neateik kokią savaitę, tai paaiškės, kad Lietuvos prezidente išrinkta esi
Ne žodžiais, o darbais mes tėvynę MYLIM
Nu gi kviečiau preitą kartą į Vilnių.
Nu gi kviečiau preitą kartą į Vilnių.
QUOTE(DOSETH @ 2007 03 13, 21:28)
Taip, skaiciau ir aciu Tau uz pasiulyma.
Bet, deja, man gyventi trukdo darbas
QUOTE(knopkė @ 2007 03 13, 20:02)
Kadangi aš iš Klaipėdos, tai labai abejoju ar tavo akytės dašoliuos iki manęs
O jei rimtai, tai ką aš žinau, man kaip žaliai, tai laaaaabai patiko ir be to, jau kažkur rašiau, aš kaip hamiakas mėgstu kaupti knygas, žurnalus (vyras grasinasi, kad bus "razvod ir dievičjia familja ) ir karts nuo karto pavartyti ir kiekvieną kartą atrandu kokių naujų idėjų , o be to dukra auga, kuri intensyviai randarbiais domisi
O jei rimtai, tai ką aš žinau, man kaip žaliai, tai laaaaabai patiko ir be to, jau kažkur rašiau, aš kaip hamiakas mėgstu kaupti knygas, žurnalus (vyras grasinasi, kad bus "razvod ir dievičjia familja ) ir karts nuo karto pavartyti ir kiekvieną kartą atrandu kokių naujų idėjų , o be to dukra auga, kuri intensyviai randarbiais domisi
o ką gali žinoti... galbūt nešuoliuos yra dar ir visagalis internetas iš kurio šiuo atveju nelabai daug naudos
Komplektas-sagė ir apyrankė
man tai sagė labai labai
QUOTE(ievuschka @ 2007 03 13, 21:55)
Komplektas-sagė ir apyrankė
Nukritau po stalu.... ievushka, KOKS GROŽIS!!!
Pasakyk prašau, tokie šedevrai nuveliami pavalgius lazanjos ?
Merginos..priimkit i savo kluba . As daug nerasau, bet visada zaviuosi jusu darbeliais. Labai jau smalsu kas ten per knyga
Manau kad norint patekti į klubą, reiktų nors po vieną darbelį įdėti čia
Ką manot veltinėtojos aaaaa
Gal aš žiauriai čia tegu būna nors toks indėlis.
O ką pasakyti apie segę ievuschka- aštrioji adatėlė
Ką manot veltinėtojos aaaaa
Gal aš žiauriai čia tegu būna nors toks indėlis.
O ką pasakyti apie segę ievuschka- aštrioji adatėlė
manau galbūt reikia sugalvoti kokias nors sąlygas... juk nelogiška žmonėms dirbti, gaišti savo laiką ir dalinti turimą informaciją bet kokiam prašalaičiui ieškančiam čia tik naudos... na gal aš čia per žiauriai pasakiau, bet tikrai kažkokias sąlygas reikia sugalvoti (aš čia tokia drąsi, nes žinau slaptažodį, tai ir šneku nesąmones )
QUOTE(*Diva* @ 2007 03 13, 18:29)
sugalvojau- kas nori i kluba- turetu bent jau sudalyvauti kokiam mytuke:)))
o ką daryt jei aš toli nuo jūsų ,o taip norisi