Naujoji sage
Del ornamentu tai galvojau, kad as cia dvirati isradus esu, o pasirodo viskas jau israsta Ne karta taip esu dariusi tik ne su karstu vandeniu, kaip raso, o su saltu
Papildyta:
katinyti, grazi sage
Papildyta:
QUOTE(Katinytis @ 2007 03 02, 18:01)
Labai idomiai cia tas ornamentas, turbut beveik visoms naguciai uznizo pamacius, man taipogi. Naujoji sage
katinyti, grazi sage
Aciu .
O del to dviracio , tai galvoju, kad yra zmoniu kurie metu metus velia ir tikrai tu dviraciu israde tik ir tiek. Atrodo kazka sugalvoji , o jau kakas ta sugalvojes pries tave
O del to dviracio , tai galvoju, kad yra zmoniu kurie metu metus velia ir tikrai tu dviraciu israde tik ir tiek. Atrodo kazka sugalvoji , o jau kakas ta sugalvojes pries tave
QUOTE(Katinytis @ 2007 03 02, 19:30)
Aciu .
Aš irgi tokį dviratį buvau išradusi kai ant baliono ornamentą dėliojau . Patogu delioti - šlept šlapią sruogelę ant baliono , išraitai ją visaip