Įkraunama...
Įkraunama...

Veltinis

Čia vel aš su savo nuotraukom iš interneto - ibridau į daniškus puslapius blink.gif lotuliukas.gif user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti
4u.gif nugi Monami-o Tu dar ne klube? man rodos Tau tikrai galima. Ievuschka- nusiunciau Monami slaptazodzius..

O siaip- aisku be rysio, kad vieni matys,kiti ne, bet siaip tai slaptazodziai ir yra tam,kad ne visi galetu pamatyti. Juolab jei zmones uz tai moka pinigus, skanuoja, dirba, o paskui net nezino kam atiduoda. Kazkaip man irgi visai negaila toms, su kuriom bendraujam-draugaujam ir pan- ir pazistam is darbeliu, gyvai ir visaip kaip. O kai tik is niko- kazkaip nilabai.. Gal is tikro- susieisim pasitarsim ir ka nors nutarsim:)) As tai uz mokamus resursus- uz ka moki- ta ir vertini,o kas "xaliavu"- tas nelabai vertinama..
Juk nieko gero siais laikais negausi uz dyka...kodel cia turetu buti isimtis? Gerai- tos knygos, kurios yra jau dabar- gautos nemokamai, kaip suprantu, bet va knopke zada skanuot ir dalintis, dar gal kas.. tai gal reiktu kazkaip tai atsidekot merginoms...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Diva*: 13 kovo 2007 - 22:43
Ievuschka, sagė su apyranke thumbup.gif
O klubo idėjai aš pritariu, mielai prisijungsiu 4u.gif
Savo knygas, na, kol kas tik knygą, kitos, tikiuosi, iš Vokietijos keliaudamos nepasiklys rolleyes.gif , po truputį skenuosiu, tik nežinau, kada baigsiu, nes prieš Velykas turiu darbelių, po Velykų - irgi doh.gif Bet kaip nors smile.gif
Atsakyti
QUOTE(*Diva* @ 2007 03 13, 23:20)
4u.gif nugi Monami-o Tu dar ne klube? man rodos Tau tikrai galima.

O siaip- aisku be rysio, kad vieni matys,kiti ne, bet siaip tai slaptazodziai ir yra tam,kad ne visi galetu pamatyti. Juolab jei zmones uz tai moka pinigus, skanuoja, dirba, o paskui net nezino kam atiduoda. Kazkaip man irgi visai negaila toms, su kuriom bendraujam-draugaujam ir pan- ir pazistam is darbeliu, gyvai ir visaip kaip. O kai tik is niko- kazkaip nilabai.. Gal is tikro- susieisim pasitarsim ir ka nors nutarsim:)) As tai uz mokamus resursus- uz ka moki- ta ir vertini,o kas "xaliavu"- tas nelabai vertinama..
Juk nieko gero siais laikais negausi uz dyka...kodel cia turetu buti isimtis? Gerai- tos knygos, kurios yra jau dabar- gautos nemokamai, kaip suprantu, bet va knopke zada skanuot ir dalintis, dar gal kas.. tai gal reiktu kazkaip tai atsidekot merginoms...

Kaip aš supratau, tai knopkė su niekuo nesiruošia dalintis o juo labiau skanuoti.
O be to kodel manai kad knygos gautos nemokamai ? mirksiukas.gif Juk egzistuoja "natūriniai" mainai ? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Rubberneck @ 2007 03 13, 23:24)
Kaip aš supratau, tai knopkė su niekuo nesiruošia dalintis o juo labiau skanuoti.
O be to kodel manai kad knygos gautos nemokamai ? mirksiukas.gif  Juk egzistuoja "natūriniai" mainai ? ax.gif

na juo labiau turbut nelabai norisi, kad tiesiog siaip visi jas gautu, net tie kuriu tu net niko nesi maciusi..

smile.gif nezinau,kokia sistema butu geriausia-patogiausia padaryt, todel ir klausiu nuomoniu:)
O knopke rase,kad ruosesi skanuoti, bet susirgo..smile.gif Na va- Agnuze zada. Doseth leido perfotogafuoti jos turimas knygas.. yra tu resursu is kur. ir galima butu sukaupti nebloga biblioteka. ypac,jei tie, kas turi ir nori dalintis gautu uz tai bent kazkokia kompensacija. Galbut ir naturine:))
tik man rodos tie universalieji naturiniai mainai, kad visiems itikti ir bus piniginis ekvivalentas..smile.gif)
Atsakyti
Tie juros gyviai , geras thumbup.gif .Begu ka nors ikelt , nes busiu nebeitraukta i kluba lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif . Nekreipkit demesiaus i vakara nupušauju.
Ievuskute labai grazios tavo sages jau sakiau ne syki , o apyranke dieviska, nemegstu zalios spalvos, bet sis derinys kerintis. Nurausk nuo liaupsiu ( palinkejimas is visos širdies).
Tureciau knygu tikrai nuskanuociau ir negalvojau, kad uz skanuota knyga nereik zmogui atsidekot, na ta prasme materialiai pagerinti jo gerove ax.gif . Stebiuosi savo siandieninem mintim ir nusišnekuciavimu lotuliukas.gif .
Atsakyti
As irgi jau manau rasyti kolegei i Piteri meilu laiskeli ir prasyti atsiusti knygeliu apie velima. O gal ir isdegtu gauti? Diva, parasyk knygu pavad., kai vyrelis parves. Bandysiu tada ieskoti kitokiu pavadinimu.
Atsakyti
QUOTE(kazyte @ 2007 03 13, 23:40)
As irgi jau manau rasyti kolegei i Piteri meilu laiskeli ir prasyti atsiusti knygeliu apie velima. O gal ir isdegtu gauti? Diva, parasyk knygu pavad., kai vyrelis parves. Bandysiu tada ieskoti kitokiu pavadinimu.

Tai kad nieko kito ir neradau- o gal nelabai ieskojau?? tik sita knygute. Jei kas rasit daugiau- as irgi galiu jo dar paprasyti- jis iki sestadienio ten bus. O siaip is Rusijos turiu ne viena zmogu,kurio galima paprasyti ir mes patys ten daznai bunam, bet man rodos ten dar irgi velimas nelabai toli pazenges ir ner daug tos literaturos..
Atsakyti
Mano vienintelis prašymas jei darot, darykit kokybiškai, tai ir bus atlygis mirksiukas.gif
Nes kaip kitaip galėsiu į savo SĄĄĄlioną priimti jūsų darbelius ax.gif Nekalbu apie Klaipėda.
Ištikrūjų mokestis nebus didelis ax.gif manau
Aš Tarptautinei vėlėju asosiacijai moku 150lt per metus. Bet gaunu žurnaliuku kas 3mėn. ax.gif Buvau praeitą kartą atsivežusi, bet nutariau kad nerodysiu. Nugi pagiežinga esu blush2.gif Kai tau rūrą rodo, tai gaila visko.
O apie tuos privalumus klubo papasakosiu kai atvyksiu mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo DOSETH: 13 kovo 2007 - 22:53
Uztat Suomijoje yra daug visokiu knygelikiu, ale jos ten labai brangios verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(DOSETH @ 2007 03 13, 23:47)
Mano vienintelis prašymas jei darot, darykit kokybiškai, tai ir bus atlygis mirksiukas.gif
Nes kaip kitaip galėsiu į savo SĄĄĄlioną priimti jūsų darbelius ax.gif  Nekalbu apie Klaipėda.
Ištikrūjų mokestis nebus didelis ax.gif manau
Aš Tarptautinei vėlėju asosiacijai moku 150lt per metus. Bet gaunu žurnaliuku kas 3mėn. ax.gif 
Bet gal papasakosiu kai susimytinsim mirksiukas.gif  Bijau žuvų lotuliukas.gif

Manau kad 150 per metus nera labai daug ... Tai apie 1 kg merino vilnos mirksiukas.gif lotuliukas.gif
O iš esmės tikrai sutikčiau ir pinigėlius sumokėti už dalinimąsi literatūra.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rubberneck: 13 kovo 2007 - 22:54
QUOTE(Rubberneck @ 2007 03 13, 23:53)
Manau kad 150 per metus nera labai daug ? Tai apie 1 kg merino vilnos  mirksiukas.gif  lotuliukas.gif

Negaila kai vyras sumoka mirksiukas.gif
Atsakyti